Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba
Bu ay iğneden sonraki 16. Günde regl oldum .
Normalde 6 gün çok yoğun süren reglim bu defa 2 günde kesildi ve hiç yoğun değildi.
Sol da 4 yumurtam vardı ve sol tarafım inanılmaz ağrıyo dünden beri . Sanki bir taş var orda sürekli belirli bir noktk ağrıyor . Progestan ve coraspirin kullanmıştım birde . Neden olabilir ? Bir fikriniz var mı ?

Hic test filan yaptin mi canim? Valla ne desem bos. gebe degilsin desek cikabilir. Gebesin desek adetin sokulememistir belki.
Sen en iyisi bir tes al. Hersey olabilir. Belki hamilesin bebek tutunmaya calisiyor olabilir. Kanamanin durdurulmasi gerekiyor olabilir. Hemen kan testi yapsan bence iyi olur

Canımm daha bişey Yok bende adeti bekliyorum bi iki gün var adet sancısından başka bişeyde Yok

Kızlar Merhaba! Ben birsey sormak istiyorum konu hakıımda hiç bilgim yok şöyleki ben klomen kullandım bu ay ama dr catlama iğnesi vermedi sadece glofer şeker ilacı ekopirin klomen yazdı birde flolic asid verdi sizce çatlama iğneside vermesi gerekmiyormu neye göre bu klomenle catlama iğnesi beraber vwrilmesi gerekmiyor mu

12. Gün kan testi yaptırdım 0.79 çıktı
Sonrasında regl olana kadar evde test yaptım , hep 1-2 saat sonra çıktı 2. Çizgi normal bir şekilde de regl oldum . Başlangıcı normaldi ama gidişat öyle olmadı . Acaba çatlamadılar da kist mi oldular , böyle yanma gibi bir ağrı değişik

Esrasvn canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsn bizlerede dua et bol bol
Bize belirtilerni yazar mısın topiği baştan beri takip etmiyoruz bu yüzden bilmiyoruz belirtilerni belki bziede bi umut olursun

Kist olabilir. 12. Gun negatifse buyuk ihtimal neggatif olabilir. Doktora gorunmende fayda var hersey olabilir

Kist olabilir. 12. Gun negatifse buyuk ihtimal neggatif olabilir. Doktora gorunmende fayda var hersey olabilir
Dün okuldan geç çıktım gidemedim bugünde çalışmıyormuş doktor kaldım öylece
Birde çok büyük pıhtılar attım , her zaman pıhtı atardım ama bu avuö içim kadar büyük . (Afedersin ) peçeteye geldi ve baya inceledim koyu kırmızı ve beyazlı pıhtılardı . İlaçlardandır diye düşündüm ama kesilmesi ve ağrı tedirgin ediyor şuan beni

Canım benimde aynı senin gibi oldu normalde daha uzun süren adetim 2gün geldi ve az geldi dr klomen rahim duvarını inceltmiş kanama onun içinde az olmuş olabilir demişti ona göre östrojen hormonuna ve progestanın jeline başlatdı bence dr görüş ona göre hemen tedavini başlar çünkü bunlar malesef bebeğin tutunmasını engelleyen şeyler tabi güzel bir sonuçta olabilir benek tutunuyorsa olabilir ama bı kezde anlatdıgın kanama çok olur bence zaman kaybetmeden dr ara

Canim bir doktora gorun kist olmasin

Teşekkür ederim amin inşallah benimde iğne olduktan sonraki iki gün baya sancılar oldu dün sekizinci gündü aşırı belim kasıklarım ve sağ bacağım baya bi ağrıdı belirtimidir die merak ettim

Bi kitap okumuştum düşünce gücü hep kendinize inanarak herşey istediğim gibi güzel oluyor die düşünün diyordu bulunduğun noktada herşey istediğim gibi eksiksiz ve tam dememiz gerektiğini olumsuz düşündükçe olumsuzla karşılaştığımızı söylüyordu bende kaynanamlar gelecekti kesindi bende içimden gelmediler gelmediler gelmediler gelmeyecekler dedim gelmediler :))))test ettim yani :))hepimiz hamileyiz hepimiz hamileyiz die test edim bu sefer de :)

merhabalar hanımlar nasılsınız epeydir yoktum birikmiş mesajlar inşallah herkesin gönlüne göredir. ben bu ay ilacı bırakın karışım bile yapmayacağım. bakalım. herkese sevgiler. ;*
Merhaba sizin sorun ne inşallah kendiliğinden gelir bi komşum iki sene çocuğu olmamış bi doktor tüp yapalım senin olmaz demiş biri aşılama sonra başka bi doktora gidiyo iki sene sonra senin olmazsa kimsenin olmaz dio o ay hamile kaldı şimdi bi yaşında kızı düşünce çok önemli diğerler inandırmış olmayacağına sonraki olacağına inandırmış ve oldu bizimde olacak inşallah

Reactions: 10N
Hep beraber düşünce güçüne destek verelim o halde :) hepimiz hayırlısıyla hamile olduğumuzu burda birbirimizle paylaşacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…