Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy tatliskom bunlari görünce ne kadar da mutlu oldumrabbim sonunda yüzünü güldürdü muradina erdin bebisini verdi insallah saglicakla kucagimiza almayi da nasip eder insallahhh
ayyy kuzum benm insallah bebeğim insalalh allah razı olsn sağol canm

aynen gösteriyor bebeğim bende dayanamıyorum bana kalsa hemen gider 3 tane alırdım ama eşim izin vermez ee bu günde evde malum cumartesi bekle diyecek biliyorum
Kuzımmm belki de bunda da bi hayır vardır üzme kendini emi az kaldı zaten öğreneceksin zaten çift çizgiyi de gördüm tatlım :)

Gunayfin canim uzulursun tabiki elde degil. Biz bile uzuluyoruz birbirmze burda. Smdi sen yeni bslangicini dusun olumlu sonuc alacagini dusun. Tabiki bi gun elbet olacak hmde cok yaknda blki o bos surede olacak ins dualarm seninle kuzum tabiki destk olurm istedgini sorabilirsin moral cok onemli bu tedavide en bas onu soleyebilirm inanarak bsla❤

yavrum eşim hayatta götrmez geri alamam bugün de bekle diyecek biliyorm çünkü saliya kaldı artik
Ama bugun zatn yapicaktn hakkin bosa gitti yapip bklicektn ya:) ben olurm duramam sabirlar arkadasim:) markete gidiyorm die bi ara kacsan sen acaba:))

Tesekkur ederim canim benim bende evladini saglikla kucagina alman icin dua edecegim.
Hazirim gercekten umutluyum , heyecanliyim ve inaniyorum guzel olacak

Çok üzüldüm canım ama hiç kendini üzüp yıpratma. Sen de demişsin zaten, bi gün mutlaka anne olucaz hepimiz. Bu da bizim sabır imtihanımız. Zaten tüp bebek için gerekli hazırlıkları da yapmışsın o yüzden artık en kötü ihtimalle o zaman olur hiç korkma. Belki de bi sürpriz yaşarsın ve bu ay gelir bebişin. Hakkımızda hayırlısı olsun

Tesekkur ederim canim guzel yorumun icin. Insallah bakalim keske gelse.
Yine de hazirim insallah sonu guzel olacak.

Tesekkur ederim canim benim bende evladini saglikla kucagina alman icin dua edecegim.
Hazirim gercekten umutluyum , heyecanliyim ve inaniyorum guzel olacak
olur cnm ins. doktor bana dediki hemen oes etmk yok. insanlar 4. tup bebek yapio. 10. tup bebek hasram var ki sujur tuttu dedi. pes etme cnm. rabbim.imtihanimizi kolaylastrsn

Canlarim biz kalp atisimizi duyduk cok şükür Rabbim.herkese bu duyguyu nasip etsin tez zamanda hayirli hayirli saglikli bir sekilde
Ay yerim ben sizi ya, maşallah canım benim hep böyle sağlıkla ilerlesin hamilelik sürecin ve sağlıkla kucağına al yavrunu. Allahım tüm isteyenlere ve bana da nasip etsin bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…