- 27 Ekim 2017
- 289
- 106
- 33
- 28
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.021
Hadi inşallah beraber öğreniriz
Canım ben bugün ancak girebiliyorum işlerim vardı vaktim olmadı. İyiyim şükür sen nasılsıngünaydın buarada hepinize sizler nasilsinz ne var ne yok @Esrasvn @SemSem01 A AloeeVeraaUmutumut82 Morasigi @Melegin Annesi @neiraida ve diğer kizlar
Canım valla bayağı belli. İnşallah vardır canım. Ben 11 ve 12.günde yaptım böyleydi, 13.günde yaptım negatif cıktı. Yarın bi daha tekrarlasana.Bugün 13. Günüm 11.günüöde ise daha silikti. Sizce varmıdır????
Bugün 13. Günüm 11.günüöde ise daha silikti. Sizce varmıdır????
Ben 11 de yaptım hafif çizgiydi 13 de yaptım baya belli ediyo inşallah vardırCanım valla bayağı belli. İnşallah vardır canım. Ben 11 ve 12.günde yaptım böyleydi, 13.günde yaptım negatif cıktı. Yarın bi daha tekrarlasana.
Canım acilde beta tahlili verseneBen 11 de yaptım hafif çizgiydi 13 de yaptım baya belli ediyo inşallah vardır
Canım ben bikaç kere yaptırdım, başta kemküm ediyorlar ama rica edersen yaparlar. İlaç kullanıyırum falan de, gebeliğe zararlı olmasından korkuyorum de.Acil yapıyo demi
Tamam canımCanım ben bikaç kere yaptırdım, başta kemküm ediyorlar ama rica edersen yaparlar. İlaç kullanıyırum falan de, gebeliğe zararlı olmasından korkuyorum de.
Belrginleserek devam etms canim bnce hayirli olsu artok:) kan verisin net olsun. Yuksk bi deger cikabilir belrgn cizgiBugün 13. Günüm 11.günüöde ise daha silikti. Sizce varmıdır????
Etmezmiyim kuzum ediyorum allah annelik duygusunu bize isteyen herkese tattırsın inşallahInşallah canim benim insallah dua et
Canım bence senin bebişin gelmiş :) daha da koyulaşmış. Bi kan ver istersen. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahBugün 13. Günüm 11.günüöde ise daha silikti. Sizce varmıdır????
Teşekkür ederiz canım .Selam kizlarogretmen arkadaslarimizin ogretmenler gunu kutlu olsunn❤
Bayagi var canim. Insallah hamissindir yaa :)Bugün 13. Günüm 11.günüöde ise daha silikti. Sizce varmıdır????
Tesekkur ederim canimm :)Selam kizlarogretmen arkadaslarimizin ogretmenler gunu kutlu olsunn❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?