- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.861
Sagol canim hepimizin insalllahhhhSoyle guzeell bir surprizle butun sikintilarinin gecmesini cok icten diledim su anda. Insaallah canim insallah en kisa zamanda.
valla ben dahada catladimAy inanmıyorum canım ya valla çatladık meraktan
Masallah kuzum gozun aydin❤ mukemmeldir bence. Aksam dizide dinliyorlardi da izlerken agladim kendim duysam naparm acaba diyorm. Aminn aminn cumle dileyenlereCanlarim biz kalp atisimizi duyduk cok şükür Rabbim.herkese bu duyguyu nasip etsin tez zamanda hayirli hayirli saglikli bir sekilde
ahh nerde eczane markettende uzakAma bugun zatn yapicaktn hakkin bosa gitti yapip bklicektn ya:) ben olurm duramam sabirlar arkadasim:) markete gidiyorm die bi ara kacsan sen acaba:))
Evt kuzum onlada kesn olck die bisi yok rabbim nasip ettktn sora olur hepinize nasip olsun. Doktorlada alakali bu isler biraz ilknde tutanda cok. Bu yolda gercktn pes etmemek lazimms dedigin gibi canimolur cnm ins. doktor bana dediki hemen oes etmk yok. insanlar 4. tup bebek yapio. 10. tup bebek hasram var ki sujur tuttu dedi. pes etme cnm. rabbim.imtihanimizi kolaylastrsn
Hadi be canim: s bizm buralarda adim basi hersey oyle dusndm ben bilemedim. Dualarim seninle❤ahh nerde eczane markettende uzak
Allah razi olsun canimcim. Heh ozaman tamam bunlari duymak cok guzel senden umutluyum❤Tesekkur ederim canim benim bende evladini saglikla kucagina alman icin dua edecegim.
Hazirim gercekten umutluyum , heyecanliyim ve inaniyorum guzel olacak
Canım inan ki olumsuz olması tabi çok kötü ana adet olmak da bi ağrı güzel benim aşılamanin 16. Gunu iğnenin 18. Gunu gelen giden yok aksi gibi hiç regli belirtiside yok bi olsam diyorum. Bende bu ay hiç kontrole bile gitmeyecem ocağa kadar sonra rabbim nasip etmezse tüp bebek deneyecezKizlar gunaydin.
Catlatma ignesinin 16. Asilamamin 14. Gunu bugun reglim yavastan basladi. Son kez bu sabahta idrar testi yaptim iyice bitsin kafamda diye ve sagolsun beni yine sasirtmadi ve negatif cikti.
Uzulmedim desem yalan olur ama tup bebege hazirliklarim zaten baslamisti. Maddi olarak birikimimi yaptim. Ocakta yillik iznim acilir acilmaz izne ayrilip islemlere baslayacagim.
O arada 1 aylik yine bir adet donemim olacak. O arada incir kuru denemek istiyorum. Memleketten incir gondermislerdi onu degerlendireyim dedim.
Belki bir mucize olur ve tup bebek oncesi o bostaki 1 ayda hamile kalabilirim.
Simdiden bana dua edin arkadaslarim. 1.5 yillik mucadelem artik baska bir boyuta geciyor.
Morasigi tedavime baslar baslamaz senden bilgi alacagim. Artik arkadasina bu yolda destek olman boynunun borcu :)
Herkese sevgiler.
Yilmak yok bir gun bende anne olacagim...
Yasamak nasip olsun canim sannada ins. Belrgin bi belrtim olmadi regl agrilarim vardi. Kasilmalar batmalar oldu kasiklara. Ama suphhelenick kadr asla degl adet donemi gibi ayni belrti cok aramamk lazim herzman:) tatli yiyemiyordum ben ordan suphelendm icim almiyordu. Gogslerde bi aci agri olmadi sadece adet donemndeki sisknlik olmstu aklima gelenler bunlar tatlim:)Hamile kalanlar belirtilerini yazabilir mi konu çok uzun geriye dönük bakamadım
evrt cnm ins bizim bebislerde gelecek. biraz sabirEvt kuzum onlada kesn olck die bisi yok rabbim nasip ettktn sora olur hepinize nasip olsun. Doktorlada alakali bu isler biraz ilknde tutanda cok. Bu yolda gercktn pes etmemek lazimms dedigin gibi canim
aynenn cnm. aynen. cok sukur saglikli evlatlarimiz olacak. biz saglikli olalim, dusunelm, bebisler glsn hemenckBen ikizim neden olmasin? Kardesim de cok zor anne oldu bizim kaderimizmis bu ya
Gelecek canim inanci kaybetmek yok sizede hep dua ediyorm Allah bu duygudan kmseyi mahrum birakmasinevrt cnm ins bizim bebislerde gelecek. biraz sabir
Adetin zamaninda gelmesi de cok onemliyms hepimiz anladik bunu:) kafan nasi rahat olack huzurlu inancin olacaksa onu yap canim bu donemde inss tutar senin de cok isterm hepiniz yasicaksiniz kuzum tabiki❤Canım inan ki olumsuz olması tabi çok kötü ana adet olmak da bi ağrı güzel benim aşılamanin 16. Gunu iğnenin 18. Gunu gelen giden yok aksi gibi hiç regli belirtiside yok bi olsam diyorum. Bende bu ay hiç kontrole bile gitmeyecem ocağa kadar sonra rabbim nasip etmezse tüp bebek deneyecezMorasigi da inşallah bize umut olacak :)
amin cnm. hazirlik surecini paylas bizkmle. fikir olsn bizede..neler aldn. hangi testleri yaptrcksn gibiGelecek canim inanci kaybetmek yok sizede hep dua ediyorm Allah bu duygudan kmseyi mahrum birakmasin
Senin ikizin mi var bitanem:)Sagol canim hepimizin insalllahhhh
Tamam canim bunlari sizinle beraber yasamayi cok isterm hepimz sirayla denk gelsk keskeamin cnm. hazirlik surecini paylas bizkmle. fikir olsn bizede..neler aldn. hangi testleri yaptrcksn gibi
Evet tek yumurta hemde birebir oda kizSenin ikizin mi var bitanem:)
Kizlar gunaydin.
Catlatma ignesinin 16. Asilamamin 14. Gunu bugun reglim yavastan basladi. Son kez bu sabahta idrar testi yaptim iyice bitsin kafamda diye ve sagolsun beni yine sasirtmadi ve negatif cikti.
Uzulmedim desem yalan olur ama tup bebege hazirliklarim zaten baslamisti. Maddi olarak birikimimi yaptim. Ocakta yillik iznim acilir acilmaz izne ayrilip islemlere baslayacagim.
O arada 1 aylik yine bir adet donemim olacak. O arada incir kuru denemek istiyorum. Memleketten incir gondermislerdi onu degerlendireyim dedim.
Belki bir mucize olur ve tup bebek oncesi o bostaki 1 ayda hamile kalabilirim.
Simdiden bana dua edin arkadaslarim. 1.5 yillik mucadelem artik baska bir boyuta geciyor.
Morasigi tedavime baslar baslamaz senden bilgi alacagim. Artik arkadasina bu yolda destek olman boynunun borcu :)
Herkese sevgiler.
Yilmak yok bir gun bende anne olacagim...
Hayirlisi canim ne yapalim ne psikoloji kaldi ne bisey artik bekleyecek gucumde zamanimda kalmadi.Ikimizde tüp bebeğe dogru gidiyoruz galiba.hakkimizda hayirlisi olsun.en azindan reglin gecikmeden gelmiş canim.
Ayni zamanlarda baslayacagiz desene canim ya. Bende bu ay gitmeyecegim doktora zaten son gorusmemizde bana 14. Gun test yap demisti bende adet olursam bu ocak ayi icinde ilk adet gunumde gorusuruz demistim.Canım inan ki olumsuz olması tabi çok kötü ana adet olmak da bi ağrı güzel benim aşılamanin 16. Gunu iğnenin 18. Gunu gelen giden yok aksi gibi hiç regli belirtiside yok bi olsam diyorum. Bende bu ay hiç kontrole bile gitmeyecem ocağa kadar sonra rabbim nasip etmezse tüp bebek deneyecezMorasigi da inşallah bize umut olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?