Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gidisle ancak madalya yayinlicam gibime geliyor ortada başka icraat yok.benimki züğürt tesellisi
Sakın öyle düşünme, biz de burdan testlerimizi paylaşıcaz hamileyim diycez, şu bi kaç ay içinde senden de kendimden de çok umutluyum nedense canım, olucak gibi hissediyorum

gayet ilk bakışta gördüm :)) ğnşallah yanıltmaz bizi ya vardır heyecanlandım resmen

Yumrta gelstirici buyutucu igne canim gobekten oluyo. Genelde tupbebek tedavisnde ve asilamada uygulaniyo. Dozu doktor belrliyo
Ben 3 ay klomen kullandim sadece 1 kere düzgün yumurtam oldu.1taneyede raziyimda o da olmuyor gelisemiyor
doğrudur canım her bünyede aynı etki olmuyor benimde klomenle 2-3 tane gelişiyor iğnede oluyorum ama tutmuyor nasip vakti zamanı değil galiba bu ay progestanın jeli varmış ondan da kullanmaya başladım bakalım hayırlısı

Ayyy tatliskom bunlari görünce ne kadar da mutlu oldumrabbim sonunda yüzünü güldürdü muradina erdin bebisini verdi insallah saglicakla kucagimiza almayi da nasip eder insallahhh

Bugun 14.gun canim.02 ekimde igne olmuştum. Hemen cikmadi cizgi ama koydum dolaba nir saat sonra filan bu sekildeydi. Yaa hic bilmiyorum var mi yok mu
Gunun gelms aslinda canim. ilk 10 dk ya bak daha net olmasi icin bekleynce cikanlarda ihtimal olusturuyor tabi bisi diemeyiz ama. Bnce tekrarla canim

Tup seklnde olan mi bnde kullaniyorm crinone ismi. Onlar sora geri geliyo bi kismi icinden:) hepimizn bi zamani kaderi vsrdir tabi Rabbim ol derse olucak elbet inss guzel sonuclar alirsn canim

Bizde dun aksami degerlendirelim dedikte olmadi,tamamina eremedi oyle diyim.
Insallah igne gunlerini bari iyi degerlendiririz. Cidden oyle vakitli saatli munasebet olayi cok kotu oluyor. Sen iyi hissetsende adam strese giriyor falan. Ya Allah hepimize daha fazla ugrastirmadan hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…