Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım en son 45 çıktı. Ben de şu an dostinex kullanıyorum daha önce de kullanmıştım gayet etkili bi ilaç. Yalnız yediklerine dikkat et. Süt yapab gıdalar tüketme. Dere otu, rezene çayı gibi. Bi de göğüslerin uyarılmasın, o da yükseltiyor. Benim normalde yumurtlama günümden itibaren göğüslerimde ağrı başlıyordu, şimdi ağrı yok çok şükür. Düşüyor sanırım

Benim de ilk önce 41 di canım sonra 2 tablet kullandım 13 e düştü. 3 aydır falan baktırmamıştım şimdi 29 çıktı tekrar iki tablet dostinex kullanıyorum. Gerçekten çok etkili anında düşürüyo. Evet bazı şeyler yükselmesine sebep oluyo, özellikle incire çok dikkat et canım. Benim de yumurtlama döneminde sızlamalar olurdu önceden göğüslerimde şimdi olmuyo evet

S SemSem01 canim sen regl oldun mu? Sanirim sende test yaptin ve negatif cikti. Doktora gorundun mu?

Günaydın Canım, hayır regl olmadım ve evet negatif çıktı sonuç. doktora henüz gitmedim regl olacak gibiyim.. olmaz ise haftaya gidebilrim.. izin almak sorun oluyor canım ne yazık ki.. son 2 3 gündür göbeğimin altında bir gıdıklanma oluyor.. sonuç da negatif çıkıyor.. hayırlısı diyelim..

Evet canim tup bebek son umut ama cevrem cok kotü dedikoducu cahil insanlar.eger tup bebek yaptigimi duysalar laf dedikodu bitmez.

canım boşver milleti sen kendi hayatına bak.. önemli olan senin ne istediğin.. ayrıca tüp bebek olduğunu da söylemezsin ailenden başkasına.. hem tüp bebek kötü bir şey mi yahu.. bir tedavi sonuçta.. hayat milleti düşünecek kadar uzun değil canım..

Evet incir de yükseltiyormuş, bi ara incir kürü yapmak istedim iyi ki yapmamışım. Havuç falan da yememeye çalışıyorum. Hamile kalınca bol bol yeriz aertık :)

kızlar dün akşam başladım aslan pençesine 22 araliga kadar içeceğim hergun 2 fincan inşalalh düşer lh ya önümüzdeki ay adetin 2. günü kan vercem bakalim dusmusmu diye sonrada bal tarcın corekotu +ovulasyon testi baslayacagim hayırlı olur inşallah bu sefer gelir bebeğim dün eltimin gelini doğum yaptı kızı oldu foto attılar okdr tatlımı minnak icim burkuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…