- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.901
Esrasvn canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsn bizlerede dua et bol bol
Bize belirtilerni yazar mısın topiği baştan beri takip etmiyoruz bu yüzden bilmiyoruz belirtilerni belki bziede bi umut olursun
Canım iğneden sonraki ilk reglimde bende öyle plmıştım12. Gün kan testi yaptırdım 0.79 çıktı
Sonrasında regl olana kadar evde test yaptım , hep 1-2 saat sonra çıktı 2. Çizgi normal bir şekilde de regl oldum . Başlangıcı normaldi ama gidişat öyle olmadı . Acaba çatlamadılar da kist mi oldular , böyle yanma gibi bir ağrı değişik
Ayy canım gözün aydın olsun öle duygulandım ki şuan rabbim sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin inşaallah sana ya çok sevindim çokYavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
Güldüm şu an resmen canın Allah iyiyiliğini versin :) aynı kitabı ben de okudum ve düşüncelerimizin hayatımızı etkilediğine inanaıyorum. Tabi ki her şey nasip ama biraz olumlu düşünüp hayatımızı olumluya çevirmek de gerekiyoBi kitap okumuştum düşünce gücü hep kendinize inanarak herşey istediğim gibi güzel oluyor die düşünün diyordu bulunduğun noktada herşey istediğim gibi eksiksiz ve tam dememiz gerektiğini olumsuz düşündükçe olumsuzla karşılaştığımızı söylüyordu bende kaynanamlar gelecekti kesindi bende içimden gelmediler gelmediler gelmediler gelmeyecekler dedim gelmediler :))))test ettim yani :))hepimiz hamileyiz hepimiz hamileyiz die test edim bu sefer de :)
Merhaba canım yoktun uzun zamandır. İnşallah bu yeni süreçte alırsın olumlu haberimerhabalar hanımlar nasılsınız epeydir yoktum birikmiş mesajlar inşallah herkesin gönlüne göredir. ben bu ay ilacı bırakın karışım bile yapmayacağım. bakalım. herkese sevgiler. ;*
Ay ben yerim onu mercimek yaaYavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
Oy kuzuma bin kere masallahhhhh.Yavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
merhabalar hanımlar nasılsınız epeydir yoktum birikmiş mesajlar inşallah herkesin gönlüne göredir. ben bu ay ilacı bırakın karışım bile yapmayacağım. bakalım. herkese sevgiler. ;*
Canim senin tup bebek ilk seferde tuttu degil mi? Ozel miydi devlet mi ? Tek embriyo mu cift mi? Simdiden basladim sormaya.Yavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
Yavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
Fotoğrafı görünce ben ağladım cnım seni düşünemiyorum bi de .Rabbim bizlerede yaşatsın o duyguyu inşallahhhhhYavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
Şunu okuyunca kendimi gördüm ne bilim cırt çizgi görmek istiyorum istiyoruz Allâh dualarımızı tez zamanda kabul etsin...Sozlerin o kadar hakli ve guzelki. En cok banyoda onlarca kez test yapip isigin altinda o cikmak bilmeyen ikinci cizgiyi bekledigim gunleri dusunup off be ne gunlerdi demeyi istiyorum.
Hic yalanci bir cizgim dahi olmadi bir an umutlanacak bir an bile.
Oysa iki taraftada hicbir sorun yoktu. Rabbim buyuk insallah sonu guzel olur
Amin amin amin canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahYavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
Ayy canım benim yaa hayırlısıyla bebeğinin kalp atışlarını da duyacaksın ne güzel bir duygu allahım sagsalim kucağına almayı nasip etsinYavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
Isyedgn kadr sor kuzum cok sagol iyi dileklerin icin aminn:) ilknde canim bu doktorn hastalarina baktmda ilknde tutuyo herkesn masallah dedim. Ayni donemde transfer oldgm buyn bayanlarn olms cok sevndm herkese. Istnbulda devlet asla terch etmem zatn sgk yok allahtan:) ozel medicana hast cnm. 2 embriyo yapiyolar bak iyiki oyle yapmisim biri tutuyo genelde sansin artmis oluyo hangisinin tutacagni bilemssn sende 2 yaptir. Ozeller yapiyo canim yas sinirine bakmiyoCanim senin tup bebek ilk seferde tuttu degil mi? Ozel miydi devlet mi ? Tek embriyo mu cift mi? Simdiden basladim sormaya.
Duzeltme yapiyorum canim embriyoyu yazmissin bende 2 tane koydurmak istiyorum. Insallah yok demezler
Ah ah beni dusun iste tatlim Allah sizede nasip etsin inanki hep dua ediyorm. Kalabalik girdk zatn odaya annemlerde vardi:) aminnFotoğrafı görünce ben ağladım cnım seni düşünemiyorum bi de .Rabbim bizlerede yaşatsın o duyguyu inşallahhhhh
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizlar iyi ki varsiniz cok guzel dilekler dualar etmissiniz sizede en kisa zmaanda nasip olsun cok dua ediyorum❤ sabirsizlkla sizden duyacagim guzel haberleri bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?