Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm ben farketmedjm. herkesin yazdiklqrini okuyorum ama canim skkn ya yazmak.istemedm.hic. cok.sevndm. senin adina hangi hastanede yapiosun. ne kdr asilama

Özelde canim muayene 70tl ovitrelle 100tl aşılama 650tl.Allahtan klomenle oldu.bu ay tutma ihtimali %15mis tutmazsa önumüzdeki ay igleli tedavi ignelerde 900tlymis

hangi hastane 650 TL, ben ilk aşılmamı 1500 e yaptırmıştım geçen sene hemde.

Acaba benmi yanlis anladim yarin ortaya cikar.sekretere sordum en son 650tl diye hatirliyorum dedi.ama hastaneden hastaneye degisiyormus.istanbuldaki ankaradaki hastaneler daha pahaliymis

Ay balım ya keşke sırada hepimiz olsak hepimiz artık mucize yaşasak ❤ inşallah ben inanıyorum hepimiz kavuşucaz bebişlerimize. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

cnm ankaraya gidicem 28 arelıkta. en azindan regl de 3 gun olsnki. adette doktor yumurtalari gorsun

Nerdeyse 8 9gün var canim ozamana sökülür gibi geliyor bana.sen stres yapmamaya çaliş.ben senin yeribde olsam sabah aksam sogan suyu kürü yaparim regli gelene kadar

Bu ovulasyon testlerini hangi siteden aliyorsunuz kizlar? Burdan site ismi yazmak yasaksa ozelden yazabilir misiniz bana? Birde hangi marka aliyorsunuz?
Canım ben n11 den laboquick aldım benim işimi görüyo tutturuyorum, zaten adetlerim genelde düzenli ve hissediyorum az çok yumurtlama zamanımı. Ama Umutumut82 hiç memnun kalmadı mesela ondan

Bu ovulasyon testinden bende aldım gitti gidiyor dan 20 tanesi 22 tl bugün geldi nasıl kullandınız
Öğleden sonra 12 ile 4 arasında yapılması gerekiyo canım. Yapmadan 2-3 saat önce sıvı alımını azaltmak lazım. Adetlerin düzenliyse adetin bittiği günden itibaren say ve 4.-5. günü yapmaya başlayabilirsin

Gözüm fiyat falan görmez oldu.ama çok sevindim bu ay yumurtalar bedavaya geldi.o sayede belki 2.asılamayi yaptirabilirim.hersey para oluk oluk gidiyor.rahim filmi tahlil muayene sperm testi kafamdaki bezenin alinması 4 5 aydir ilac iğne derken kaba hesap 4000 den fazla gitti.

gelmis gecmis olsn cnm. allah sifa versin herkese. ins bu tedavi tutar bir daha ugrasmana gerek.klmz

Yok canım erkeklere bunlar bakılıyo. Aman tabi sorun olmasın da bi problem görürlerse ürolog elle muayene yapıyo doppler falan çekiliyo ama o kadarına gerek kalmaz umuyorum canım
Teşekkür ediyorum canım gireemdim bu saate kadar, misafir işler :) bizi ürologa yönlendirdi zaten test için. Hormon detayını atlamıştı. Acab diyorum ben erken menopoza falan mı giriyorum ki, eskiden 7/8 gün hasta olurdum şimdi 4 de bitiyor, çok az geliyor. Kendi kendime hastalık falan buluyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…