- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.581
benim 14.günüm. 4 saat önce yaptım test.yine normal laboguicklerden. 2 saat sonra filan gölge gibi ikinci çizgi çıktı. sabahki yarım saat sonra çıkmıştı. bu da bana iğne etkisi azalıyor gibi geliyor ama sabahki de ilk idrardı. ne bu şimdi?
Mrb kizlar bugün hic giremedim orgum hasta gece hic uyumadik ateşi 39 u gecti.sabah hastaneye kaldirdik atesi düstü diye taburcu ettiler eve geldik yine cikti.asıl iş dogurduktan sonra basliyor .bu gecede nobetciyim.
bir şey diyeceğim on dakika sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyor test fakat beta hcg olmasa pozitif sonuç çıkmaz bence sen bir kan testi yaptır. benim doktorum dedi ki bu testler beta hcg saptar haliyle görmeden çizgiyi çıkartmaz?
Kuzu ben strip şeklinde olanlarda görüyorum. Sen takip et bence yükselişe geçebilir artıktatlım valla ne oldu bilmiyorum tek emin olduğum ben kafayı yemek üzereyim. testi parçalayıp strip kısmına bakıyorum var gibi çizgi ama fotoğrafta çıkmıyor aşağı ekliyorum fotoğrafları strip olanlar
bu early predictor görünüyor mu çizgi bilemiyorum ama ben görüyorum yani
bu da loboquick
neye inanayım ben şimdi -_-'
Hangi değere göre göre pko canım e2 olan miHafif pko var gibi canım ama çok önemli görünmüyo çok yüksek değil değerlerin. Diğerlerinde bi sorun yok gayet iyi
ya evet bence de beta hcg görmeden çıkarmaz. ama iğne etkisi tamamen gitmemiş olabilir diye düşünüyorum.bir şey diyeceğim on dakika sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyor test fakat beta hcg olmasa pozitif sonuç çıkmaz bence sen bir kan testi yaptır. benim doktorum dedi ki bu testler beta hcg saptar haliyle görmeden çizgiyi çıkartmaz?
ya ben geçen ay da yine böyle 15. günde filan çok sonradan ikinci çizgi çıkmıştı. her vucut farklı sürede mi atıyor acaba diyorumAma 14. Gun igne etkisi kalmazki canim emin misin
Kuzu ben strip şeklinde olanlarda görüyorum. Sen takip et bence yükselişe geçebilir artık
Kuzum çok geçmiş olsunMrb kizlar bugün hic giremedim orgum hasta gece hic uyumadik ateşi 39 u gecti.sabah hastaneye kaldirdik atesi düstü diye taburcu ettiler eve geldik yine cikti.asıl iş dogurduktan sonra basliyor .bu gecede nobetciyim.
Normal aslinda canim. Bende sgk yok dvlet ihtimalim yok zatn. Tupde cok uygn geldi bana:) ticari gozle bakmiyorlar olaya encok bu onmli
geçmiş olsun canim.Mrb kizlar bugün hic giremedim orgum hasta gece hic uyumadik ateşi 39 u gecti.sabah hastaneye kaldirdik atesi düstü diye taburcu ettiler eve geldik yine cikti.asıl iş dogurduktan sonra basliyor .bu gecede nobetciyim.
ya evet bence de beta hcg görmeden çıkarmaz. ama iğne etkisi tamamen gitmemiş olabilir diye düşünüyorum.
Mrb kizlar bugün hic giremedim orgum hasta gece hic uyumadik ateşi 39 u gecti.sabah hastaneye kaldirdik atesi düstü diye taburcu ettiler eve geldik yine cikti.asıl iş dogurduktan sonra basliyor .bu gecede nobetciyim.
walla yaa bizi kan testi paklar :)bence hepimiz elele tutuşup kan testine gidelim olmayacak böle ahahah
early de gördüm ben de ama striplerde göremedim, hatta pc deyim telefondan da baktım, değişik bi durum oldu şimdi daha zormuş bu iğne işi ne olduğu belli değiltatlım valla ne oldu bilmiyorum tek emin olduğum ben kafayı yemek üzereyim. testi parçalayıp strip kısmına bakıyorum var gibi çizgi ama fotoğrafta çıkmıyor aşağı ekliyorum fotoğrafları strip olanlar
bu early predictor görünüyor mu çizgi bilemiyorum ama ben görüyorum yani
bu da loboquick
neye inanayım ben şimdi -_-'
bence madem gidiyosun en trmizi kan, doktora ble sorabilirsin gitmişken. benim daha 3. gün, ileri günleri nasıl geçircem bilmiyorum şimdidenay ciddi misin ben göremiyorum onda, diğerinde zaten var da. bugün arkadaşı ziyarete gideceğim doğum yapan doktorlarımız aynı acaba aradan bir de kan testi mi yaptırsam ne dersiniz? gerçi bugün 13. gün neredeyse iğneyi de sayarsak erken olabilir gibime geliyor
early de gördüm ben de ama striplerde göremedim, hatta pc deyim telefondan da baktım, değişik bi durum oldu şimdi daha zormuş bu iğne işi ne olduğu belli değil
bence madem gidiyosun en trmizi kan, doktora ble sorabilirsin gitmişken. benim daha 3. gün, ileri günleri nasıl geçircem bilmiyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?