Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ocean merhaba. Banada 36 saat sonra catlar. Illa 36. Saat diye sartlamayin kendinizi. Keyfinize gore takilin dedi. 36 saat sonra ki civarlarda catlar zaten bir sure canli kaliyor yumurta. Onemli olan o surede iliski olmasi dedi igne gunude olsun mu dedim. Size bagli dedi. Yani kafanin rahatligida onemli demeye getirdi. Esimin spermiogrami iyi oldugu icin isterseniz 1 gun arayla isterseniz hergun degerlendirin dedi.

benim eşimin de değerleri iyi. ilk gebeliğimde aşılama da yapılmıştı. o zaman iğneden bir gün önce iğne günü ve sonrası olmak üzere 4 ya da 5 gün devam etmiştik biraz yorulmuştuk ama sonu mutlu bitmişti. oğlum 4 yaşında şimdi nasipse 2. yi istiyoruz.

Bugün adet günüm başım çok ağrıyo ama akşama kadar bekleyip kan testi yaptırım allah duysun bizi inşallah sende var mı bişey canım

Yok kuzum bi belirti şimdilik sadece göbek deliğim sizliyor uzanınca geçiyor birde sürekli sıkışma hissi var tuvalete gide gele bi hal oldum şimdilik birşey yok bakalim iğnenin 15. Gunu olurdum hep bugün 15. Gun pazar günüde kendi adet tarihim . Pazar gününüde atlatırsam test yapicam insallah. Birde sabah akıntım oldu.

Benimde 15 . Gün bugünseniz olmadım ama test te çıkmadı

hem aşılama yapıp hem ilişki mi öneriyorlar canım? o zman sizin ilk hamileliğiniz aşılama ile oldu. aşılama yönteminin çok etkili olmadığı söylenir genelde. Maşallah, hayırlı evlat olsun inşallah..

Ay heralde canim benim zatn planladigimzda olmadgi icin bahta ne cikarsa bizimkiler:) 40 haftaya gore hesaplaniyo otomatik bu ama sezaryan olabilir herkesn son dk belli oluyo ozaman 2 3 hafta erken oluyo sanirim. Saglikla o gunlere ulasalim inss:) onlara cok inanmiyorm ben. Aslanim ama baskin bi aslan degilim mesela beni duyanlar genelde sasirir. Karakter iyi olsn en onemlisi o ❤

Selam canim hayirli olsn tedavin inss nasip olur. Ah o yorgnlklar sonu guzel olsn da deger:) gun asiri denedik seyrk denedik olmadi sora hergun denedgimiz olmstu bizim. Heryolu denedim dogalda. Bu ay bole yaptk obur ay bole yapalm aman farkli gunde catlar ama tutmamsti hicbiri sperm cok onemli oyuzdn kismet:)

Leylayim bu hafta bulantilar 7/24 gecmiyor baby:) sen nasilsin plani yapmssin cok guzel hayirli olsun inss❤
sağol canm allah razı olsun geçer insallah canm ya bulabtilar istgrmdann doktora sordum lh in hamile kalabil.ek için 12 altında olması gerekiyormus ve bu durumdada haptsn yanıt alınmamışsa iğne ile tedaviye gecilmeliymis dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…