Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet en güzel yıllarım ama ben bu yıllarımı çocuğumla geçirmek istiyorum, genç anne olmak istiyorum. biliyor musun orta okulda daha 12-13 yaşındayken bile anne olmanın hayallerıini kurardım. Karnıma bişiler doldurur onu sever okşardım gerçekten hamileymiş gibi. O zamanlar bile o kadar çok isterdim ki. Sanırım anne olmak için yaratılmışım. Hoş her kadın mutlaka öyledir ama bende bu duygular çok fazla. Bu kadar çok istediğim için de imtihan ediliyorum. Ama rabbim en güzelini verecek inşallah...

Canım ama umutsuz olma ve bu kadar düşünme. Kendini farklı şeylere yönelt, kitap oku film izle arkadaşlarınla görüş, keşke ben o yıllarıma dönsem diyorum bazen. Bunları yaparsan kendiliğinden bile olur, senin kafan cok mu rahat diye sorarsan değil, benim yaşım geçiyor, eşim de 32 yaşında, o yüzden biz acele ediyoruz. Rahat ol canım hayatını yaşamaya bak önce

İnşallah canım yüzümü güldürdün sabah sabah:) sende hamilesindir inşallah. Ben 18inde akşam 10da iğne oldum 20sinde sabah 10.30 gibide aşılama oldum.
Tabi yüzün hep gülsün :) bekleme dönemimiz aynı aşağı yukarı inşallah hayırlı haberler alırız ipne etkisi geçince idrar testi yapmayı düşünüyorum bakalım kan yaptırmayı yüreğim kaldırmıyor

Biz de ondan korkuyoruz ama onun testini yaptırıcam bu sefer içim rahatlasın..

Bizim kedi evde degil bahcedeydi ve ben hic ellemiyordum.esim sever kediyi besler.ben korkarim hayvanlari elleyemen.yinede bulasmis cok sasirdik.doktor sonucta bahcedede olsa masa sandalyelere cikiyordur elini buralara sürdüysen ondan bulasmistir dedi. Düşünki 0 cikmasi gereken virüs orani 500 cikmisti.

selam kızlar doktordan geldim
gelişmiş folikülüm yokmuş maalesef.
5-6 tane küçük küçük var ama büyük yok.
ama reglin 10. günü daha bugün. benim geç gelişiyor yumurtalar.
20.gün ancak büyüyo. benim ısrarım üzerine haftaya çarşamba bi daha gel o zaman dedi
hap yetersiz kalıyor sana, gelecek ay iğneli tedaviye geçelim dedi.
hayırlısı bakalım.

Kitap okuyorum film izliyorum, hatta üniversiteye bile hazırlanıyorum ama aklımdan gitmiyor ki.. Bilmiyorum yapacak birşey yok sabredeceğiz.. İmhitanımız buymuş bizim de.

Bende o yaslarda 7 8 tane cocugum oldugunu hayal ederdim...

Ben kendimi bildim bileli hep kedileri severim kucaklarım hep içiçeydim muhtemelen bağışıklığım vardır ama yine de baktırıcam tabi

Gecmis olsun canim benim oglumda dün hastalandi okula göndermedim atesi bir anda 39.5 oldu.kulaklari iltahaplanmis.benimkide uyuyor sürekli ilactanmi bilemedim huzursuzum kendinden yatip yatip uyuyor
çok geçmiş olsun size de. doktora götürdük kulak boğaz iyi dedi
üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.
ateşi de azalarak geçecek dedi.

Canım bakarsın haftaya gelişir 10. Gün erken çünkü geç yumurtluyorum diyorsun inşallah olunlu sonuç alırsın

Canım bakarsın haftaya gelişir 10. Gün erken çünkü geç yumurtluyorum diyorsun inşallah olunlu sonuç alırsın
bunu doktorun kendisinin düşünüp söylemesi lazımdı.
yumoş gelişmediğine üzülmedim de doktora güvenim sarsıldı.
baktı baktı ölçüm almadı bile yeterince büyümemiş diğer ay iğneye geçelim dedi direk

çok geçmiş olsun size de. doktora götürdük kulak boğaz iyi dedi
üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.
ateşi de azalarak geçecek dedi.

Sizede cok gecmis olsun canim.yumurtalara gelince benimde cok yavas gelisiyor bilmiyorum benim yasim 35 oldu o yüzdenmi.10.gün ümitsizlige kapilmak icin cok erken düsün benim 13.güne kadar 12mm 14mm olan 2 tane yumurtam iki gün sonra 18mm 20mm olmustu.demekki büyüyebiliyor.senin kac mm en buyügü

Tabi kendi düşünüp söylemeli işte baktımı baktı güvenin saraıldığı zaman da kötü banada doktorum 12. Gündü ben hiç yumurta görmüyorum dedi ben bir ay yumurtlamıyorum diye üzüldüm birdahaki ay beni erken çağırın dedim erken çatlıyordur belki dedim öylede oldu neticede

ay ölçüm bile yapmadı canım
ama tahminim 10 bile değiller küçükler bayağı
ben ısrar edince haftaya gel bakalım dedi
doktor mu değiştirsem diyorum ama kiminle başladıysan ordan devam etmek daha iyi oluyor

allahtan bilinçliyiz okuyup araştırıyoruz da doktorları yönlendiriyoruz.
zaten çarş günü gel demeseydi başka doktora gidip baktıracaktım

Bende iğne etkisi geçince kan veriyim diyorum evde negatif çıkarsa yine daha kötü olur benim için. Ama olumsuz düşünmeyelim inşallah tutmuştur bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…