- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.001
cnm ben farketmedjm. herkesin yazdiklqrini okuyorum ama canim skkn ya yazmak.istemedm.hic. cok.sevndm. senin adina hangi hastanede yapiosun. ne kdr asilama
3 gun var ilaca. kac gun sonra söküyor
cnm ankaraya gidicem 28 arelıkta. en azindan regl de 3 gun olsnki. adette doktor yumurtalari gorsunAzcik daha sabir canim. Ilac bitince 3 gunde filan gelir. Takma hic kafana. Sonra zaten hayirlisiyla tedavin baslayacak artik. :)
Özelde canim muayene 70tl ovitrelle 100tl aşılama 650tl.Allahtan klomenle oldu.bu ay tutma ihtimali %15mis tutmazsa önumüzdeki ay igleli tedavi ignelerde 900tlymis
Tamam canım teşekkür ederimBence en kisa zamanda gorun doktoruna ne olur ne olmaz canim benim.
iciorm cnm iciorm. bakalm beklemedeyizCanim 3 gun ilac 3 4 günede sokülur kafaya takna sakin benim 10gün sürdü.adacayi iç hep diyorum.rahimi yumusatiyor
izmirdemi burasi neresiÖzelde canim muayene 70tl ovitrelle 100tl aşılama 650tl.Allahtan klomenle oldu.bu ay tutma ihtimali %15mis tutmazsa önumüzdeki ay igleli tedavi ignelerde 900tlymis
hangi hastane 650 TL, ben ilk aşılmamı 1500 e yaptırmıştım geçen sene hemde.
Ay balım ya keşke sırada hepimiz olsak hepimiz artık mucize yaşasak ❤ inşallah ben inanıyorum hepimiz kavuşucaz bebişlerimize. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunUmutumut82 kuzum bak ne guzel sonuclar almissin. Masallah. Sayfalari sonuna kadar okudum. Cok hizli tempoda olmadikca yuruyus oneriliyor benimde bildigim. Suan hissettigin batmalar agrilar bence yumurtan catladi catlayacak. Asilamada olacak hemde. Yaa hep konustugumuz gibi galiba sirada sen ve A AloeeVeraa varsiniz :) artik hep stresten uzak dur e mi su onumuzde ki 1 hafta boyunca :) hersey guzel olacak insallah.
Kastamonuda canim
cnm ankaraya gidicem 28 arelıkta. en azindan regl de 3 gun olsnki. adette doktor yumurtalari gorsun
onuda dusundum hormonal dengeler iyice degisirmiNerdeyse 8 9gün var canim ozamana sökülür gibi geliyor bana.sen stres yapmamaya çaliş.ben senin yeribde olsam sabah aksam sogan suyu kürü yaparim regli gelene kadar
Canım ben n11 den laboquick aldım benim işimi görüyo tutturuyorum, zaten adetlerim genelde düzenli ve hissediyorum az çok yumurtlama zamanımı. AmaBu ovulasyon testlerini hangi siteden aliyorsunuz kizlar? Burdan site ismi yazmak yasaksa ozelden yazabilir misiniz bana? Birde hangi marka aliyorsunuz?
Öğleden sonra 12 ile 4 arasında yapılması gerekiyo canım. Yapmadan 2-3 saat önce sıvı alımını azaltmak lazım. Adetlerin düzenliyse adetin bittiği günden itibaren say ve 4.-5. günü yapmaya başlayabilirsinBu ovulasyon testinden bende aldım gitti gidiyor dan 20 tanesi 22 tl bugün geldi nasıl kullandınız
Benim hep doktorum yaptı bilmiyorum o yüzden kuzumKizlar ben hamile kalana kadar benden kurtulusunuz yok.ben bu ovitrellenin videolarini izledim mg ayari falan yapilmicak dimi .direkt saplayip tamamini enjekte edicem
cok.iyi fiyat
gelmis gecmis olsn cnm. allah sifa versin herkese. ins bu tedavi tutar bir daha ugrasmana gerek.klmzGözüm fiyat falan görmez oldu.ama çok sevindim bu ay yumurtalar bedavaya geldi.o sayede belki 2.asılamayi yaptirabilirim.hersey para oluk oluk gidiyor.rahim filmi tahlil muayene sperm testi kafamdaki bezenin alinması 4 5 aydir ilac iğne derken kaba hesap 4000 den fazla gitti.
Teşekkür ediyorum canım gireemdim bu saate kadar, misafir işler :) bizi ürologa yönlendirdi zaten test için. Hormon detayını atlamıştı. Acab diyorum ben erken menopoza falan mı giriyorum ki, eskiden 7/8 gün hasta olurdum şimdi 4 de bitiyor, çok az geliyor. Kendi kendime hastalık falan buluyorum işteYok canım erkeklere bunlar bakılıyo. Aman tabi sorun olmasın da bi problem görürlerse ürolog elle muayene yapıyo doppler falan çekiliyo ama o kadarına gerek kalmaz umuyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?