Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim benim hicbir degisiklik yok inanki... bu aydan umudumda yok pek . Sen asilamanin kavinci gunünde test yapicaksin.bana doktor 15gun sonra dedi

meraba ovitrelle başlığını görünce gelmek istedim 5yillik evliyim cocugum yok kiloluyum doktorlar zayıfla dedi bende diyetisyen gittim 4 gündür bugün 1 kilo 700gram vermişim insallah zayıflar bebeğime kavuşurum 4 ay klomen ovitrelle kullandım ama sonuç alamadim

aslında diyetisyen den sonra kadindoguma gittim tekrar hormonların bozuk dedi pco var zaten time klomen verdi diyet ile beraber kullanabilirsin dedi ama karar veremedim ben

Ah bebeğim benim adetin 14.günü bugün yani yumurtlama günün, hiçbir şey kullanmadım. İnşallah Allah söyletmiştir de bugün falan hamile kalırım yaa sonra çok fena coşturcam tribünleri ama benden önce siz vericeksinşz inşallah o haberi

Şimdi gördüm canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ama umudunu hiç yitirme, dua et hep, sıra bize de gelicek. Senin ve eşinin her şeyine baktınız mı canım sorun ne bu yolda en önemli şey sorun varsa onu bulmak ve ona yoğunlaşmak

kizlar bgn doktora gittim. geldim. esimin sperm testlerine gore direkt tup bebek dedi. izmirde asilama yada tup bebek yaptran varmi aranizda. ne kdr ucret odendi
Eğer tüp bebek için maddi manevi hazırsanız ve aşılama şansı %20 lerde ise aşılama vakit kaybından başka bir şey olmayacaktır. İyi laboratuvarı olan bir merkez araştırın ve gidin. Zaten ilk görüşmeler ücretsiz oluyor. İstanbul fiyatları da 6.500 - 7.700 arasında değişiyor (İlaçsız ve genetiksiz fiyatları) Sanırım her şey dahil 12 13 ü bulabiliyor iyi bir yerde. Ve bir de 2019 yeni fiyatları nasıl olacak onu da bilemiyorum

Rabbim nasip etsin inşallah canım bana hamile bı arkadasim dua etmis ben bilmeden tam yumurtlama gunume denkgelmis o gun hmile kalmışım inşallah bugün senin için o gündür

@Huzur45 canım arkadaşımız çok doğru yazmış burda. Benim de tavsiyem kür uygula bi süre mutlaka faydası olur. Keçiboynuzu özü içir, çakşır suyu içir, zeytinyağda bekletilmiş incir falan yedir. Hatta gerek duyarsan promen-k diye bi şey kullanıyoruz pahalı ama etkili diyolar sperm için gerekli her vitamin var onu da alabilirsin. Biraz bari yükselir, aşılama yaparken yıkanınca da daha çok artar değerler

Kist pko dan dolayı olabilir canım yumurtalar gelişmiyo ya da çok gelişip çatlamıyo. Hep söylüyorum en başından kadın da erkek de değerlerine baktırmalı ki soruna göre hareket edilmeli en güzeli bu. Bence çok iyi yapmışsınız ne var ne yok öğrenin canım

Merhaba canım ben seni iyi hatırlıyorum çok üzüldüm şu an inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda yine hamile kalıcaksın ve sağlıkla sıhhatle kucağına alıcaksın

Merhaba canım hoş geldin. Pko var mı genellikle kilodan dolayı olabiliyo o yüzden sordum. İnşallah en yakın zamanda gelir bebişin

Merhaba canım ben seni iyi hatırlıyorum çok üzüldüm şu an inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda yine hamile kalıcaksın ve sağlıkla sıhhatle kucağına alıcaksın
Evet o süreçte aynı sayfada beraberdik. Şimdi yine beraberiz ve inşallah mutlu haberi Ocak ayında birbirimize veririz.
Yazdıklarını okudum. Senden çok ümitliyim ve sanki sende daha rahat ve pozitif gibisin. Bu günleri güzel değerlendirin

Canım doktorum kiloya rağmen bi sakınca görmeyip klomen verdiyse dene derim şansını tekrar. Tabi diyetine devam edersin hiçbir sıkıntı olmaz o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…