Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarim biz kalp atisimizi duyduk cok şükür Rabbim.herkese bu duyguyu nasip etsin tez zamanda hayirli hayirli saglikli bir sekilde
Masallah kuzum gozun aydin❤ mukemmeldir bence. Aksam dizide dinliyorlardi da izlerken agladim kendim duysam naparm acaba diyorm. Aminn aminn cumle dileyenlere

olur cnm ins. doktor bana dediki hemen oes etmk yok. insanlar 4. tup bebek yapio. 10. tup bebek hasram var ki sujur tuttu dedi. pes etme cnm. rabbim.imtihanimizi kolaylastrsn
Evt kuzum onlada kesn olck die bisi yok rabbim nasip ettktn sora olur hepinize nasip olsun. Doktorlada alakali bu isler biraz ilknde tutanda cok. Bu yolda gercktn pes etmemek lazimms dedigin gibi canim

Canım inan ki olumsuz olması tabi çok kötü ana adet olmak da bi ağrı güzel benim aşılamanin 16. Gunu iğnenin 18. Gunu gelen giden yok aksi gibi hiç regli belirtiside yok bi olsam diyorum. Bende bu ay hiç kontrole bile gitmeyecem ocağa kadar sonra rabbim nasip etmezse tüp bebek deneyecez Morasigi da inşallah bize umut olacak :)

Hamile kalanlar belirtilerini yazabilir mi konu çok uzun geriye dönük bakamadım
Yasamak nasip olsun canim sannada ins. Belrgin bi belrtim olmadi regl agrilarim vardi. Kasilmalar batmalar oldu kasiklara. Ama suphhelenick kadr asla degl adet donemi gibi ayni belrti cok aramamk lazim herzman:) tatli yiyemiyordum ben ordan suphelendm icim almiyordu. Gogslerde bi aci agri olmadi sadece adet donemndeki sisknlik olmstu aklima gelenler bunlar tatlim:)

Adetin zamaninda gelmesi de cok onemliyms hepimiz anladik bunu:) kafan nasi rahat olack huzurlu inancin olacaksa onu yap canim bu donemde inss tutar senin de cok isterm hepiniz yasicaksiniz kuzum tabiki❤

Ikimizde tüp bebeğe dogru gidiyoruz galiba.hakkimizda hayirlisi olsun.en azindan reglin gecikmeden gelmiş canim.

Ikimizde tüp bebeğe dogru gidiyoruz galiba.hakkimizda hayirlisi olsun.en azindan reglin gecikmeden gelmiş canim.
Hayirlisi canim ne yapalim ne psikoloji kaldi ne bisey artik bekleyecek gucumde zamanimda kalmadi.
Normalde zaten benim reglim cok duzenlidir. Igneler de sasirtmadi gununu.
Ocakta basliyorum allah nasip ederse. Insallah ikimizde burada anne olmayi bekleyen herkes muradina erer.

Ayni zamanlarda baslayacagiz desene canim ya. Bende bu ay gitmeyecegim doktora zaten son gorusmemizde bana 14. Gun test yap demisti bende adet olursam bu ocak ayi icinde ilk adet gunumde gorusuruz demistim.
1. Gunu ignelere baslayacagiz. Insallah belki bakarsin aradaki o bos 1 ayda gebelik olur belli mi olur.
Ama ben alistirdim tup bebege kendimi. En iyisi bu psikolojide olmak yoksa her ay yikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…