Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence ya önceden yanlış ölçüm yaptı ya da bugün canım. Çatlama kıvamına gelen yumurta küçülmez sanki ya. Çatlamasa bile büyür kist olur. Sen artık bol bol dua et, bence yine hamile kalıcaksın ve sağlıklı bi bebişin olucak bu kez

Kizlar bu arada bu ay promen k kullandik hizli olan sperm %7 azalmiş
Hadi ya nasıl ya düşmüş mü değeri canım? Ay çok şaşırdım şu an. Gerçi 1 ayda etki etmez 3 ayda etkisini gösteriyomuş ama yine de niye azalmış şaşırdım

Merhaba canım. Aslında çatlatma iğnesi verse biraz daha garanti olur çatlama. İçine sinmiyosa imkanın varsa başka bi doktora da gitmeni öneririm. Fsh için de testere dişli aslanpençesini öneririm. Bu konuda gerçekten etkili

İki gün sonra testini tekrarlarsın canım inşallah artarak devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın evladını

Hızlı hareketli diğerine göre %3 düşmüş gibi gördüm ben canım yanlış da bakmış olabilir. Yıkama sonrasına baktım

büyüyen bir yumurta büzülerek kücülebiliyormus canim artik nasip.canim hizli haraketli %3 azalmis ama yavas haraketlide %8 den %20 ye cikmis. Ben soyle degerlendirdim gecen yikamada yikama sonrasi hizli ve yavaş toplami %60 miş.bu yikamada %69 olmuş. Gerci %100 olsa ne ise yarar dölleyecek yumurta yoksa.

İnşallah canım ara ara yazıyorum benim yumurta ilaçsız oluşuyor iğnesiz çatlıyor 12 ay denedik olmadı 3 aydır da böyle deniyoz ondan sanki işe yaramıcakmış gibi geliyo ki daha yaradığını da görmedim zaten bi yerde bi eksiklik bir sorun varmış gibi geliyo doktora göre herşey yolunda.. bilemiyorum ne zaman güzel haberi alacağım

Evet çizgi hala var canım ama iğne etkisi olma ihtimali bana düşük geliyo artık. Normal gebelik de dene bakalım yarın. Bi de artık kan ver bence. İnşallah artarak devam eder

Bu aydan sonra cidden ara vermeyi düşünüyorum canım aşılamaya çok sıcak bakmıyorum tüp bebeğe de üşeniyorum açıkçası bir dünya iş, çalışıyorum bir de izin almak onu ayarlamak ücretini ayarlamak.. derken kendiliğinden oluverse ne olur yani diyorum

Canim hayirli olsun .degerin az degil. 2gün sonra 2 kat artmasi önemli.

Kuzum bence sen baya hamilesin ya :) evet ikinci çizgi ilk 10 dakikada çıkmalı ve senin çıkmıştı. Sonra da zaten bu şekilde koyulaşır çizgi. Bence gelmiş bebiş :)

Canım parçalar kan pıhtısı gibi mi yoksa bildiğin kanlı et parçası gibi mi çok afedersin

canim bu testlerden birisi gece birisi ertesi dabahmi yapilmisti ?

ne güzel kendiliginden oluyormus hersey sende igneyle catlama zamanini daha kesinlestirebilirsin. olacak insallah dua etmeye denemeye devam et canim sen.

Valla sen hiç bekleme hamilesiinn kusura bakma sırayla okuduğum için mesajları taksit taksit yorum yapıyorum canım :)

Ay maşallah ya hamileler artıyoorr :) kuzum hamilesin, 13.güne göre gayet iyi değerin. Artışı takip et artık

Evet çizgi hala var canım ama iğne etkisi olma ihtimali bana düşük geliyo artık. Normal gebelik de dene bakalım yarın. Bi de artık kan ver bence. İnşallah artarak devam eder
bilmiyorum canim ya erken gebelik testi oldugu icin igneden olabilir belki hala diye düsünüyorum. sadece normal gebelik testleri kaldi elimde yarindan itibaren onlari yapacagim paylasirim yine burda. amin insallah canim

Canım parçalar kan pıhtısı gibi mi yoksa bildiğin kanlı et parçası gibi mi çok afedersin
Kuzum normalde tedaviye başlamadan önce bazı aylar da böyle ufak kan pıhtıları oluyordu ama normaldir diyodum zaten muayenelerde falan da her şey yolunda diyodu. Geçen ay ilk ayımdı böyle olmadı. Bugün adet tamamen sökülünce bi baktım her zamankinden çok büyük iki parça vardı biri bayaa et parçası gibiydi. Onlar düştükten sonra ağrım falanda kalmadı. Sabah kontrolüm var doktorada sorucam bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…