Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S SemSem01 bebis yoksa insallah reglin gelirde o zaman gerek kalmaz doktora. Hos gonlumden gecen bir mucize olsada bebis icin gitsen keske doktora yönünde :)

ay keşke arkadaşım.. benim de içimden öyle geçiyor ama testte silik bir çizgi bile yok... o yüzden ümitlenemiyorum bile.. en iyi bir an önce regl gelse de doktora gitsem.. göğüslerim o kadar acıyor ki..

Amin inşallah canım bende öyle düşündüm

Ben 11 ve 12.gub hep silik cizgi gordum kan verdigimde negatif cikti 14.gub kesin sonuc cnm 14.gun yaptigim idrarda 3 sn surmedi 2.cizgi belirmesi insallah suab boyle hemen silik cikmisi bile cok iyi 14.gunden önce kan verme ama ben cok uzulmustum negatif diye ama pozitife donebiliyor yani

ıyyim şükür kuzum her ay yeni umutlar diye bosa denmemis yeni umutlar var hep ıyyim bende hormonların düşmesine odaklandim icicem 1 ay inşalalh olur bu sefer

Bebisin aslan burcu olacak canim bnde aslan burcuyum:) benimki sagllikli dogsrda ins yengec oluyo duygusal olck kuzum:)
Selam canım. Rabbim izin verir de o günleri görürsek, sezeryan yapabilirim hem yaş faktörü hem de korku faktörü sebebi ile. O zaman da 40 haftadan ewwel bebişler alınıo tam dolması beklenmiyo. öyle olursa yengeç olma ihtimali de var. Bi astrolog arkadaşım var. ona danıştım. sakın yengeç olmasın da aslan olsun filan diye kendin belirlemeye çalışma burcu dedi. Bazı sebeplerden dolayı pek hoş karşılanmıyormuş belirlemek. akışa bırak dedi. Ben de ona uyucam sanırm. Çok mudahale etmicem. Akışta ne getirirse onu yaşayalım.

Evet incir de yükseltiyormuş, bi ara incir kürü yapmak istedim iyi ki yapmamışım. Havuç falan da yememeye çalışıyorum. Hamile kalınca bol bol yeriz aertık :)
Evet canım ben de incir çok sevmeme rağmen aylardır ağzıma koymuyorum, artık hamile kalınca inşallah :)

amin kuzum amin allah razı olsun fsh yüksek değil sadece lh çok yüksek bende başka sorun yok çok şükür kuzum ya insalalh

valla canm brnfr dün başladım aslan pencesine şimdi yine icicem 1 ay kullanıcam sonra tahlil vercem inşalalh düşer ve ovulasyon baltarcin çörek otu yapicam

Cok şükür bugunumuze cnm cok giremiyorum bu ara bulantilarimda cok oluyo o.yuzden son yorumlari okuyabiliyorum anca sen nasilsin ccnm benim insallah Rabbim bu ay yuzunu guldurucek hayirlisi ile
kuzum bu ay olmaz çünkü kur yapıyorum lh düşsün diye artık aralıkta ovulasyon bal tarcın çörek otu yapicam

Canım senin ki pozitif çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…