- 23 Kasım 2016
- 1.447
- 1.535
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.981
Evet canım tam 36 saat sonra oldumerhaba kızlaryarın ben de ovitrelle vuracağım. doktorlarınız ilişki için ne dedi? iğnenin olduğu gün mü yoksa 36 saat sonra mı?
Ocean merhaba. Banada 36 saat sonra catlar. Illa 36. Saat diye sartlamayin kendinizi. Keyfinize gore takilin dedi. 36 saat sonra ki civarlarda catlar zaten bir sure canli kaliyor yumurta. Onemli olan o surede iliski olmasi dedi igne gunude olsun mu dedim. Size bagli dedi. Yani kafanin rahatligida onemli demeye getirdi. Esimin spermiogrami iyi oldugu icin isterseniz 1 gun arayla isterseniz hergun degerlendirin dedi.
12.gun testim seninki gibiydi negatif di kanda 14.gun 3 sn icinde koyu pembe oldu 2.cizgi kanda pozitif cikti[/QUOTE inşallah hamilesin yani canm
Bitkileri ne için yapıyosunuz acabayap yap en doğrusu bitkilerde valla ya
Bugün adet günüm başım çok ağrıyo ama akşama kadar bekleyip kan testi yaptırım allah duysun bizi inşallah sende var mı bişey canım
kuzum bu ay olmaz çünkü kur yapıyorum lh düşsün diye artık aralıkta ovulasyon bal tarcın çörek otu yapicam
şekeirm ben kendim için yapmıyorum çünkü bişeyi düzeltirken başka şeyleri bozmaktan korkuyorum amaBitkileri ne için yapıyosunuz acaba
Benimde 15 . Gün bugünseniz olmadım ama test te çıkmadıYok kuzum bi belirti şimdilik sadece göbek deliğim sizliyor uzanınca geçiyor birde sürekli sıkışma hissi var tuvalete gide gele bi hal oldum şimdilik birşey yok bakalim iğnenin 15. Gunu olurdum hep bugün 15. Gun pazar günüde kendi adet tarihim . Pazar gününüde atlatırsam test yapicam insallah. Birde sabah akıntım oldu.
insallah kuzum insalalhAnladim.cnm.cok iyi yapiyorsun valla insallah mukafatini goruceksin bu ugraslarin
canm hayırlı olsun insallah gelir bsbegin ben geçen ay iğneden 36 saat sonra oldu bu ayda 12 saat sonra ama tutmadı tabimerhaba kızlaryarın ben de ovitrelle vuracağım. doktorlarınız ilişki için ne dedi? iğnenin olduğu gün mü yoksa 36 saat sonra mı?
benim eşimin de değerleri iyi. ilk gebeliğimde aşılama da yapılmıştı. o zaman iğneden bir gün önce iğne günü ve sonrası olmak üzere 4 ya da 5 gün devam etmiştikbiraz yorulmuştuk ama sonu mutlu bitmişti. oğlum 4 yaşında şimdi nasipse 2. yi istiyoruz.
Kızlar ovitrelleyi hangi bölgenize uygulandı? Bacak, kol, karın? Siz mi yaptınız ya da hastanede mi yapıldı?
Leylayim bu hafta bulantilar 7/24 gecmiyor baby:) sen nasilsin plani yapmssin cok guzel hayirli olsun inss❤günaydın buarada hepinize sizler nasilsinz ne var ne yokEsrasvn S SemSem01 @AloeeVeraa @Umutumut82 Morasigi @Melegin Annesi neiraida ve diğer kizlar
Ay heralde canim benim zatn planladigimzda olmadgi icin bahta ne cikarsa bizimkiler:) 40 haftaya gore hesaplaniyo otomatik bu ama sezaryan olabilir herkesn son dk belli oluyo ozaman 2 3 hafta erken oluyo sanirim. Saglikla o gunlere ulasalim inss:) onlara cok inanmiyorm ben. Aslanim ama baskin bi aslan degilim mesela beni duyanlar genelde sasirir. Karakter iyi olsn en onemlisi o ❤Selam canım. Rabbim izin verir de o günleri görürsek, sezeryan yapabilirim hem yaş faktörü hem de korku faktörü sebebi ile. O zaman da 40 haftadan ewwel bebişler alınıo tam dolması beklenmiyo. öyle olursa yengeç olma ihtimali de var. Bi astrolog arkadaşım var. ona danıştım. sakın yengeç olmasın da aslan olsun filan diye kendin belirlemeye çalışma burcu dedi. Bazı sebeplerden dolayı pek hoş karşılanmıyormuş belirlemek. akışa bırak dedi. Ben de ona uyucam sanırm. Çok mudahale etmicem. Akışta ne getirirse onu yaşayalım.
Ay bize guzel haberler ver inss kuzumBugün adet günüm başım çok ağrıyo ama akşama kadar bekleyip kan testi yaptırım allah duysun bizi inşallah sende var mı bişey canım
Selam canim hayirli olsn tedavin inss nasip olur. Ah o yorgnlklar sonu guzel olsn da deger:) gun asiri denedik seyrk denedik olmadi sora hergun denedgimiz olmstu bizim. Heryolu denedim dogalda. Bu ay bole yaptk obur ay bole yapalm aman farkli gunde catlar ama tutmamsti hicbiri sperm cok onemli oyuzdn kismet:)benim eşimin de değerleri iyi. ilk gebeliğimde aşılama da yapılmıştı. o zaman iğneden bir gün önce iğne günü ve sonrası olmak üzere 4 ya da 5 gün devam etmiştikbiraz yorulmuştuk ama sonu mutlu bitmişti. oğlum 4 yaşında şimdi nasipse 2. yi istiyoruz.
sağol canm allah razı olsun geçer insallah canm ya bulabtilar istgrmdann doktora sordum lh in hamile kalabil.ek için 12 altında olması gerekiyormus ve bu durumdada haptsn yanıt alınmamışsa iğne ile tedaviye gecilmeliymis dediLeylayim bu hafta bulantilar 7/24 gecmiyor baby:) sen nasilsin plani yapmssin cok guzel hayirli olsun inss❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?