- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.381
Yaaa süper denk gelmiş o zaman, boşa demiyorlar sabit bir yumurtlama günü yok diyeKızlar bugün de yaptım ovulasyon testi, dün kopkoyuydu bugün silikleşmiş. İnanamıyorum ya 12.günde tamamen tesadüf eseri vücudumu dinleyip kasık ağrımdan hareketle test yaptım ve tam ovulasyon gününü denk getirmişim resmen. 12.günde bu sonucu hiç beklemezdim, 14-15 te ovulasyon oluyo genelde bende. Allahtan ovulasyon testi test aklıma geldi de yaptım dün, belki de değerlendirmeyip kaçırıcaktım. Şimdi 2 akşam daha çalışmalar devam etsin diyorum. İnşallah bi mucize yaşarız
Kesinlikle öyle canım. Ben düzenli adet görüyorum genelde, erken diye düşünmüştüm çok şaşırdım. Aslında adet bitiminden hemen sonra en kötü ihtimalle gün aşırı hep ilişki gerekiyo. Bazen biraz erken bazen biraz geç yumurtlanabiliyo işteYaaa süper denk gelmiş o zaman, boşa demiyorlar sabit bir yumurtlama günü yok diye
Demek kü düzenli diye de kendimizi yanıltmamak lazım. Geçenlerde bi arkadaşım doğum yaptı. O da 2. Ayında hamile kalmış. 2 gün de bir tüm ay denedik dedi. Bir de öyle denemek lazım demek ki. İnşallah olır canım senin bu ayKesinlikle öyle canım. Ben düzenli adet görüyorum genelde, erken diye düşünmüştüm çok şaşırdım. Aslında adet bitiminden hemen sonra en kötü ihtimalle gün aşırı hep ilişki gerekiyo. Bazen biraz erken bazen biraz geç yumurtlanabiliyo işte
malesef oyleyiz cnm. cok sinir oluyorum. nasil olurda millet kazayla hamile kalio. 3. yil bitti,kacinci tedavi, denemelr. allh artik bizimde yuzumuzu guldursinTek dertli ben değişmişim. Artık ilişkiden soğudum. Olsun bitsin modundayım.
Evet canım en kötü ihtimalle 2 günde bir ilişki şart bence bu işte. Ne kadar düzenli de olsa bence böyle çoğu ay vücut başka zamanlarda yumurtluyo. Ben ilk hamileliğimde geçen sene evliliğimin 2.ayında hamile kaldım. İlk ay kendimiz korunduk ikinci ay bi deneyelim bakalım çocuk kolay olmuyomuş dedik ve o denediğimiz ilk ay hamile kaldım. Tabi yeni evliydik ayıptır söylemesi her gün ilişki :) o zaman bu konularda böyle çok bilgim de yoktu, şans eseri ilk ayımda hamile kalmıştım.Demek kü düzenli diye de kendimizi yanıltmamak lazım. Geçenlerde bi arkadaşım doğum yaptı. O da 2. Ayında hamile kalmış. 2 gün de bir tüm ay denedik dedi. Bir de öyle denemek lazım demek ki. İnşallah olır canım senin bu ay
En güzeli Şans eseri kafa rahat tabi. tedavi de görmedim bu ay, güya kendimi germiyim diye ovülasyon testi de almadım. Yine gerildim ne oldu acaba die :) ben de yeni evliyim ama hergün olmuyor :) üşengeçiz herhal de :)) inşallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsimEvet canım en kötü ihtimalle 2 günde bir ilişki şart bence bu işte. Ne kadar düzenli de olsa bence böyle çoğu ay vücut başka zamanlarda yumurtluyo. Ben ilk hamileliğimde geçen sene evliliğimin 2.ayında hamile kaldım. İlk ay kendimiz korunduk ikinci ay bi deneyelim bakalım çocuk kolay olmuyomuş dedik ve o denediğimiz ilk ay hamile kaldım. Tabi yeni evliydik ayıptır söylemesi her gün ilişki :) o zaman bu konularda böyle çok bilgim de yoktu, şans eseri ilk ayımda hamile kalmıştım.
İnşallah canım hepimiz artık kavuşalım yavrularımıza
Evet rahatlık da çok önemli işte canım. Biz şimdihep bunu düşünüp gün saydığımız için çok geriliyoruz. Tam da bu süreçte gelir belki bebişin. Valla dualarım hepimiz için, Rabbim duysun sesimiziEn güzeli Şans eseri kafa rahat tabi. tedavi de görmedim bu ay, güya kendimi germiyim diye ovülasyon testi de almadım. Yine gerildim ne oldu acaba die :) ben de yeni evliyim ama hergün olmuyor :) üşengeçiz herhal de :)) inşallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsim
Canım hiç deme. Benden sonra evlenenlerin bile çocugu var. İsyan etmek istemiyorum, Rabbimin bi bildiği vardır ama bazen dayanamıyorum. İyi ki burası varmış, sizle konuşunca iyi hissediyorum kendimimalesef oyleyiz cnm. cok sinir oluyorum. nasil olurda millet kazayla hamile kalio. 3. yil bitti,kacinci tedavi, denemelr. allh artik bizimde yuzumuzu guldursin
Ay cok farkli biriyms o doktor:)) cok uzun surms senin canim ya ksmk da zorluyo insani inss 3 aya gecer umudum o yonde:)Aynen canim ben 9 ay istifar edince doktor psikolojik dedi. Bende kafami klozetten cikaramiyorum ben mazosistmiyim dedim
Hosgeldn canim hayirli olsun. Adetle cok benzer gebelk belrtileri zatn ikiside olabilir inss bebistendir aminn canimSlm kızlar benim iğneden sonra 11. Günüm bu ikinci iğne birincide tutmadı. Son 3 4 gündür aşırı göğüs ağrısı çekiyorum kollarımı bile birlestiremiyorum o derece ve bide bel ağrısı var. Bugünde kasiklarim ağrımaya başladı bakalım yine adet belirtileri gibi geliyo ama bellide olmaz diye bi umut bekliyorumAllahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
Bu gunler degsken canim inste iyiki yapmssn ya sevndm senin adina kuzum ins tutar:) bi yazi okumustum 9. Gunde cikms kizin ve tutms dusn ovulasyn tsti yapmsti oda sansa dedigin gibi. Elektronk bisidi ondaki sanirm. Ihmal etmemekte fayda var icerde bisiler olsnda. Oyuzden adettn sora 9. Gunle 20. Gun arasini degerlendirin diyolar hepKızlar bugün de yaptım ovulasyon testi, dün kopkoyuydu bugün silikleşmiş. İnanamıyorum ya 12.günde tamamen tesadüf eseri vücudumu dinleyip kasık ağrımdan hareketle test yaptım ve tam ovulasyon gününü denk getirmişim resmen. 12.günde bu sonucu hiç beklemezdim, 14-15 te ovulasyon oluyo genelde bende. Allahtan ovulasyon testi test aklıma geldi de yaptım dün, belki de değerlendirmeyip kaçırıcaktım. Şimdi 2 akşam daha çalışmalar devam etsin diyorum. İnşallah bi mucize yaşarız
Ay ben bu ihtimallern hepsini denemstm adet bitp toparlannca bsliyoduk sen yaznca gulesm geldi kuzum cok yorucu tqbi calsnca haftaicide:) ama olmamsti esimden dolayi birzda iste bstan bilsem degerleri okadr yuklenmezdimKesinlikle öyle canım. Ben düzenli adet görüyorum genelde, erken diye düşünmüştüm çok şaşırdım. Aslında adet bitiminden hemen sonra en kötü ihtimalle gün aşırı hep ilişki gerekiyo. Bazen biraz erken bazen biraz geç yumurtlanabiliyo işte
Kızlar bugün de yaptım ovulasyon testi, dün kopkoyuydu bugün silikleşmiş. İnanamıyorum ya 12.günde tamamen tesadüf eseri vücudumu dinleyip kasık ağrımdan hareketle test yaptım ve tam ovulasyon gününü denk getirmişim resmen. 12.günde bu sonucu hiç beklemezdim, 14-15 te ovulasyon oluyo genelde bende. Allahtan ovulasyon testi test aklıma geldi de yaptım dün, belki de değerlendirmeyip kaçırıcaktım. Şimdi 2 akşam daha çalışmalar devam etsin diyorum. İnşallah bi mucize yaşarız
Bence hamilesinKizlarr acil bakar misinizz ?bugun 13.gun negatif demistim 2 3 dk sonra cope atmistim. 7 8 saat sonra geldim baktim test bu sekilde ?? Hamile olabilir miyim ?
Canim cok uzun bu saat bu sonuclari dikkate almayn yaziyorlar hep :s bnce sen yeni bir test yap ilk 10 dk icnde cikiyorsa vardir diebiliriz tabiki. Bazi testler sorsdn pozitife donuyorms die burda arkadslar cok dedi. Inss bebis vardir canim:)Kizlarr acil bakar misinizz ?bugun 13.gun negatif demistim 2 3 dk sonra cope atmistim. 7 8 saat sonra geldim baktim test bu sekilde ?? Hamile olabilir miyim ?
Boyle bir durum okudun mu hic? Insallah oyleyimdirr cok heyecanlandim :))Bence hamilesinhemen bi test daha yap derim.
Bnmde ole oluyodu negsticse soradn hic cizgi cikmiyodu burda kzlardan duydm bunuda. Ilk kz pozitif oldgunda sorasnda cizgi kaldi olma ihtimalide var kuzum ama emin olalim yenile senBu arada 11. 12. Gun de test yaptim hala duruyorlar hatta. Ona ragmen tertemiz negatif o testler. Bunun 7 8 saat sonra hatali pozitif olma durumu olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?