- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.461
tup bebek cnm. yeni yil fiyati deditüp bebek için mi hanımlar?? valla yeni yılda fiyatlar artar iyice.. her şey dahil 10.000 i gözden çıkarmak lazım
yaptirdinmi peki cnm asilama
özel ile aynıdır diye tahmin ediyorum. klomen ile fln gebe kalamaz isen aşılamaya geçiyorlar zaten. ben 4 kez klomen kullandım yumurtam gelişmedi sadece 1 kez gelişti ve rahim filmi sonrası aşılama dedi.
ben 2 hafta önce OtaJinemed'e sordum sadece işlem içn 7200 TL dedi tahlil ve ilaçlar hariç. ayrıca yumurta dondurma 7000 TL dedi. çok çok fazla..tup bebek cnm. yeni yil fiyati dedi
devlete gidicm cnm.kafaya koydum :) ankaraya gidip gelim
Canim beninde onceki aydaki 3 klonen kullanimimda sadece 1 kere düzgün yumurtam olmustu 1 2 ay ara verince rahim filni sonrasi bu ay 2 tane gelisti.bence ara verdikten sonra 1 kez denenebilir.
ben 2 hafta önce OtaJinemed'e sordum sadece işlem içn 7200 TL dedi tahlil ve ilaçlar hariç. ayrıca yumurta dondurma 7000 TL dedi. çok çok fazla..
Yuhhhh vicdansizlik yahu
arkadaşım artık klomen ile zaman kaybetmek istemiyorum.. iğne ile daha çok ve kaliteli büyür belki.. bu arada yumurtanın kalitesi için ne kullanıyorduk ilaç olarak.. inofolic diye bir hatırlıyorum
Infolic combi canim.bu ay tutmazsa bende 2.ayda igne kullanicam cunkü biliyorumki benim sadece 1 ay gelisiyor klomenle.benim bugün asilamanin 5. Günü catlama ignesinin 7.günüydü.dün aksam alt karin bölgemde asiri gaz sancisi gibi agri oldu sonra gecti normalmiş. Onun disinda asilama ile hamile kalanlarin hicbir belirtisi yok canim o yüzden pek umudum yok
Canım benim ikisinin çok farkı yok diye biliyorum. Benim doktorum inofolic combi verdi onu kullanıyorum. Genelde de gördüğüm kadarıyla onu veriyolarinofolic combi var bir de inofolic diye suya karıştırılan bir şey var şimdi baktım? acaba hangisi daha etkili ve farkları ne?? A AloeeVeraa biliyor mudur acaep?
canım ümitsiz olma.. Allah büyüktür..
inofolic combi var bir de inofolic diye suya karıştırılan bir şey var şimdi baktım? acaba hangisi daha etkili ve farkları ne?? A AloeeVeraa biliyor mudur acaep?
canım ümitsiz olma.. Allah büyüktür..
benimm filmle hszir. sperm testleri hazir. amh haziryok yaptırmadım henüz arkadaşım, regl bekliyorum.. önce rahim filmi sonra yumurtaları iğne ile büyütecekler ve aşılama olacak inşallah hayırlısıyla...
evt cnm cok fazla ya. nasl olck bilmiorm. bende calisiyrm kamu da kredi cekip yaptrcm en sonben 2 hafta önce OtaJinemed'e sordum sadece işlem içn 7200 TL dedi tahlil ve ilaçlar hariç. ayrıca yumurta dondurma 7000 TL dedi. çok çok fazla..
yapicm cnm her seyi. tup bebek cok pahali yaOzamana kadar esini ihmal etme degerleri yükselsin kuzum.bak hersey daha iyi olucak.valla biz keciboznuzu özü kavanounu gittigimiz heryere tasiyoruz.
benimm filmle hszir. sperm testleri hazir. amh hazir
önce aşılamayı dene de canım, sonra tüp bebek düşün bence.. valla ben de aynı ya arabayı satacak eşim ya da kredi..evt cnm cok fazla ya. nasl olck bilmiorm. bende calisiyrm kamu da kredi cekip yaptrcm en son
Doğrudur canım. O zaman inofolic combi daha mantıklı benceevet canım şimdi araştırdım ben de.. toz olanda folik asit az, insülin direncini azaltan madde çok 1000 mg. combi de ise folik asit biraz daha fazla ama insülin direncini azaltan madde daha az..
önce aşılamayı dene de canım, sonra tüp bebek düşün bence.. valla ben de aynı ya arabayı satacak eşim ya da kredi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?