- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.041
Teşekkür ederiz canım benim ❤Selam kizlarogretmen arkadaslarimizin ogretmenler gunu kutlu olsunn❤
ıyyim bende bitanem bugün 3. gün alsan pencesinin adetinde 5. günü bakalım 1 ay sağ icicem günde 2 fincan içiyorumCanım ben bugün ancak girebiliyorum işlerim vardı vaktim olmadı. İyiyim şükür sen nasılsın
Herkes bisuru belrti sayar canim ama bunlar igne etkisi olabilir psikolojk olabilir ve adet belrtileri de olabilir. Belrtim yok die sakin uzulp erkenden moral bozma bukadr belrgin belrtiler olmuyor:) inss pozitifi gorursun canimKızlar bugün 7.günüm iğnede. Ama benim hiç belirtim yok, herkes göğsüm ağrıyor falan diyor. Bende arada göbek çevremde iğne batması gibi ağrılar oluyor.
Canım inşallah ya. Dua et. Bu 3. İğnemHerkes bisuru belrti sayar canim ama bunlar igne etkisi olabilir psikolojk olabilir ve adet belrtileri de olabilir. Belrtim yok die sakin uzulp erkenden moral bozma bukadr belrgin belrtiler olmuyor:) inss pozitifi gorursun canim
Canım sesin çıkmadı merak ediyorum seniInşallah canim benim insallah dua et
İyi yapıyosun canım mutlaka etkisini görürsün. İnşallah artık gelir bebişinıyyim bende bitanem bugün 3. gün alsan pencesinin adetinde 5. günü bakalım 1 ay sağ icicem günde 2 fincan içiyorum
Ne ignesiCanım inşallah ya. Dua et. Bu 3. İğnem(
Çatlatma iğnesi canımNe ignesi
Canm normal kan tahlili yapsam olurum çıkar demi hafta sonu polikılinikler yok çarşambaya randevum varCanım acilde beta tahlili versene
Canım acile git. Gebelik testi yaptım pozitif cıktı, baş dönmem falan var, önlem amaçlı kan testi yaptırmak istiyorum de yaparlar. Ben öyle cok yaptırdımCanm normal kan tahlili yapsam olurum çıkar demi hafta sonu polikılinikler yok çarşambaya randevum var
Tamam canım sagol sagol yarın yapcamCanım acile git. Gebelik testi yaptım pozitif cıktı, baş dönmem falan var, önlem amaçlı kan testi yaptırmak istiyorum de yaparlar. Ben öyle cok yaptırdım
Canlar nasilsiniz❤ tarifsiz duygulardayim. Bugun tahlillerimin sonucunu gostermeye gittik bebisede bakalim dedik 6+2 olmusuz bugun teyzeleri veeee kalp atisini duyduk hic bklemiyordum Allaha sukurler olsun bu ani hepinizin yasamasini istiyorum dua ediyorum hep. Simdi inandim biraz daha rahatladim sukurler olsun
Sukurler olsun canimm cok sevindimm :) Allah kucagina almayi da nasip etsin insallahh.Canlar nasilsiniz❤ tarifsiz duygulardayim. Bugun tahlillerimin sonucunu gostermeye gittik bebisede bakalim dedik 6+2 olmusuz bugun teyzeleri veeee kalp atisini duyduk hic bklemiyordum Allaha sukurler olsun bu ani hepinizin yasamasini istiyorum dua ediyorum hep. Simdi inandim biraz daha rahatladim sukurler olsun
Teşekkür ederiz canım benim ❤
Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun :)
Çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallahCanlar nasilsiniz❤ tarifsiz duygulardayim. Bugun tahlillerimin sonucunu gostermeye gittik bebisede bakalim dedik 6+2 olmusuz bugun teyzeleri veeee kalp atisini duyduk hic bklemiyordum Allaha sukurler olsun bu ani hepinizin yasamasini istiyorum dua ediyorum hep. Simdi inandim biraz daha rahatladim sukurler olsun
Aminn kuzum darisi size aminn❤Gözünaydin bitanem daha güzel günleriniz olsun insallah.ayy darisi basımiza.
Aminn canimm inssSukurler olsun canimm cok sevindimm :) Allah kucagina almayi da nasip etsin insallahh.
Aminn canimcim darisi basiniza inss❤Çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?