- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.881
Evet sen korkulu süreçleri atlattın çok şükür. Artık kendine ve bebeğine çok dikkat et. Tabi önce Allaha emanetsiniz. İnşallah balım inşallah biz de artık o günleri görürüz
Canım senin adına çok sevindim ne güzel bir duygu rabbim sağsalim kucağına aldığın günleride göstersin bizler içinde dua et olırmu
Hic test filan yaptin mi canim? Valla ne desem bos. gebe degilsin desek cikabilir. Gebesin desek adetin sokulememistir belki.Arkadaşlar merhaba
Bu ay iğneden sonraki 16. Günde regl oldum .
Normalde 6 gün çok yoğun süren reglim bu defa 2 günde kesildi ve hiç yoğun değildi.
Sol da 4 yumurtam vardı ve sol tarafım inanılmaz ağrıyo dünden beri . Sanki bir taş var orda sürekli belirli bir noktk ağrıyor . Progestan ve coraspirin kullanmıştım birde . Neden olabilir ? Bir fikriniz var mı ?
Masallah kuzum gozun aydin❤ mukemmeldir bence. Aksam dizide dinliyorlardi da izlerken agladim kendim duysam naparm acaba diyorm. Aminn aminn cumle dileyenlere
Canımm daha bişey Yok bende adeti bekliyorum bi iki gün var adet sancısından başka bişeyde YokGunaydin kizlarrr. Ben bugun butun gun tuyap kitap fuarinda olucam. Giremeyecegim eve girene kadar.
Mavili hatun canim nasilsin? Var mi bir gelisme?
@kavin123 sende durumlar nedir canim dun ki testinde gorunuyordu evet bence tekrarlamalisin.
Anneyimbenanne35 haydi uyanda kuzucum yap artik testi valla senin haberini bekliyorum :)
Hic test filan yaptin mi canim? Valla ne desem bos. gebe degilsin desek cikabilir. Gebesin desek adetin sokulememistir belki.
Sen en iyisi bir tes al. Hersey olabilir. Belki hamilesin bebek tutunmaya calisiyor olabilir. Kanamanin durdurulmasi gerekiyor olabilir. Hemen kan testi yapsan bence iyi olur
Kist olabilir. 12. Gun negatifse buyuk ihtimal neggatif olabilir. Doktora gorunmende fayda var hersey olabilir12. Gün kan testi yaptırdım 0.79 çıktı
Sonrasında regl olana kadar evde test yaptım , hep 1-2 saat sonra çıktı 2. Çizgi normal bir şekilde de regl oldum . Başlangıcı normaldi ama gidişat öyle olmadı . Acaba çatlamadılar da kist mi oldular , böyle yanma gibi bir ağrı değişik
ins ins cnm olack. herkes hamisTamam canim bunlari sizinle beraber yasamayi cok isterm hepimz sirayla denk gelsk kesketabiki paylasrm canim
Dün okuldan geç çıktım gidemedim bugünde çalışmıyormuş doktor kaldım öyleceKist olabilir. 12. Gun negatifse buyuk ihtimal neggatif olabilir. Doktora gorunmende fayda var hersey olabilir
Canım benimde aynı senin gibi oldu normalde daha uzun süren adetim 2gün geldi ve az geldi dr klomen rahim duvarını inceltmiş kanama onun içinde az olmuş olabilir demişti ona göre östrojen hormonuna ve progestanın jeline başlatdı bence dr görüş ona göre hemen tedavini başlar çünkü bunlar malesef bebeğin tutunmasını engelleyen şeylerDün okuldan geç çıktım gidemedim bugünde çalışmıyormuş doktor kaldım öylece
Birde çok büyük pıhtılar attım , her zaman pıhtı atardım ama bu avuö içim kadar büyük . (Afedersin ) peçeteye geldi ve baya inceledim koyu kırmızı ve beyazlı pıhtılardı . İlaçlardandır diye düşündüm ama kesilmesi ve ağrı tedirgin ediyor şuan beni
Arkadaşlar merhaba
Bu ay iğneden sonraki 16. Günde regl oldum .
Normalde 6 gün çok yoğun süren reglim bu defa 2 günde kesildi ve hiç yoğun değildi.
Sol da 4 yumurtam vardı ve sol tarafım inanılmaz ağrıyo dünden beri . Sanki bir taş var orda sürekli belirli bir noktk ağrıyor . Progestan ve coraspirin kullanmıştım birde . Neden olabilir ? Bir fikriniz var mı ?
Teşekkür ederim amin inşallah benimde iğne olduktan sonraki iki gün baya sancılar oldu dün sekizinci gündü aşırı belim kasıklarım ve sağ bacağım baya bi ağrıdı belirtimidir die merak ettimYasamak nasip olsun canim sannada ins. Belrgin bi belrtim olmadi regl agrilarim vardi. Kasilmalar batmalar oldu kasiklara. Ama suphhelenick kadr asla degl adet donemi gibi ayni belrti cok aramamk lazim herzman:) tatli yiyemiyordum ben ordan suphelendm icim almiyordu. Gogslerde bi aci agri olmadi sadece adet donemndeki sisknlik olmstu aklima gelenler bunlar tatlim:)
Merhaba sizin sorun ne inşallah kendiliğinden gelir bi komşum iki sene çocuğu olmamış bi doktor tüp yapalım senin olmaz demiş biri aşılama sonra başka bi doktora gidiyo iki sene sonra senin olmazsa kimsenin olmaz dio o ay hamile kaldı şimdi bi yaşında kızı düşünce çok önemli diğerler inandırmış olmayacağına sonraki olacağına inandırmış ve oldu bizimde olacak inşallahmerhabalar hanımlar nasılsınız epeydir yoktum birikmiş mesajlar inşallah herkesin gönlüne göredir. ben bu ay ilacı bırakın karışım bile yapmayacağım. bakalım. herkese sevgiler. ;*
Hep beraber düşünce güçüne destek verelim o halde :) hepimiz hayırlısıyla hamile olduğumuzu burda birbirimizle paylaşacağız :)Bi kitap okumuştum düşünce gücü hep kendinize inanarak herşey istediğim gibi güzel oluyor die düşünün diyordu bulunduğun noktada herşey istediğim gibi eksiksiz ve tam dememiz gerektiğini olumsuz düşündükçe olumsuzla karşılaştığımızı söylüyordu bende kaynanamlar gelecekti kesindi bende içimden gelmediler gelmediler gelmediler gelmeyecekler dedim gelmediler :))))test ettim yani :))hepimiz hamileyiz hepimiz hamileyiz die test edim bu sefer de :)
Ay ne guzel tatlim:)Evet tek yumurta hemde birebir oda kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?