Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esrasvn canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsn bizlerede dua et bol bol
Bize belirtilerni yazar mısın topiği baştan beri takip etmiyoruz bu yüzden bilmiyoruz belirtilerni belki bziede bi umut olursun

Cnm adet belirtileri aslinda pek anlamiyosun ben hatta lekelenme bile gordumgordumadet olucak sandim ama en cok diger adet zamanlarimdan farkli olarak asiri bel agrim oldu kopucak sandim o derece

Canım iğneden sonraki ilk reglimde bende öyle plmıştım

Yavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledim tek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar

Eklentiler

• 20181117_141338.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 38
Ayy canım gözün aydın olsun öle duygulandım ki şuan rabbim sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin inşaallah sana ya çok sevindim çok

Güldüm şu an resmen canın Allah iyiyiliğini versin :) aynı kitabı ben de okudum ve düşüncelerimizin hayatımızı etkilediğine inanaıyorum. Tabi ki her şey nasip ama biraz olumlu düşünüp hayatımızı olumluya çevirmek de gerekiyo

merhabalar hanımlar nasılsınız epeydir yoktum birikmiş mesajlar inşallah herkesin gönlüne göredir. ben bu ay ilacı bırakın karışım bile yapmayacağım. bakalım. herkese sevgiler. ;*
Merhaba canım yoktun uzun zamandır. İnşallah bu yeni süreçte alırsın olumlu haberi

Reactions: 10N
Ay ben yerim onu mercimek yaa çok şükür canım bebeğin tutunmuş sana, tek olsun hiç fark etmez zaten. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın, biz teyzelerini hep haberdar edin her şeyden :)

Oy kuzuma bin kere masallahhhhh.
Anneciginin kucagina ciyakladigi gunleri de duyariz insallah.

merhabalar hanımlar nasılsınız epeydir yoktum birikmiş mesajlar inşallah herkesin gönlüne göredir. ben bu ay ilacı bırakın karışım bile yapmayacağım. bakalım. herkese sevgiler. ;*

Sürekli ilac kullanmak zaten ters etki yapiyor canim.bagisiklik yapiyor vucut.bende 2 aydir ilac kullanmiyorum.bu ayda kullanmicam.kismetse aralikta tekrar baslicam.

Reactions: 10N
Canim senin tup bebek ilk seferde tuttu degil mi? Ozel miydi devlet mi ? Tek embriyo mu cift mi? Simdiden basladim sormaya.
Duzeltme yapiyorum canim embriyoyu yazmissin bende 2 tane koydurmak istiyorum. Insallah yok demezler

Ayyy cok duygulandim canim.rabbim kucaginada almayi nasip etsin.saglikla sihatle insallah.9 aylik maratonun resmen basladi. Kalbi atacakmi bacak boyu ense kalinligi 2li test 3lü test hic bitmiyor.tabi bunlar tatli telaşlar.dogunca popişini tokatla cok ugraştirdin beni de.

Fotoğrafı görünce ben ağladım cnım seni düşünemiyorum bi de .Rabbim bizlerede yaşatsın o duyguyu inşallahhhhh

Şunu okuyunca kendimi gördüm ne bilim cırt çizgi görmek istiyorum istiyoruz Allâh dualarımızı tez zamanda kabul etsin...

Amin amin amin canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayy canım benim yaa hayırlısıyla bebeğinin kalp atışlarını da duyacaksın ne güzel bir duygu allahım sagsalim kucağına almayı nasip etsin

Canim senin tup bebek ilk seferde tuttu degil mi? Ozel miydi devlet mi ? Tek embriyo mu cift mi? Simdiden basladim sormaya.
Duzeltme yapiyorum canim embriyoyu yazmissin bende 2 tane koydurmak istiyorum. Insallah yok demezler
Isyedgn kadr sor kuzum cok sagol iyi dileklerin icin aminn:) ilknde canim bu doktorn hastalarina baktmda ilknde tutuyo herkesn masallah dedim. Ayni donemde transfer oldgm buyn bayanlarn olms cok sevndm herkese. Istnbulda devlet asla terch etmem zatn sgk yok allahtan:) ozel medicana hast cnm. 2 embriyo yapiyolar bak iyiki oyle yapmisim biri tutuyo genelde sansin artmis oluyo hangisinin tutacagni bilemssn sende 2 yaptir. Ozeller yapiyo canim yas sinirine bakmiyo

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizlar iyi ki varsiniz cok guzel dilekler dualar etmissiniz sizede en kisa zmaanda nasip olsun cok dua ediyorum❤ sabirsizlkla sizden duyacagim guzel haberleri bekliyorm

Ben hamile kalmadan kacip gitme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…