- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.821
aynen cnm aynen. kimse sinanmadigi aci uzerine konusamazAh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... çok samimi olduğum bi komşum var en yakın arkadaşlarımdan biri her gün beraberiz ona bile anlatamıyorum o bile tam olarak bilmiyo çocuk için uğraştığımızı. Bugün başka bi komşumuzun hamile olduğunu öğrendik o zaman dedi siz de yapın artık bi tane korunmayın falan dedi. Dedim biz de düşünüyoruz artık, nasip falan deyip geçiştirdim. Kimseye anlatamıyosun durumu, anlayamaz çünkü yaşamayan
ay cnm icim ferahladi cok saol. iyiki varsinizOyle birsey oldugunu sanmiyorum cunku 5 6 ayda regli olanlar var onlara bebek tedavisi icin veriyorlar regli basladiktan sonra tedaviye basliyorlar
ay cnm icim ferahladi cok saol. iyiki varsiniz
ictim. bgn de civan percem aldm. bakalm artk. doktor da oyle deyince uzuldum. ama napim yalck bisi yok. bu ay da nasip olmayacak herhaldeSende canim sende.... hep soyluyotumya adacayı iç.benim reglimi o söktürdü.hem rahatlatir biraz.
Kıyamam ya :) valla yeni nesil çok fena, eli işte gözü oynaşta :)) tabi bazı şeyleri duymaması gerekiyodur iyi yapıyosunuzAynen canim.paratoner gibi tv izlerken bile kulagi bizde.tambir bilmis kocakari gibi..her anne babaya 2.bir dil sart. artik anlamasini istemedigimiz seyleri ingilizce konusuyoruz eşimle.yoksa durum feci.
ictim. bgn de civan percem aldm. bakalm artk. doktor da oyle deyince uzuldum. ama napim yalck bisi yok. bu ay da nasip olmayacak herhalde
Oy yerim sizi malum mu oldu acep size kuzum:)Canim rüyada erkek cocuk iyi haber demek ikiz erkekse 2 guzel haber demektir. Kız bu ikizlerMorasigi nin poncikleri olmasin.
Sanada nasip olck blki kuzum ya sende cok istiyosn hayirlara ciksn belki ben malum oldm sana:)İnan ki buraya yazarken aklıma o geldi :) çevremde ikiz bekleyen bi o var onun ikizleri mi malum oldu acaba diyorum :)
Hadi inşallah iyi haberler olur kuzum
Amiin diyim bitanem :) bilmiyorum artık ne malum oldu ama ikizleri görünce aklıma sen geldin yani :) bi de iki tane erkek bakalım hayırlara çıksın inşallahSanada nasip olck blki kuzum ya sende cok istiyosn hayirlara ciksn belki ben malum oldm sana:)
Amin bitanem❤ bebek icerkli her ruya guzel ya:)Amiin diyim bitanem :) bilmiyorum artık ne malum oldu ama ikizleri görünce aklıma sen geldin yani :) bi de iki tane erkek bakalım hayırlara çıksın inşallah
Bence biraz daha bekle bi arkadasın da kese vardı kalp atışı yok dedi 1 hafta sonra olmassa alıcaz dedi ama olduu inşalla h seninki de hayırlı sonuclanirHic belirti yok muydu peki sende? Bulanti, agri, yorgunluk vs?
Aynen öyle pozitif enerji resmen :) bi de ikizler benim değildi ama hamileyiö daha yeni diyodum ayyy :)) ❤Amin bitanem❤ bebek icerkli her ruya guzel ya:)
Akıntı biraz yanıltabiliyo canım. Adet döngün kaç günde bir?Meb hanımlar bugün adetim in 11. Günü yumurta aki gibi akintim geldi yumurtlamami olmuştur sizce
Allah sana onceden malum etmistir ins bize mujdelersin kuzum❤Aynen öyle pozitif enerji resmen :) bi de ikizler benim değildi ama hamileyiö daha yeni diyodum ayyy :)) ❤
Amiin kuzum ya ağzından bal damlıyo, inşallah öyledir de hemen size haber veririm :) ❤Allah sana onceden malum etmistir ins bize mujdelersin kuzum❤
Çok çok geçmiş olsun canım. Amin Rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar verdin inşallah.Rabbim hayırlısını versin, aratmadan tez zamanda oğluna kardeş versin canım. Ben de geçen sene ilk denemede doğal yoldan hamile kaldım nasip olmadı kürtaj oldum. 5 ay korunduk. Şimdi de 7 aydır olmuyo. Ağustostan beri doktor kontrolündeyim 5 aydır yani. Ama bende ciddi bi problem çıkmadı canım. Asıl sorun eşimdeymiş varikoselden dolayı spermlerde sayı ve hareket azlığı varmış, 2.5 ay önce ameliyat oldu. Şimdi bekliyoruz bakalım, inşallah artık gelir hepimizin bebişleri
Amiin canım inşallah...Çok çok geçmiş olsun canım. Amin Rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar verdin inşallah.
28 .29 günde bir oluyorum adetAkıntı biraz yanıltabiliyo canım. Adet döngün kaç günde bir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?