- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.761
İlk aşılama sizinki demiyarın yapicam test geldi
benm asilama değil.kuzum femara catlatma ignesiİlk aşılama sizinki demi
Benimde aynı inşallah bende hamileyimdirbenm asilama değil.kuzum femara catlatma ignesi
hmm. bende klomen istemiyrm yaa. bakalm artkndoktor ne verckYumurtalari gelistiren igne canim.bende klomen ise yaramiyor.3 ay kullandim sadece 1 kere 1 tane uygun yumurtam oldu.gonal f cok etkiliymiş.daha fazla kaliteli tumurtlamayi sagliyormus. Belki bendede işe yarar.
hmm anladm cnm. bakalm bana ne verck aralikta doktorYumrta gelstirici buyutucu igne canim gobekten oluyo. Genelde tupbebek tedavisnde ve asilamada uygulaniyo. Dozu doktor belrliyo
Yaptınız mı sizin takvim varkızlar eşim erken gebelik testi almış daisy comfort
Allahimm daha iyi erken gebelik testi:) daha net olur hadi bakalim bekleyisteyiz kuzum:)kızlar eşim erken gebelik testi almış daisy comfort
Sana uygun bisi belirlicektir mutlaka canim. Hakkinda hayirlisi olsn inss tez vakttehmm anladm cnm. bakalm bana ne verck aralikta doktor
ama yarın sabah yapicam bebeğim ya bu gece nasıl uyuyacamAllahimm daha iyi erken gebelik testi:) daha net olur hadi bakalim bekleyisteyiz kuzum:)
yok canm yarın yapacagimYaptınız mı sizin takvim var
Biliyom sabah yapcan bitanem hadi bakalim nasi uyucaz biz bugece gel de uyu:))ama yarın sabah yapicam bebeğim ya bu gece nasıl uyuyacam
Biliyom sabah yapcan bitanem hadi bakalim nasi uyucaz biz bugece gel de uyu:))
Insallah canim ilk ayda tutma ihtimali zayifmis ama 2 ay denicem şansimı
Canim yaa 11 gun umutsuz olmak icin cok erken. Insallah regl olmazsin. Ben de cok umutlu degilim cunku gecen ay da 14. Gune kadar silik ikinci cizgi cikmisti. Her vucut farkli zamanda atiyor sanirim. Bak bugun ogleden sonra yaptigim testi yukleyeyim. Fotograftan gorebilecek misin bilmiyorum tabiAaa hadi inşallah yaa inşallah vardır bebiş benim 11. Gün bugün ama adet sancılarım başladı olmadı yani sana çok sevindim aslında ilk 5 dk diyo ama çok okudum sonra çıkıp pozitif olan yarın sabah tekrarla inş gğzel haberler verirsin
Kacinci gundesn bugun canim. Gorebilecekmisin demssn tatlim ama cok net gorunuyo cizgi:) hadi hayirlisi olsnCanim yaa 11 gun umutsuz olmak icin cok erken. Insallah regl olmazsin. Ben de cok umutlu degilim cunku gecen ay da 14. Gune kadar silik ikinci cizgi cikmisti. Her vucut farkli zamanda atiyor sanirim. Bak bugun ogleden sonra yaptigim testi yukleyeyim. Fotograftan gorebilecek misin bilmiyorum tabi
Kuzımmmm sabah ilk idrarla bize de mutlaka mutlaka haber et emi :)ah ahh gelde bana sor uykumda geldi aksine::)))))))))
Canim yaa 11 gun umutsuz olmak icin cok erken. Insallah regl olmazsin. Ben de cok umutlu degilim cunku gecen ay da 14. Gune kadar silik ikinci cizgi cikmisti. Her vucut farkli zamanda atiyor sanirim. Bak bugun ogleden sonra yaptigim testi yukleyeyim. Fotograftan gorebilecek misin bilmiyorum tabi
Tabi eşinin de biraz fedakarlık yapması lazım, anlaşmaya varmanız lazım canım. Ben hsg çektirmedim canım ama çok da zor olmuyomuş burda okuduğum kadarıylaÜzüldüğüm şey kaç aydan beri uğraşıyorum esim beni dinlemiyor bile okadar kendinden emin ki dikkat bile etmiyor içkisi sigarası sonuç olumsuz sanki suçlanan benim herşeyin başı Al-lah biliyorum hayırlısı neyse o olsun çok mutsuzum birde hsg filmi nasıl bir süreç ağrılı diyen çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?