Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım keçiboynuzu özünü hazır mı alıyosunuz

Evet canimcim eczanede hünapin keciboynuzu özü var ondan veriyorum.zaten ben 2 yildir ogluma kullaniyordum oglumda cok kansizlik vardi kan degerleri yerlerdeydi.oglumada cok iyi geldi.sende ye hatta.yaninda kücük tahta kasik veriyorlar onunla tuketirsin metal kasik kullanma.soyle soyliyim ben esime daha onceki aylarda yedirdim sperm haraketlilik toplami %77 ydi .bu ay nasilsa yuksek degerler diye esim fazla yemedi %60 a dustü.

bakalm.cnm inslh. ozlde denicem kesin

İnşallah hamilesndir canım sevinçli haberi alırsın ayım kaçında yapıldı aşılama

İnşallah hamilesndir canım sevinçli haberi alırsın ayım kaçında yapıldı aşılama
20sinde yapıldı canım. Gögüslerimde aşırı şişlik ve hassasiyet var. Karnımda gaz, şişlik, sertlik var. Ara sırada sol kasığımda batma oluyo çok kısa süreli.

20sinde yapıldı canım. Gögüslerimde aşırı şişlik ve hassasiyet var. Karnımda gaz, şişlik, sertlik var. Ara sırada sol kasığımda batma oluyo çok kısa süreli.
Çok güzel belirtiler bunlar canım inşalalh vardır ben tutmuştur diye düşünüyorum :) bende iğneyi ayın 20 de oldum senin iğneyle aşılama arası kaç saatti canım

Çok güzel belirtiler bunlar canım inşalalh vardır ben tutmuştur diye düşünüyorum :) bende iğneyi ayın 20 de oldum senin iğneyle aşılama arası kaç saatti canım
İnşallah canım yüzümü güldürdün sabah sabah:) sende hamilesindir inşallah. Ben 18inde akşam 10da iğne oldum 20sinde sabah 10.30 gibide aşılama oldum.

Valla benim ananemin hediyesi 1 künyem var gerekirse 2.asilama icin onu bozdurcam...eşim yanasmiyir para tuzagi diye takmiş kafaya .bende 2.asılama ucretsiz dedim Allah affetsin

canım keşke öyle demeseydin.. öğrendiğinde kırılabilir sana. para tuzağı değil ya.. sonuçta olmuyor yanı.. olsa zaten 2.kez gitmezsin..

Biz de ondan korkuyoruz ama onun testini yaptırıcam bu sefer içim rahatlasın..

canım keşke öyle demeseydin.. öğrendiğinde kırılabilir sana. para tuzağı değil ya.. sonuçta olmuyor yanı.. olsa zaten 2.kez gitmezsin..

Baska birsey gelmiyor elimden canim anlamiyor .belki ikna edebilirsem soylerim. Hastaneye gidip sperm ornegi vermek zoruna gidiyor

22 yaşındayım, neredeyse 15 ay olacak isteyeli. Bu ay ilk kez klomen+ovitrelle kullandım eşim de proxeed plus kullanıyor. Bekliyoruz..
Canım sanırım tedaviye yeni başladınız. Hiç üzülme bence en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın, hem yaşında çok genç ne güzel, senin şansın kat kat fazla. Bence kafanı rahat tut sen canım, benim yaşım 26 olduğu halde doktorum bu kadar stres yapma diyor. En güzel yıllarındasın tadını cıkar bence, hiç üzme canını :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…