- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.441
1 çocuğu varsa oluyormu1 senelik evli olmak, kadının yaşının 23ten büyük 39dan küçük olması, 6 ay korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmaması, 900 gün prim yatmış olması. Benim bildiklerim bu kadar yani.
Amiin inşallah canımInsallah rabim hepimize nasip etsin anne olmayi
Oo yaşın çok genç maşallah hiç stres yapma olurInşallah aminn, 22 yaşındayım
Evde kedim var artık onu bebek gibi seviyorum kucağıma alıyorum kafayı yedim sanırım ya
Test yaptin 4de sabah cikti hayalet czgi hatta esim bakmis uyandirdi var bunda die ama agrim cok czgi ck acik gri yani bilmiyorum yarin 14.gun ignenin
1 çocuğu varsa oluyormu
hersey dahilmi cnmİstanbul’da 5700 canım bilgin olsun ben görüştüm
allah hepinizden razi olsn. cok,saoln.Aynen oyle kuzum Allah nasip etmedktn sora olmuyor tupbebegi bile yillarca deneyn var allah korusun. yanindayiz dualarimiz seninle❤
Kan testine hic.cesaretim yok uzulurm yaa cikmazsa ondan bi kac gun bekleyimBence var bir seyler istersen gun icinde sivi tuketimini 2 saat azaltip erken gebelik testi yapabilirsin. Ya da en temizi kan tahlili ben öyle yapiyorum negatifi elime verip gonderiyorlar
hersey dahilmi cnm
hersey dahilmi cnm
Kan testine hic.cesaretim yok uzulurm yaa cikmazsa ondan bi kac gun bekleyim
geçmiş olsun canım, çocukların hastalıkları daha zor valla.. merak etme arkadaşım iyileşir 2 3 güne doktora da gidince
Günaydın canımcım, iyiyim şükür sen nasılsın? aşılama süreci nasıl ilerliyor arkadaşım? ağrın sızın var mı?Günaydin canim nasilsin.
benim.gittigim doktor 11 bin dediCanim bende arastirdinda en düsük 6000 istiyorlar ilaclar haric.git gel öncesindeki ilaçlar sonrasibdaki ilaçlar derken 9000 i gözden cikartmak lazim
devlette asilama sureci nasil bilen varmi
devlete gidicm cnm.kafaya koydum :) ankaraya gidip gelimBu arada esinin degerleri cok kötü degil daha kötü durumda olanlarin bile yikama ile degerlerinde cok iyi artişlar oluyor. bence en azindan 1 2 kere devlette asılama deneyebilirsin
yaptirdinmi peki cnm asilamaözel ile aynıdır diye tahmin ediyorum. klomen ile fln gebe kalamaz isen aşılamaya geçiyorlar zaten. ben 4 kez klomen kullandım yumurtam gelişmedi sadece 1 kez gelişti ve rahim filmi sonrası aşılama dedi.
benim.gittigim doktor 11 bin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?