Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
özel ile aynıdır diye tahmin ediyorum. klomen ile fln gebe kalamaz isen aşılamaya geçiyorlar zaten. ben 4 kez klomen kullandım yumurtam gelişmedi sadece 1 kez gelişti ve rahim filmi sonrası aşılama dedi.

Canim beninde onceki aydaki 3 klonen kullanimimda sadece 1 kere düzgün yumurtam olmustu 1 2 ay ara verince rahim filni sonrasi bu ay 2 tane gelisti.bence ara verdikten sonra 1 kez denenebilir.

Canim beninde onceki aydaki 3 klonen kullanimimda sadece 1 kere düzgün yumurtam olmustu 1 2 ay ara verince rahim filni sonrasi bu ay 2 tane gelisti.bence ara verdikten sonra 1 kez denenebilir.

arkadaşım artık klomen ile zaman kaybetmek istemiyorum.. iğne ile daha çok ve kaliteli büyür belki.. bu arada yumurtanın kalitesi için ne kullanıyorduk ilaç olarak.. inofolic diye bir hatırlıyorum

arkadaşım artık klomen ile zaman kaybetmek istemiyorum.. iğne ile daha çok ve kaliteli büyür belki.. bu arada yumurtanın kalitesi için ne kullanıyorduk ilaç olarak.. inofolic diye bir hatırlıyorum

Infolic combi canim.bu ay tutmazsa bende 2.ayda igne kullanicam cunkü biliyorumki benim sadece 1 ay gelisiyor klomenle.benim bugün asilamanin 5. Günü catlama ignesinin 7.günüydü.dün aksam alt karin bölgemde asiri gaz sancisi gibi agri oldu sonra gecti normalmiş. Onun disinda asilama ile hamile kalanlarin hicbir belirtisi yok canim o yüzden pek umudum yok

inofolic combi var bir de inofolic diye suya karıştırılan bir şey var şimdi baktım? acaba hangisi daha etkili ve farkları ne?? A AloeeVeraa biliyor mudur acaep?
canım ümitsiz olma.. Allah büyüktür..

inofolic combi var bir de inofolic diye suya karıştırılan bir şey var şimdi baktım? acaba hangisi daha etkili ve farkları ne?? A AloeeVeraa biliyor mudur acaep?
Canım benim ikisinin çok farkı yok diye biliyorum. Benim doktorum inofolic combi verdi onu kullanıyorum. Genelde de gördüğüm kadarıyla onu veriyolar

Canim ben toz olanini degilde ilaç olanini kullaniyorum.

evet canım şimdi araştırdım ben de.. toz olanda folik asit az, insülin direncini azaltan madde çok 1000 mg. combi de ise folik asit biraz daha fazla ama insülin direncini azaltan madde daha az..

benimm filmle hszir. sperm testleri hazir. amh hazir

o zaman arkadaşım özelde yaptırabilirsin bence.. sadece işlem parası 700 civarı sanırım.. ama aşılama için ayrıca sperm testi isteyebilirler çünkü değerler aylık bile değişebiliyor ve yıkama işlemi de var.. muhtemelen sperm testini kendileri de yapar

evet canım şimdi araştırdım ben de.. toz olanda folik asit az, insülin direncini azaltan madde çok 1000 mg. combi de ise folik asit biraz daha fazla ama insülin direncini azaltan madde daha az..
Doğrudur canım. O zaman inofolic combi daha mantıklı bence

önce aşılamayı dene de canım, sonra tüp bebek düşün bence.. valla ben de aynı ya arabayı satacak eşim ya da kredi..

Valla benim ananemin hediyesi 1 künyem var gerekirse 2.asilama icin onu bozdurcam...eşim yanasmiyir para tuzagi diye takmiş kafaya .bende 2.asılama ucretsiz dedim Allah affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…