- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.541
hangiş gün iğne olmuştun canım. testi beklettiğin zaman da mı çıkmadı silik de olsa
kuzum ben bunu yaptım ama tüpler tıkalı olanlar için bir tedavi yöntemi bunu yaptıktan bir ay sonra rahim filmi çekildim tüplerimde herhangi bir tıkalılık yoktu bunun etkisinden mi yoksa zaten yok öuydu bilemiyorummaydonozlu sut buhari yapicam karar verdim. yapan varmi aranizda
bugün 12.gün canı varsa bile çıkmayabilir bence. bekleyelimayın beşinde oldum iğneyi, çatlama da tahminimce yedisi gibi falan otuz altı saat sonra olduysa tabi. dün early predictorda aşırı silik çıktı şu an bekliyorum ama sanmam göreyim bir şeyler.
üzüldüm ama ne bileyim alıştım da galiba :/
bugün 12.gün canı varsa bile çıkmayabilir bence. bekleyelim
özellikle en iyi laboratuvarda yaptırdım bir etkisi olacağıno duyunca bende de işe yaramadıAminn canim benm aminn. Rahm filmi bnde ise yaramadi kolay kalmayaklomende bisure sora kist yapabiliyo. Hakkimzda hayirlisi tez zamanda ins bebegine kavusursun canim
cnm bende rahim filmi cekildim bisi yok dedi.kuzum ben bunu yaptım ama tüpler tıkalı olanlar için bir tedavi yöntemi bunu yaptıktan bir ay sonra rahim filmi çekildim tüplerimde herhangi bir tıkalılık yoktu bunun etkisinden mi yoksa zaten yok öuydu bilemiyorum
canım naaptın sonradan silik de olsa ikinci çizgi çıkmadı mı?ayın beşinde oldum iğneyi, çatlama da tahminimce yedisi gibi falan otuz altı saat sonra olduysa tabi. dün early predictorda aşırı silik çıktı şu an bekliyorum ama sanmam göreyim bir şeyler.
üzüldüm ama ne bileyim alıştım da galiba :/
canım naaptın sonradan silik de olsa ikinci çizgi çıkmadı mı?
ya benim de hala devam ediyor ama çoook silik. senin gibi ben de hamile olmadığımı düşünüyorum. iğne etkisini her vücut farklı atıyor galiba. bu arada ben 03/10 da iğne oldum. bugün 14.günüm. sabah yaptığım testtte ilkin bişey çıkmadı.yarım saat filan sonra gölge gibi ikinci silik çizgi çıktı.valla şu an baktım hayal meyal var gibi ama yaani ışık tutup eğince falan. olmaması daha ihtimalli haliyle ama çok üzüldüm yani. epey devam etti çünkü silik, belki geç döllenmedir ne bileyim ama umudum sıfır
ya benim de hala devam ediyor ama çoook silik. senin gibi ben de hamile olmadığımı düşünüyorum. iğne etkisini her vücut farklı atıyor galiba. bu arada ben 03/10 da iğne oldum. bugün 14.günüm. sabah yaptığım testtte ilkin bişey çıkmadı.yarım saat filan sonra gölge gibi ikinci silik çizgi çıktı.
Ben de öyle düşünüyorum canım önemli günlere dikkat ederim. Genel olarak da çok yüklenmeden spor yaparım. Belki iyi gelir, vesile olur bu da inşallahBuda saglik icin canim cok yormadgin zorlamadgini surece sanmiyorum. Gebelk olsa soktor yonlendirir zatn ki onlarda yuruyus yapiyo. Gebelk oncesi spor onerildgini gep okumstm kalmayi kolaylastiriyo die. Sen yinede onmli gunlete dikat edersin
ben de laboquick normal ile yaptım. ultra erken gebelik değildi.Hangi testte yaptın? Ben laboquickte göremedim işte dün earlyde vardı.
benimki çok değişti canım yaa. 14.gün de olduğum da oldu.16 günde olduğum da hatta bi tanesinde 19.günde oldum.Kızlar ben ne zamana adet oluru. Acaba ya siz iğnenin kaçıncı gün adetoldnz
Kızlar ben ne zamana adet oluru. Acaba ya siz iğnenin kaçıncı gün adetoldnz
Anladım kuzum benmde 17. Gün bugün insallah en kısa zamanda adet olurum yabenimki çok değişti canım yaa. 14.gün de olduğum da oldu.16 günde olduğum da hatta bi tanesinde 19.günde oldum.
Ben olmadim halabenim doktorum 14. günü olursun demitşi
evet yaa hemen olursun inş da yeni döngü başlarAnladım kuzum benmde 17. Gün bugün insallah en kısa zamanda adet olurum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?