- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.821
aynen kuzum 1 tane almıştı oda bozuk cıktı nasip ettik kanda belli olacak zaten 3 gün kaldı inşalalh1 tanemo almisti tüh neyse artık nasip 20 sinde gidiceksin dimi
kuzum test bozuk ciktiGunaydin kizlarrr. Ben bugun butun gun tuyap kitap fuarinda olucam. Giremeyecegim eve girene kadar.
@Mavili hatun canim nasilsin? Var mi bir gelisme?
@kavin123 sende durumlar nedir canim dun ki testinde gorunuyordu evet bence tekrarlamalisin.
Anneyimbenanne35 haydi uyanda kuzucum yap artik testi valla senin haberini bekliyorum :)
ayyy kuzum benm insallah bebeğim insalalh allah razı olsn sağol canmAyyy tatliskom bunlari görünce ne kadar da mutlu oldumrabbim sonunda yüzünü güldürdü muradina erdin bebisini verdi insallah saglicakla kucagimiza almayi da nasip eder insallahhh
yaa bildiğiniz çizgi yanlış yerde cıktı deli oldum sabah sabah
aynen kuzum ya insalalhVardir bundabundada bir hayirr cnm insallah kan testiyle yada gebelik kesesiyoe ogrenirsin :)
Şu erkeklerdeki sabırdan ve rahatlıktan istiyorum bendeaynen gösteriyor bebeğim bende dayanamıyorum bana kalsa hemen gider 3 tane alırdım ama eşim izin vermez ee bu günde evde malum cumartesi bekle diyecek biliyorum
Kuzımmm belki de bunda da bi hayır vardır üzme kendini emi az kaldı zaten öğreneceksin zaten çift çizgiyi de gördüm tatlım :)aynen gösteriyor bebeğim bende dayanamıyorum bana kalsa hemen gider 3 tane alırdım ama eşim izin vermez ee bu günde evde malum cumartesi bekle diyecek biliyorum
bendeeeeeeeéeeeeeeee hemde haykırarak istiyorumŞu erkeklerdeki sabırdan ve rahatlıktan istiyorum bende
öyle valla ama yinede modum düştü kuzum ya 3gun naısl gecekKuzımmm belki de bunda da bi hayır vardır üzme kendini emi az kaldı zaten öğreneceksin zaten çift çizgiyi de gördüm tatlım :)
Gunayfin canim uzulursun tabiki elde degil. Biz bile uzuluyoruz birbirmze burda. Smdi sen yeni bslangicini dusun olumlu sonuc alacagini dusun. Tabiki bi gun elbet olacak hmde cok yakndaKizlar gunaydin.
Catlatma ignesinin 16. Asilamamin 14. Gunu bugun reglim yavastan basladi. Son kez bu sabahta idrar testi yaptim iyice bitsin kafamda diye ve sagolsun beni yine sasirtmadi ve negatif cikti.
Uzulmedim desem yalan olur ama tup bebege hazirliklarim zaten baslamisti. Maddi olarak birikimimi yaptim. Ocakta yillik iznim acilir acilmaz izne ayrilip islemlere baslayacagim.
O arada 1 aylik yine bir adet donemim olacak. O arada incir kuru denemek istiyorum. Memleketten incir gondermislerdi onu degerlendireyim dedim.
Belki bir mucize olur ve tup bebek oncesi o bostaki 1 ayda hamile kalabilirim.
Simdiden bana dua edin arkadaslarim. 1.5 yillik mucadelem artik baska bir boyuta geciyor.
Morasigi tedavime baslar baslamaz senden bilgi alacagim. Artik arkadasina bu yolda destek olman boynunun borcu :)
Herkese sevgiler.
Yilmak yok bir gun bende anne olacagim...
Ama bugun zatn yapicaktn hakkin bosa gitti yapip bklicektn ya:) ben olurm duramam sabirlar arkadasim:) markete gidiyorm die bi ara kacsan sen acaba:))yavrum eşim hayatta götrmez geri alamam bugün de bekle diyecek biliyorm çünkü saliya kaldı artik
Tesekkur ederim canim benim bende evladini saglikla kucagina alman icin dua edecegim.Gunayfin canim uzulursun tabiki elde degil. Biz bile uzuluyoruz birbirmze burda. Smdi sen yeni bslangicini dusun olumlu sonuc alacagini dusun. Tabiki bi gun elbet olacak hmde cok yakndablki o bos surede olacak ins dualarm seninle kuzum tabiki destk olurm istedgini sorabilirsin moral cok onemli bu tedavide en bas onu soleyebilirm inanarak bsla❤
Ay inanmıyorum canım ya valla çatladık meraktankızlar test bozuk cıktı şansıma ya okdr dedim normal test al diye
ay masallah. allah bizede nasip etsin cnm tez zamanda. dua et bizede. her anini paylas fikir sahibivolalim.Canlarim biz kalp atisimizi duyduk cok şükür Rabbim.herkese bu duyguyu nasip etsin tez zamanda hayirli hayirli saglikli bir sekilde
Çok üzüldüm canım ama hiç kendini üzüp yıpratma. Sen de demişsin zaten, bi gün mutlaka anne olucaz hepimiz. Bu da bizim sabır imtihanımız. Zaten tüp bebek için gerekli hazırlıkları da yapmışsın o yüzden artık en kötü ihtimalle o zaman olur hiç korkma. Belki de bi sürpriz yaşarsın ve bu ay gelir bebişin. Hakkımızda hayırlısı olsunKizlar gunaydin.
Catlatma ignesinin 16. Asilamamin 14. Gunu bugun reglim yavastan basladi. Son kez bu sabahta idrar testi yaptim iyice bitsin kafamda diye ve sagolsun beni yine sasirtmadi ve negatif cikti.
Uzulmedim desem yalan olur ama tup bebege hazirliklarim zaten baslamisti. Maddi olarak birikimimi yaptim. Ocakta yillik iznim acilir acilmaz izne ayrilip islemlere baslayacagim.
O arada 1 aylik yine bir adet donemim olacak. O arada incir kuru denemek istiyorum. Memleketten incir gondermislerdi onu degerlendireyim dedim.
Belki bir mucize olur ve tup bebek oncesi o bostaki 1 ayda hamile kalabilirim.
Simdiden bana dua edin arkadaslarim. 1.5 yillik mucadelem artik baska bir boyuta geciyor.
Morasigi tedavime baslar baslamaz senden bilgi alacagim. Artik arkadasina bu yolda destek olman boynunun borcu :)
Herkese sevgiler.
Yilmak yok bir gun bende anne olacagim...
Tesekkur ederim canim guzel yorumun icin. Insallah bakalim keske gelse.Çok üzüldüm canım ama hiç kendini üzüp yıpratma. Sen de demişsin zaten, bi gün mutlaka anne olucaz hepimiz. Bu da bizim sabır imtihanımız. Zaten tüp bebek için gerekli hazırlıkları da yapmışsın o yüzden artık en kötü ihtimalle o zaman olur hiç korkma. Belki de bi sürpriz yaşarsın ve bu ay gelir bebişin. Hakkımızda hayırlısı olsun
olur cnm ins. doktor bana dediki hemen oes etmk yok. insanlar 4. tup bebek yapio. 10. tup bebek hasram var ki sujur tuttu dedi. pes etme cnm. rabbim.imtihanimizi kolaylastrsnTesekkur ederim canim benim bende evladini saglikla kucagina alman icin dua edecegim.
Hazirim gercekten umutluyum , heyecanliyim ve inaniyorum guzel olacak
Ay yerim ben sizi ya, maşallah canım benim hep böyle sağlıkla ilerlesin hamilelik sürecin ve sağlıkla kucağına al yavrunu. Allahım tüm isteyenlere ve bana da nasip etsin bir an önceCanlarim biz kalp atisimizi duyduk cok şükür Rabbim.herkese bu duyguyu nasip etsin tez zamanda hayirli hayirli saglikli bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?