- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.961
Amin inşallah canım bende öyle düşündüm
İnşallahInşallah birbirimize hamileyiz diye haber veririz ☺
ıyyim şükür kuzum her ay yeni umutlar diye bosa denmemis yeni umutlar var hep ıyyim bende hormonların düşmesine odaklandim icicem 1 ay inşalalh olur bu seferAnneyimbenanne35 gunaydin kuzum. Hadi bakalim sifa niyetine. Insallah faydasini gorursun. Ben igneyi 16 kasimda yaptim bat 28 yada 29 kasim. Karnimin alt kisminda bi sislik var gibi onun disinda degisik birsey yok. Beklemedeyiz bakalim kuzum. Sen nasilsin asıl moralin duzeldi mi
günaydın buarada hepinize sizler nasilsinz ne var ne yokEsrasvn S SemSem01 A AloeeVeraa @Umutumut82 @Morasigi @Melegin Annesi neiraida ve diğer kizlar
Selam canım. Rabbim izin verir de o günleri görürsek, sezeryan yapabilirim hem yaş faktörü hem de korku faktörü sebebi ile. O zaman da 40 haftadan ewwel bebişler alınıo tam dolması beklenmiyo. öyle olursa yengeç olma ihtimali de var. Bi astrolog arkadaşım var. ona danıştım. sakın yengeç olmasın da aslan olsun filan diye kendin belirlemeye çalışma burcu dedi. Bazı sebeplerden dolayı pek hoş karşılanmıyormuş belirlemek. akışa bırak dedi. Ben de ona uyucam sanırm. Çok mudahale etmicem. Akışta ne getirirse onu yaşayalım.Bebisin aslan burcu olacak canim bnde aslan burcuyum:) benimki sagllikli dogsrda ins yengec oluyo duygusal olck kuzum:)
Evet canım ben de incir çok sevmeme rağmen aylardır ağzıma koymuyorum, artık hamile kalınca inşallah :)Evet incir de yükseltiyormuş, bi ara incir kürü yapmak istedim iyi ki yapmamışım. Havuç falan da yememeye çalışıyorum. Hamile kalınca bol bol yeriz aertık :)
amin kuzum amin allah razı olsun fsh yüksek değil sadece lh çok yüksek bende başka sorun yok çok şükür kuzum ya insalalhGünaydın Canım, ben hala regl olmadım beklemedeyim, tahliller de negatif çıkıyor. ama nedense bazen alt karnımda gıdıklanma oluyor. izin alıp doktora da gidemedim. ben de durum böyle. sen küre başlamıssın arkadaşım, inşallah hayırlı olur şifalı olur..
valla canm brnfr dün başladım aslan pencesine şimdi yine icicem 1 ay kullanıcam sonra tahlil vercem inşalalh düşer ve ovulasyon baltarcin çörek otu yapicamcanım günaydın, korkunç bir regl yaşadım valla 3 günde bitti hiç adam gibi de kanamam olmadı femara sebebiyle herhalde. bugün de başladım yine femaraya 5 gün kullanıp sonra da doktora gideceğim :)
sende ne var ne yok
kuzum bu ay olmaz çünkü kur yapıyorum lh düşsün diye artık aralıkta ovulasyon bal tarcın çörek otu yapicamCok şükür bugunumuze cnm cok giremiyorum bu ara bulantilarimda cok oluyo o.yuzden son yorumlari okuyabiliyorum anca sen nasilsin ccnm benim insallah Rabbim bu ay yuzunu guldurucek hayirlisi ile
İnşallah
İnşanlah canım yarın sabah yapcam inşallah çıkarAlene bence sen yarin bir daha test yap canim. Biraz silik bir cizgi var gibi. Insallah gonlune gore olur
Canım senin ki pozitif çıktı mı?Ben 11 ve 12.gub hep silik cizgi gordum kan verdigimde negatif cikti 14.gub kesin sonuc cnm 14.gun yaptigim idrarda 3 sn surmedi 2.cizgi belirmesi insallah suab boyle hemen silik cikmisi bile cok iyi 14.gunden önce kan verme ama ben cok uzulmustum negatif diye ama pozitife donebiliyor yani
Canım senin ki pozitif çıktı mı?
merhaba kızlaryarın ben de ovitrelle vuracağım. doktorlarınız ilişki için ne dedi? iğnenin olduğu gün mü yoksa 36 saat sonra mı?
Bugün adet günüm başım çok ağrıyo ama akşama kadar bekleyip kan testi yaptırım allah duysun bizi inşallah sende var mı bişey canımVarmı kuzum belirtin?
valla canm brnfr dün başladım aslan pencesine şimdi yine icicem 1 ay kullanıcam sonra tahlil vercem inşalalh düşer ve ovulasyon baltarcin çörek otu yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?