- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.921
Buralardaym kuzum sizin sevincinizi de yasamak istiyorm:) sadece cok aktif girip yetisemeyebilirim:)Ben hamile kalmadan kacip gitme sakin
Ayyy çok mutlu oldum,Yavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
Bende iki tane isteyecegim dedigin gibi biri tutmazsa biri tutsun. Ikisi de tutarsa allahhh bir daha coluk cocuk meselesi benim icin kapanir. 1 tasla 2 minik kus.Isyedgn kadr sor kuzum cok sagol iyi dileklerin icin aminn:) ilknde canim bu doktorn hastalarina baktmda ilknde tutuyo herkesn masallah dedim. Ayni donemde transfer oldgm buyn bayanlarn olms cok sevndm herkese. Istnbulda devlet asla terch etmem zatn sgk yok allahtan:) ozel medicana hast cnm. 2 embriyo yapiyolar bak iyiki oyle yapmisim biri tutuyo genelde sansin artmis oluyo hangisinin tutacagni bilemssn sende 2 yaptir. Ozeller yapiyo canim yas sinirine bakmiyo
Neguzel olur iki tane zatn hasret kalan insana 2 3 fsrketmz:) merak etmeyin babyler herzaman tam destk❤Hele ben hamile kalmadan aslaa gidemezMorasigi
Aminn tatlim darisi basinizaAyyy çok mutlu oldum,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aminnnnn canım inşaallahAmin kizlar Allah razi olsun Rabbim sizlerede nasip etsin insallah
Amin canımAminn tatlim darisi basiniza
Ayyy çok sevindim Allâh kucağına almayi nasip etsin canım yaaaa bak hamilesin Allâh dualarını kabul eder bize de dua yolla :) Ayy annis yaaa ne güzelHepinize ayri ayri tesekkur ederim kizlar iyi ki varsiniz cok guzel dilekler dualar etmissiniz sizede en kisa zmaanda nasip olsun cok dua ediyorum❤ sabirsizlkla sizden duyacagim guzel haberleri bekliyorm
allahım ya yerim ben seni küçük fındık yavrum benim rabbim dana bagslasin insallah ya nekdr tatlı duruyor tam kaç haftalikmisYavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
Amin kuzum Allah razi olsun etmem ki hep ediyorum sizeAyyy çok sevindim Allâh kucağına almayi nasip etsin canım yaaaa bak hamilesin Allâh dualarını kabul eder bize de dua yolla :) Ayy annis yaaa ne güzel
Amin kuzum ilk yasadgim icin ve hasrt oldugu icin duygulandm biraz:) nohut bile degil teyzesi susam tanesi suan:) tam 5 hafta doldu bugun:) 5 haftalk dedi doktr minnack dahaallahım ya yerim ben seni küçük fındık yavrum benim rabbim dana bagslasin insallah ya nekdr tatlı duruyor tam kaç haftalikmis
Bide kizlar adetten 4 gun once kirmizi lekelenme oldu bende kanama denemez bile peceteye geldi yerlsme kanamasyms aklinzda bulnsn adet gibi degl acik kirmizi rengi :)
Amin kuzum ilk yasadgim icin ve hasrt oldugu icin duygulandm biraz:) nohut bile degil teyzesi susam tanesi suan:) tam 5 hafta doldu bugun:) 5 haftalk dedi doktr minnack daha
Hayırlı olsun ya maşallah canın Bende orda Serdar hocaya muayene oldum kadir has yanındaki dimi sen kime işlem yaptırdın canımIsyedgn kadr sor kuzum cok sagol iyi dileklerin icin aminn:) ilknde canim bu doktorn hastalarina baktmda ilknde tutuyo herkesn masallah dedim. Ayni donemde transfer oldgm buyn bayanlarn olms cok sevndm herkese. Istnbulda devlet asla terch etmem zatn sgk yok allahtan:) ozel medicana hast cnm. 2 embriyo yapiyolar bak iyiki oyle yapmisim biri tutuyo genelde sansin artmis oluyo hangisinin tutacagni bilemssn sende 2 yaptir. Ozeller yapiyo canim yas sinirine bakmiyo
Yavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
Yavrumun bal teyzeleri biz kesemizi gorduk rabbime sukurler olsun foto ekledimtek tutmus iyi ki 2 transfer yapmisim biri tuttu. Teke gore kan degerim yuksekti benim hormonlar tavan yapti demek kizlar:) tam 5 haftamiz doldu bugun. bebegi tam goremedk 1 2 haftaya net olur dedi 2 haftaya kalp atisi dinlicsz:) doktor bitakim kan testi istedi idrar istedi ikitane verdik geldik eve:) herkes nasi sevindi ya doktorum hemsireleri flaan sarildik sagolsnlat cok destk oldular rabbim melegimi bnden ayirmasin inss dualarim bolca sizle canlar
Evet canim:) bana igne yaptilar dusk riski olmasn die zatn devam etmedi geldi bitek tuvalette ve bitti. Kaynanamda diyo ki kizlarda olurms yerlsme kanamasi erkekte olmazmis bakalim ne yasicaz cinsiyeti:))Bendede kahve oldu cnm acik pembe yada kahve olurmus zaten ikimizde yasamisiz :)
Son adettn aliniyo canim sende degismezCnm a
Aslında hamilelik en son kaldığımız adet tarihimize göre hesaplıyorlar ama biz tedaviyle olduğumuz için ne zaman olduğunu biliyoruz O yüzden bizimkiler bir iki hafta geriden geliyor aslında canım çok şükür darısı İnşallah kalp atışına
Sagol canim benimHayırlı olsun ya maşallah canın Bende orda Serdar hocaya muayene oldum kadir has yanındaki dimi sen kime işlem yaptırdın canım
Medicalpark benim bedava hastanemdi canim butn kadndogmculari denedm sevmedim tuptedavisi yapanlar daha bilgili siradn doktorlar bu tedavi takplrdn anlamiyo arastrmiyo bile. Bi yil bkle dediler surekli ciktm gittm bida gtmedm. Iyiki bklemems arastirmisim. Sora cogu kadn ordan suruldu atandi kmse memnun kalmadigi icin doguma bile pek gidn yoktu. Isten arkadslardn biliyorm bedava anlasmali hastanemzdi orasi. Baska arayslara grmstm oyuzdn. Sora bu serdar bey gelms iste methini onunda duydm cok hastasi varms o adam da basarili die duydum canim inss tez zamanda sanada sifa olsunHayırlı olsun ya maşallah canın Bende orda Serdar hocaya muayene oldum kadir has yanındaki dimi sen kime işlem yaptırdın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?