Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy çok mutlu oldum, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bende iki tane isteyecegim dedigin gibi biri tutmazsa biri tutsun. Ikisi de tutarsa allahhh bir daha coluk cocuk meselesi benim icin kapanir. 1 tasla 2 minik kus.

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizlar iyi ki varsiniz cok guzel dilekler dualar etmissiniz sizede en kisa zmaanda nasip olsun cok dua ediyorum❤ sabirsizlkla sizden duyacagim guzel haberleri bekliyorm
Ayyy çok sevindim Allâh kucağına almayi nasip etsin canım yaaaa bak hamilesin Allâh dualarını kabul eder bize de dua yolla :) Ayy annis yaaa ne güzel

allahım ya yerim ben seni küçük fındık yavrum benim rabbim dana bagslasin insallah ya nekdr tatlı duruyor tam kaç haftalikmis

allahım ya yerim ben seni küçük fındık yavrum benim rabbim dana bagslasin insallah ya nekdr tatlı duruyor tam kaç haftalikmis
Amin kuzum ilk yasadgim icin ve hasrt oldugu icin duygulandm biraz:) nohut bile degil teyzesi susam tanesi suan:) tam 5 hafta doldu bugun:) 5 haftalk dedi doktr minnack daha

Amin kuzum ilk yasadgim icin ve hasrt oldugu icin duygulandm biraz:) nohut bile degil teyzesi susam tanesi suan:) tam 5 hafta doldu bugun:) 5 haftalk dedi doktr minnack daha

Canim ben oglumda her kontrolde doktor bak annesi kafasi kolu bacagi dedi inanki sadece kapkara ekran gordum hic anlamadim.artik son aylarda anlamis gibi yapiyordum.

Hayırlı olsun ya maşallah canın Bende orda Serdar hocaya muayene oldum kadir has yanındaki dimi sen kime işlem yaptırdın canım

Cnm a

Aslında hamilelik en son kaldığımız adet tarihimize göre hesaplıyorlar ama biz tedaviyle olduğumuz için ne zaman olduğunu biliyoruz O yüzden bizimkiler bir iki hafta geriden geliyor aslında canım çok şükür darısı İnşallah kalp atışına

Bendede kahve oldu cnm acik pembe yada kahve olurmus zaten ikimizde yasamisiz :)
Evet canim:) bana igne yaptilar dusk riski olmasn die zatn devam etmedi geldi bitek tuvalette ve bitti. Kaynanamda diyo ki kizlarda olurms yerlsme kanamasi erkekte olmazmis bakalim ne yasicaz cinsiyeti:))

Son adettn aliniyo canim sende degismez bnde hesap farkli aslinda transfere gore aliniyor 3 gun daha buyk cikiyo normale gore nettten baktim:) adete gore aldm degstrmedm teldeki uygulamadada cok farketmedgi icin:)

Hayırlı olsun ya maşallah canın Bende orda Serdar hocaya muayene oldum kadir has yanındaki dimi sen kime işlem yaptırdın canım
Sagol canim benim yok canm bahcelvler medicanaya gidiyorm haznedar meydanda. Herkese tvsiye ediyorm cok basarili bi doktor gercekten genelde ilk denemede basarili olms hep. Kendide benim kadar sevindi zatn cok farkli bi duyguydu❤

Medicalpark benim bedava hastanemdi canim butn kadndogmculari denedm sevmedim tuptedavisi yapanlar daha bilgili siradn doktorlar bu tedavi takplrdn anlamiyo arastrmiyo bile. Bi yil bkle dediler surekli ciktm gittm bida gtmedm. Iyiki bklemems arastirmisim. Sora cogu kadn ordan suruldu atandi kmse memnun kalmadigi icin doguma bile pek gidn yoktu. Isten arkadslardn biliyorm bedava anlasmali hastanemzdi orasi. Baska arayslara grmstm oyuzdn. Sora bu serdar bey gelms iste methini onunda duydm cok hastasi varms o adam da basarili die duydum canim inss tez zamanda sanada sifa olsun hastane sonunda duzgun birini getrmis sansina yuzun guler inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…