Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde kedim var artık onu bebek gibi seviyorum kucağıma alıyorum kafayı yedim sanırım ya

Canim kötu düşünme daha cok gencsin elbet rabbim yüzüne gülecek. Kedi ye gelince hamilelikte cok tehlikeli ben hamileyken kedimiz vardi bana kedilerde olan virüs bulasti bu virüsler düşük yapmayada neden oluyormus ben uzun süreli antibiyotik tedavisi gördüm.

Test yaptin 4de sabah cikti hayalet czgi hatta esim bakmis uyandirdi var bunda die ama agrim cok czgi ck acik gri yani bilmiyorum yarin 14.gun ignenin

Bence var bir seyler istersen gun icinde sivi tuketimini 2 saat azaltip erken gebelik testi yapabilirsin. Ya da en temizi kan tahlili ben öyle yapiyorum negatifi elime verip gonderiyorlar

1 çocuğu varsa oluyormu

Canim belki asılama isleminden ücret almiyorlar ama 1 cocugun varsa devletede gitsen kullanilan yumurta gelistirici ilaclari devlet karsilamiyor o yüzden ben bu ay klomen kullandim Allahtan 2 tane gelisti.diger türlü 900 tl igneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…