- 23 Kasım 2016
- 1.447
- 1.535
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.921
Canım umutlanma da umutsuzluğa da düşme. Ben de yaptığımda daha belirgindi çizgiler. Çok umutlanmıştım ama sonuç hüsran. İnşallah seninki iğnenin etkisi değildir. Herhangi bi sorunun var mı hormonlarla ilgili falanYarın 12 ci günüm bide doktorumun diyişine göre yarın yap demişti
Sen kaçıncı günü yapmıştınCanım umutlanma da umutsuzluğa da düşme. Ben de yaptığımda daha belirgindi çizgiler. Çok umutlanmıştım ama sonuç hüsran. İnşallah seninki iğnenin etkisi değildir. Herhangi bi sorunun var mı hormonlarla ilgili falan
Canım ben de 11 ya da 12.gün yapmıştım. Ama ben hiç aşılama olmadım. Ovitrelle iğne oldum sadeceÇatlatma ignemin 13 günü aşılamamında 11 sizce daha onun etkisi mi
Canım hormon tahlili yaptırmadın mı. Lh, fsh hormunu vsBugüne kadar hormonlarımla ilgili bile denmesi bana ama adet düzensizligim var 2 3 ayda bir oluyom
Nasılsın arkadaşım bi belirtin falan var mı ben ölecem meraktan
Yaptırdım benim polikistik sendromu dediCanım hormon tahlili yaptırmadın mı. Lh, fsh hormunu vs
Sen kaç gün sonra yaptın silik çıktıCanım hormon tahlili yaptırmadın mı. Lh, fsh hormunu vs
Ben 11. Ve 12.gün yaptım silik cıktı hatta bayagı belirgindi. Sonra adet oldum zatenSen kaç gün sonra yaptın silik çıktı
süt hormonum yüksek canım. Şu an ilaç kullanıyorum düşürmek için.Benimde 11 senin hormonşarda sıkıntı varmı
Geçmiş olsun inşallah geçer bende yok öyle bişe peki senin testin silik çıkmasının o hormonla bir alakası varmısüt hormonum yüksek canım. Şu an ilaç kullanıyorum düşürmek için.
Yok canım , süt hormonunun yüksek olması gebeliği engelliyor zaten. İğne etkisinden dolayı çift çizgi çıkmıştı. Sen yarın yine tekrarlaHm
Geçmiş olsun inşallah geçer bende yok öyle bişe peki senin testin silik çıkmasının o hormonla bir alakası varmı
Tamam sagol canımYok canım , süt hormonunun yüksek olması gebeliği engelliyor zaten. İğne etkisinden dolayı çift çizgi çıkmıştı. Sen yarın yine tekrarla
canm ben 2 ay kullandim 18.günde adet oldumKızlar iğne vuruldukdan sonra hamilelik olmadığında kaçıncı gün adet oldunuz genelde 14 gun yada 15 oluyor bildiğim sizde nasıl oldu
Ondan önceki ay ne zaman olduysan yine aynıKızlar iğne vuruldukdan sonra hamilelik olmadığında kaçıncı gün adet oldunuz genelde 14 gun yada 15 oluyor bildiğim sizde nasıl oldu
canm ben 2 ay kullandim 18.günde adet oldum
Ondan önceki ay ne zaman olduysan yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?