Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamaya yakın yani 11. ve 12. günde süt maydonoz buharına oturmayı düşünüyorum bu ay. Bi kaç aydır aklımda, eşimin ameliyatı falan derken pek yapmak istemedim işe yaramaz diye, bu ay denemek istiyorum. Hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş. Kadınlar kulübünde bi arkadaş tavsiye etmişti onunda eşinde spermde sayı ve hareket azlığı vardı bana çakşır kökü suyunu ve keçiboynuzu özünü ilk o önerdi. Kendi eşinin değerleri bunlarla fırlamış. bakalım aylardır biz de uyguluyoruz umarım faydası olmuştur. Hamile kaldığı ay kendisinde sorun olmamasına rağmen süt maydonoz buharına oturmuş ve tesadüf o ay hamile kalmış. Sizlerle de paylaşmak istedim belki bizlere de vesile olur

Denemekten zarar cikmaz tabi canim.
Ben bu sabah gittim canim 4 yumurta varmiş 1 tanesi kist dedi 1 tanesi gelusememiş. 2tanede13mm 14mm var carsambaya gel dedi.en azindan 18 mm olmalari lazim galiba.gec büyüyorlar.cumartesiden bu güne ortalama 2mm büyümüsler.bu arada rahim duvarim 5mm mis ince yani.carsambaya kadar gunde 2 bardak nar suyu icicem belki faydasi olur.pek umudum yok ama elinden geleni yapicam.

Bence 13 ve 14 mm gayet iyi boyutlar çarşambaya 18 i bulurlar canım. Kist olmasaydı yine dicektim bal tarçın çörek otu ye 2 gün bile olsa derdim. Çünkü rahimi de kalınlaştırıyo yumurtaları da büyütüyo canım ama şimdi bi şey diyemiyorum. Nar suyuna devam et, bence gelişicekler ama

Insallah canim benim.artik kismet.olmazsa ocakta igneye baslariz dedi doktor

Canım insan zora düşünce her şeyden umut bekliyor. Ben de geçenlerde yaşlı bi teyzeye gittim, köylerde dogum yaptırırlardı, hamile kalamayan kadınlar onlara giderdi. Bende rahim kayması varmış, film çektirdim ama bişey cıkmadı. Doktorlar kaymayı bilemez diyorlar. Neyse kadın masaj yaptı karnıma düzeldi dedi. Bi kür verdi, belki saçma gelir ama birçok kadın öyle hamile kalmış. 6 top maydonoz , sogan ve sarımsak kabugunu adet kanınla kaynat buharına dur dedi. Ben yapmadım tabi midem bulandı. Ama soğan sarımsak kabugu ve maydonuzu kaynatıp buharına oturmayı düşünüyorum.

Evet burda daha önce süt maydonoz ve sarımsağı da kaynatıp buharına oturanı okudum canım. İster istemez her yoldan medet umuyoruz, zararlı şeyler değil denenebilir. Evet rahim kayması tarzı şeyleri doktorlar bilmiyomuş canım, yani bilimsel bi gerçekliği yokmuş ama bi çok insan da bu tür eski yöntemlerle ebelere falan giderek hamile kalabiliyo. Her yolu deniyoruz bakalım sonumuz ne olacak :)

Canım gittik bakalım, dün yumurtamın çatlamış olması lazım. Bu ay yapamam. Adetim geçince yaparım ancak. Bi de Meryem suresiyle hamile kalanları duydum ben. Bugün okumaya başlayacagım inşallah

Canım gittik bakalım, dün yumurtamın çatlamış olması lazım. Bu ay yapamam. Adetim geçince yaparım ancak. Bi de Meryem suresiyle hamile kalanları duydum ben. Bugün okumaya başlayacagım inşallah
Oku canım. Ben de okuyorum meryem suresi hatta 2 gün sonra çarbamba günü bitiyo 41 gün oluyo nasipse. Hepimiz için okudum hep bu süreçte, bol bol dua ettim bütün isteyenlere ve kendime. Rabbim kabul etsin inşallah gelsin sağlıkla bebişlerimiz

neden 17sinden sonra çatlatma iğnesi yapmıyorki anlamadım? belki senin yumurtan geç olgunlaşıyordur...

neden 17sinden sonra çatlatma iğnesi yapmıyorki anlamadım? belki senin yumurtan geç olgunlaşıyordur...

Adetin 15.günunden sonra catlama ignesi yapmiyor.kendi haline birakiyor.belkide umutsuz durumdaysa öyle yapiyordur.ama bu beni strese sokuyor.carsamba 15.gün insallah gelisirde kurtulurum şu stresten.

Adetin 15.günunden sonra catlama ignesi yapmiyor.kendi haline birakiyor.belkide umutsuz durumdaysa öyle yapiyordur.ama bu beni strese sokuyor.carsamba 15.gün insallah gelisirde kurtulurum şu stresten.

canım iyi düşün iyi olsun.. stres yapma, bence büyümüş olacak yumoşların.. 21.gün de çatlayabilirmiş yumurtalar.. eğer bir gelişim görürse yumoşları da çatlatır bence doktorun.. bozma moralini..

zaten bizim yumurtlama problemimiz var canım, sen takibi bırakma, eminim Çarşambaya büyümüş olacak.. yeteri kadar büyümemiş bile olsa Cuma günü tekrar baktırmak istediğini söyle arkadaşım.. dediğim gibi geç olgunlaşıyor bizde yumoşlar

Insallah canim.cok zor cok.bugun hastanede bir sürü hamile bayan gördüm.harika bir his.Allah im hepimize nasip etsin.

Ayni seyi bende düsündüm zaten bizim yumurtlamalar düzenli olsa kendiliginden hamile kalirdik.senin dedigini yapicam ya cuma da kontrol etsin ya da baska dojtora gidicem

Merhaba kızlar ben de bu ayın 13ünde ovitrelle çatlatma iğnemi vuruldum. Sabah 11 gibi vuruldum doktor ertesi sabah 8-9 gibi ilişki, sonrasında da gün aşırı ilişki dedi. Dediğini yapıyoruz ama ben ilişkinin olduğu günün gecesi çok ağrım oldu kasıklarımda. Sonrasında 1 gün ara verip diğer gün ilişki yaşadık. Yani ilişki yaşadığımız günün gecesi oldu ağrım. Ağrıdan sonraki gün ara verip diğer gün tekrar ilişki yaşadık biraz karışık oldu ama yanlış birşey mi oldu 1 gün ara vermememiz mi gerekirdi ?

Canim hayirli olsun tedavin.ben igneden 1 gün önce igneden 1 gün sonra ve sonrasinda gun aşırı 2 kere daha degerlendiriyorum.spermler 48 saat yasiyor o yüzden kısmetinde varsa tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…