- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.781
Herkes de aynı şey demek adamdan soğudum bendeSon üç gündür değerlendiriyoruz vallahi zor geliyo artık
Helal olsun sana balım benim, hey maşallah madalyalı arkadaşım :)Kızlar herkes gebelik veya ovulasyon testini paylasiyor bende hicbiri yok bu ay korunuyoruz.bende bu var.bende bununla mutlu olayim bariEki Görüntüle 2206619
Helal olsun sana balım benim, hey maşallah madalyalı arkadaşım :)
Sakın öyle düşünme, biz de burdan testlerimizi paylaşıcaz hamileyim diycez, şu bi kaç ay içinde senden de kendimden de çok umutluyum nedense canım, olucak gibi hissediyorumBu gidisle ancak madalya yayinlicam gibime geliyor ortada başka icraat yok.benimki züğürt tesellisi
gayet ilk bakışta gördüm :)) ğnşallah yanıltmaz bizi ya vardır heyecanlandım resmenCanim yaa 11 gun umutsuz olmak icin cok erken. Insallah regl olmazsin. Ben de cok umutlu degilim cunku gecen ay da 14. Gune kadar silik ikinci cizgi cikmisti. Her vucut farkli zamanda atiyor sanirim. Bak bugun ogleden sonra yaptigim testi yukleyeyim. Fotograftan gorebilecek misin bilmiyorum tabi
Yaa ah inss canimmorada bi bebek olsn ve saglikli olsn inss
Yumrta gelstirici buyutucu igne canim gobekten oluyo. Genelde tupbebek tedavisnde ve asilamada uygulaniyo. Dozu doktor belrliyo
doğrudur canım her bünyede aynı etki olmuyor benimde klomenle 2-3 tane gelişiyor iğnede oluyorum ama tutmuyor nasip vakti zamanı değil galiba bu ay progestanın jeli varmış ondan da kullanmaya başladım bakalım hayırlısıBen 3 ay klomen kullandim sadece 1 kere düzgün yumurtam oldu.1taneyede raziyimda o da olmuyor gelisemiyor
Aynen sağlıklı olması önemli olan benimde oluşuyor tutmuyor nasip işteHe 1 e de ok diyorlar ama tutmuyo iste canim:) hem kaliteli hem 2 3 olsa belki:)
Biz senin yerine meraktan oturucaz valla sabah ezanında hemen yap paylaş olurmu heyecanla bekliyoruzah ahh gelde bana sor uykumda geldi aksine::)))))))))
Insallah canimBenimde aynı inşallah bende hamileyimdir
Bugun 14.gun canim.02 ekimde igne olmuştum. Hemen cikmadi cizgi ama koydum dolaba nir saat sonra filan bu sekildeydi. Yaa hic bilmiyorum var mi yok muKacinci gundesn bugun canim. Gorebilecekmisin demssn tatlim ama cok net gorunuyo cizgi:) hadi hayirlisi olsn
Ayyy tatliskom bunlari görünce ne kadar da mutlu oldumevet kızlar kısaca toparlarsam iğnenin 11. gününden 14. gününe sıraladığım testler ilk başta cıktı hepsinde çizgi ama kurudukça belirgin lestiEsrasvn @neiraida U UmutluKarTanesi A AloeeVeraa Sevsev12 @karapisso @Melegiminnnannesi K kavin123 @Ilkmelegim Eki Görüntüle 2206093 Morasigi
Anladim canim inss bakalim. 2 bucukta annemin is cikisini beklicez yazarim size:)Cnm suan kese görürsün bebek goremiyebilirsin kucuk ya bazen gozukmuyor ama senin degerin yüksekti belki gorebilirsin de :) hadi inşallah saat kacta randevun cnm
Gunun gelms aslinda canim. ilk 10 dk ya bak daha net olmasi icin bekleynce cikanlarda ihtimal olusturuyor tabi bisi diemeyiz ama. Bnce tekrarla canimBugun 14.gun canim.02 ekimde igne olmuştum. Hemen cikmadi cizgi ama koydum dolaba nir saat sonra filan bu sekildeydi. Yaa hic bilmiyorum var mi yok mu
Tup seklnde olan mi bnde kullaniyorm crinone ismi. Onlar sora geri geliyo bi kismi icinden:) hepimizn bi zamani kaderi vsrdir tabi Rabbim ol derse olucak elbet inss guzel sonuclar alirsn canimdoğrudur canım her bünyede aynı etki olmuyor benimde klomenle 2-3 tane gelişiyor iğnede oluyorum ama tutmuyor nasip vakti zamanı değil galiba bu ay progestanın jeli varmış ondan da kullanmaya başladım bakalım hayırlısı
Cok sagol tatlim tabiki aklimdasniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?