Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen cnm aynen. kimse sinanmadigi aci uzerine konusamaz

Aynen canim.paratoner gibi tv izlerken bile kulagi bizde.tambir bilmis kocakari gibi..her anne babaya 2.bir dil sart. artik anlamasini istemedigimiz seyleri ingilizce konusuyoruz eşimle.yoksa durum feci.
Kıyamam ya :) valla yeni nesil çok fena, eli işte gözü oynaşta :)) tabi bazı şeyleri duymaması gerekiyodur iyi yapıyosunuz

ictim. bgn de civan percem aldm. bakalm artk. doktor da oyle deyince uzuldum. ama napim yalck bisi yok. bu ay da nasip olmayacak herhalde

Olumsuz düsünme canim sonucta illaki regli olucaksin regli olunca tedavin baslar.rabbim nasip edicek insallah
bence regli olana kadar bitki caylarini iç hem hormonlarada iyi gelir.

İnan ki buraya yazarken aklıma o geldi :) çevremde ikiz bekleyen bi o var onun ikizleri mi malum oldu acaba diyorum :)
Hadi inşallah iyi haberler olur kuzum
Sanada nasip olck blki kuzum ya sende cok istiyosn hayirlara ciksn belki ben malum oldm sana:)

Sanada nasip olck blki kuzum ya sende cok istiyosn hayirlara ciksn belki ben malum oldm sana:)
Amiin diyim bitanem :) bilmiyorum artık ne malum oldu ama ikizleri görünce aklıma sen geldin yani :) bi de iki tane erkek bakalım hayırlara çıksın inşallah

Çok çok geçmiş olsun canım. Amin Rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar verdin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…