- 23 Kasım 2016
- 1.383
- 1.485
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.481
Kaç yaşındasın canım ne zamandan beri istiyosunuz, tedavi görüyo musunEvde kedim var artık onu bebek gibi seviyorum kucağıma alıyorum kafayı yedim sanırım ya
canım keçiboynuzu özünü hazır mı alıyosunuzOzamana kadar esini ihmal etme degerleri yükselsin kuzum.bak hersey daha iyi olucak.valla biz keciboznuzu özü kavanounu gittigimiz heryere tasiyoruz.
canım keçiboynuzu özünü hazır mı alıyosunuz
bakalm.cnm inslh. ozlde denicem kesino zaman arkadaşım özelde yaptırabilirsin bence.. sadece işlem parası 700 civarı sanırım.. ama aşılama için ayrıca sperm testi isteyebilirler çünkü değerler aylık bile değişebiliyor ve yıkama işlemi de var.. muhtemelen sperm testini kendileri de yapar
Yenimi vurdurdun canım nedir durumCanım bende ondan vurulmustum
Benimde öyleydi iki toz bir su şeklinde nedir canım senin durumunBende choriomon kullandım 2 toz 1 su şeklinde.
İnşallah hamilesndir canım sevinçli haberi alırsın ayım kaçında yapıldı aşılamaTüp bebek için 3 sene şartı var. Ama aşılama için 3 sene şartı yok. Bizimde ağustos 2016 olduğu için 8 ayımız var tüp bebeğe. O zamana kadar 3 aşılama hakkımı kullanmak istiyorum. Tabi temennim ilk aşılamamın tutmuş olması ve haftaya hamile olduğumu öğrenmem yönünde.
Aşılama için çocuk sahibi olmama şartı var mı bilmiyorum maalesef.1 çocuğu varsa oluyormu
20sinde yapıldı canım. Gögüslerimde aşırı şişlik ve hassasiyet var. Karnımda gaz, şişlik, sertlik var. Ara sırada sol kasığımda batma oluyo çok kısa süreli.İnşallah hamilesndir canım sevinçli haberi alırsın ayım kaçında yapıldı aşılama
Çok güzel belirtiler bunlar canım inşalalh vardır ben tutmuştur diye düşünüyorum :) bende iğneyi ayın 20 de oldum senin iğneyle aşılama arası kaç saatti canım20sinde yapıldı canım. Gögüslerimde aşırı şişlik ve hassasiyet var. Karnımda gaz, şişlik, sertlik var. Ara sırada sol kasığımda batma oluyo çok kısa süreli.
İnşallah canım yüzümü güldürdün sabah sabah:) sende hamilesindir inşallah. Ben 18inde akşam 10da iğne oldum 20sinde sabah 10.30 gibide aşılama oldum.Çok güzel belirtiler bunlar canım inşalalh vardır ben tutmuştur diye düşünüyorum :) bende iğneyi ayın 20 de oldum senin iğneyle aşılama arası kaç saatti canım
Valla benim ananemin hediyesi 1 künyem var gerekirse 2.asilama icin onu bozdurcam...eşim yanasmiyir para tuzagi diye takmiş kafaya .bende 2.asılama ucretsiz dedim Allah affetsin
3 Aralık'ta yapmıştım canım tutmadı malesefYenimi vurdurdun canım nedir durum
Yok yok ışığın etkisiyle öyle çıkmış resimde var gibi duruyor ama yok malesef.. Zaten karnım da ağrıyor yarın adet günümValla ben de gördüm ne yalan söyliyim ama ses çıkarmıyım dedim beklemiş test diye ama çok umut vericiKedilikadinn tekrarlasan mı yarın falan testi canım
Biz de ondan korkuyoruz ama onun testini yaptırıcam bu sefer içim rahatlasın..Canim kötu düşünme daha cok gencsin elbet rabbim yüzüne gülecek. Kedi ye gelince hamilelikte cok tehlikeli ben hamileyken kedimiz vardi bana kedilerde olan virüs bulasti bu virüsler düşük yapmayada neden oluyormus ben uzun süreli antibiyotik tedavisi gördüm.
22 yaşındayım, neredeyse 15 ay olacak isteyeli. Bu ay ilk kez klomen+ovitrelle kullandım eşim de proxeed plus kullanıyor. Bekliyoruz..Kaç yaşındasın canım ne zamandan beri istiyosunuz, tedavi görüyo musun
Sen üzme sakın kendini, hep pozitif ol biz de mutlaka anne olucaz canımYok yok ışığın etkisiyle öyle çıkmış resimde var gibi duruyor ama yok malesef.. Zaten karnım da ağrıyor yarın adet günüm
canım keşke öyle demeseydin.. öğrendiğinde kırılabilir sana. para tuzağı değil ya.. sonuçta olmuyor yanı.. olsa zaten 2.kez gitmezsin..
Canım sanırım tedaviye yeni başladınız. Hiç üzülme bence en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın, hem yaşında çok genç ne güzel, senin şansın kat kat fazla. Bence kafanı rahat tut sen canım, benim yaşım 26 olduğu halde doktorum bu kadar stres yapma diyor. En güzel yıllarındasın tadını cıkar bence, hiç üzme canını :))22 yaşındayım, neredeyse 15 ay olacak isteyeli. Bu ay ilk kez klomen+ovitrelle kullandım eşim de proxeed plus kullanıyor. Bekliyoruz..
InşallahhSen üzme sakın kendini, hep pozitif ol biz de mutlaka anne olucaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?