- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.401
Hadi inşallah canım maşallah rabbim tez zamanda gönlümüze göre versin tam yazarken ezan okundu ezan yüzü suyu hürmetine
İğneyi 1 inde oldum. 14 ünde yaptım negatifti. Hala umutluyum erken yaptım diye düşünüyorum. Siz kaçında yaptınız iğneyi. Yarın yapsam belli olur mu ki acabaİnşallah bi pozitif çıksın ah ah keşke moralim bozuldu
yine test yaptim negatif. acio goguslerim gelmeli artk die dusunuyorm da ne zamanSenin baya gecikti canım ya bebiş olmadığuna emin misin
ins ins. emek verioruz. ins olurEger catlama ignesi olmazsam benimde catlamiyor.zaten sadece 1 kere 20mm oldu .bizimkiler 2019 bebekleri olnayi bekliyorlar
Kendim zor sigiyorum zaten:) genc odasi zatn smdi alinmaz ki besik dolap mecbur iste dusncz bisiler iki tane iki yer iki masraf:)Valla cocuk deyip gecme hic esyasi bitmiyor.ama sana tavsiyem cok mobilyali esyalar alma kullanisli olmuyor süs gibi kaliyor senin ikiz oldugundan pratik seyler alman lazim.zaman oluyor kendi odalarinda yatiyorlar ama genelde yatak odasina salona tasiyorsun.ben oglumda oyunparki yatak aldim heryere tasidim.bir arkadasiminda bebekleri oldu ikiz o da 1tane oyun parki yatak aldi ikisi yatiyorlar salona yatak odasina tasiyor .
3 ünde yaptım saat 6 da benim belli olması lazımdı diye düşünüyorum canım çünkü benim bata 3 gün var silikte olsa çıkardıİğneyi 1 inde oldum. 14 ünde yaptım negatifti. Hala umutluyum erken yaptım diye düşünüyorum. Siz kaçında yaptınız iğneyi. Yarın yapsam belli olur mu ki acaba
AMin inşallahAmin canim hepimizin bebisleri gelsinde hamilelik muhabbeti yapalim artik
Kendim zor sigiyorum zaten:) genc odasi zatn smdi alinmaz ki besik dolap mecbur iste dusncz bisiler iki tane iki yer iki masraf:)
Hehe:) okadr anliyorm kuzum suan el ayklaro belli ama baknca cinsiyt anlamam yani top gibi duruyo ordaCanim daha oncede soylemistimya ben oglumda 9 ay kapkara bir ekrana baktim.hic anlamadim kolu bacagini .son aylarda anliyormuş gibi yapiyordum.
Sen cok anliyosn kiz ben sana atayim ultrason kagtlarini :)))evet üstteki erkeğe çok benziyor hem büyük alttakinden hemde belirgin hemde solda
Aminn kuzum inss ve darisi size❤Ya minişler ya rabbim hep beraber Yanyana sağlıkla uzun seneler versin onlara cinsiyet önemli değil sağlıkla gelsinler de maşalahh
Haha bakalim kuzum tabi ole olsn ezdirmesn kendini anasina ceksin:))Allah yardimcin olsun canim.bence ilk yumurtan erkek bebiş. Sonradan gelen ve ilkine yetisen kiz bebiş. Kizlar cevval oluyor.
Biz normal bat ı mı yoksa iğne zamanına göre mı bekliycez3 ünde yaptım saat 6 da benim belli olması lazımdı diye düşünüyorum canım çünkü benim bata 3 gün var silikte olsa çıkardı
at at kuzum az çok anlıyorumSen cok anliyosn kiz ben sana atayim ultrason kagtlarini :)))
Normal bat olması lazımBiz normal bat ı mı yoksa iğne zamanına göre mı bekliycez(
O zaman hiç test yapmayayım 20sinde batNormal bat olması lazım
Evet çıkmaya bilir senin bozma moraliniO zaman hiç test yapmayayım 20sinde bat
O zaman hiç test yapmayayım 20sinde bat
Ayyy maşaallah hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaalllahKendim zor sigiyorum zaten:) genc odasi zatn smdi alinmaz ki besik dolap mecbur iste dusncz bisiler iki tane iki yer iki masraf:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?