Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün 7.günüm iğnede. Ama benim hiç belirtim yok, herkes göğsüm ağrıyor falan diyor. Bende arada göbek çevremde iğne batması gibi ağrılar oluyor.
Herkes bisuru belrti sayar canim ama bunlar igne etkisi olabilir psikolojk olabilir ve adet belrtileri de olabilir. Belrtim yok die sakin uzulp erkenden moral bozma bukadr belrgin belrtiler olmuyor:) inss pozitifi gorursun canim

ıyyim bende bitanem bugün 3. gün alsan pencesinin adetinde 5. günü bakalım 1 ay sağ icicem günde 2 fincan içiyorum
İyi yapıyosun canım mutlaka etkisini görürsün. İnşallah artık gelir bebişin

Canm normal kan tahlili yapsam olurum çıkar demi hafta sonu polikılinikler yok çarşambaya randevum var
Canım acile git. Gebelik testi yaptım pozitif cıktı, baş dönmem falan var, önlem amaçlı kan testi yaptırmak istiyorum de yaparlar. Ben öyle cok yaptırdım

Canlar nasilsiniz❤ tarifsiz duygulardayim. Bugun tahlillerimin sonucunu gostermeye gittik bebisede bakalim dedik 6+2 olmusuz bugun teyzeleri veeee kalp atisini duyduk hic bklemiyordum Allaha sukurler olsun bu ani hepinizin yasamasini istiyorum dua ediyorum hep. Simdi inandim biraz daha rahatladim sukurler olsun

Gözünaydin bitanem daha güzel günleriniz olsun insallah.ayy darisi basımiza.

Sukurler olsun canimm cok sevindimm :) Allah kucagina almayi da nasip etsin insallahh.

Teşekkür ederiz canım benim ❤
Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun :)

Fıstik napiyosun yumurtlama zamanini kacirma belki bu aydan gelir minnosun.ben misafir var giremiyorum pek.
Ben sabah aksam civanpercemi çayi ve aslanpencesi cayi iciyorum infolıc combiye devam ediyorum.aralikta regli olabilirsem fsh ve lh a tekrar baktiricam ozamana kadar dengelenir..spor ve diyete devam ediyorum.eşimede keciboynuzu özü ve e vitaminine devam ediyorum.bakalim 2019 ocak ayına zımba gibi hazirlaniyorum.artik gerisi Allah a emanet

Çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…