- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.941
Şimdi gördüm çizgi net görünüyo canım inşallah bu bebişinin habercisidirVarmı sizce ama elimdeyken daha belli i oluyo
Canım merhaba prolaktinin kaç acaba? Benim de ara sıra yükseliyo da ondan merak ettim. En son 1 hafta önce 29 çıktı dostinex kullanıyorum şimdi 2 tabletsüt hormonum yüksek canım. Şu an ilaç kullanıyorum düşürmek için.
İnşallah canmŞimdi gördüm çizgi net görünüyo canım inşallah bu bebişinin habercisidir
Ayy inşallah vardırYok canim bi belirtim mutfak komple temizledim belim agriyor sadece ama temizlikten adet ağrısıyla bunu ayırabiliyorum sadece sürekli tuvalete gitmek istiyorum . Birde çok susuyorum.nedense başka birşey yok
Ayy inşallah vardır
Cnm bu cizgi hemen mi cikti bekleyincemi ignenin kaçınci günüVarmı sizce ama elimdeyken daha belli i oluyo
Hemen 5 saniye sürmedi çıktı 11 bugün 12 olduCnm bu cizgi hemen mi cikti bekleyincemi ignenin kaçınci günü
Benim de ilk önce 41 di canım sonra 2 tablet kullandım 13 e düştü. 3 aydır falan baktırmamıştım şimdi 29 çıktı tekrar iki tablet dostinex kullanıyorum. Gerçekten çok etkili anında düşürüyo. Evet bazı şeyler yükselmesine sebep oluyo, özellikle incire çok dikkat et canım. Benim de yumurtlama döneminde sızlamalar olurdu önceden göğüslerimde şimdi olmuyo evetCanım en son 45 çıktı. Ben de şu an dostinex kullanıyorum daha önce de kullanmıştım gayet etkili bi ilaç. Yalnız yediklerine dikkat et. Süt yapab gıdalar tüketme. Dere otu, rezene çayı gibi. Bi de göğüslerin uyarılmasın, o da yükseltiyor. Benim normalde yumurtlama günümden itibaren göğüslerimde ağrı başlıyordu, şimdi ağrı yok çok şükür. Düşüyor sanırım
Evet canim tup bebek son umut ama cevrem cok kotü dedikoducu cahil insanlar.eger tup bebek yaptigimi duysalar laf dedikodu bitmez.
Evet incir de yükseltiyormuş, bi ara incir kürü yapmak istedim iyi ki yapmamışım. Havuç falan da yememeye çalışıyorum. Hamile kalınca bol bol yeriz aertık :)Benim de ilk önce 41 di canım sonra 2 tablet kullandım 13 e düştü. 3 aydır falan baktırmamıştım şimdi 29 çıktı tekrar iki tablet dostinex kullanıyorum. Gerçekten çok etkili anında düşürüyo. Evet bazı şeyler yükselmesine sebep oluyo, özellikle incire çok dikkat et canım. Benim de yumurtlama döneminde sızlamalar olurdu önceden göğüslerimde şimdi olmuyo evet
Hemen 5 saniye sürmedi çıktı 11 bugün 12 oldu
Cok şükür bugunumuze cnm cok giremiyorum bu ara bulantilarimda cok oluyo o.yuzden son yorumlari okuyabiliyorum anca sen nasilsin ccnm benim insallah Rabbim bu ay yuzunu guldurucek hayirlisi ilegünaydın buarada hepinize sizler nasilsinz ne var ne yokEsrasvn S SemSem01 A AloeeVeraa Umutumut82 Morasigi M Melegin Annesi neiraida ve diğer kizlar
Amin inşallah canım bende öyle düşündümAnladim cnm 14.gunu yapip kan testi vermeni tavsiye ederim inşallah bebisin seninledir
günaydın buarada hepinize sizler nasilsinz ne var ne yokEsrasvn S SemSem01 A AloeeVeraa Umutumut82 Morasigi M Melegin Annesi neiraida ve diğer kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?