- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.401
Bence ya önceden yanlış ölçüm yaptı ya da bugün canım. Çatlama kıvamına gelen yumurta küçülmez sanki ya. Çatlamasa bile büyür kist olur. Sen artık bol bol dua et, bence yine hamile kalıcaksın ve sağlıklı bi bebişin olucak bu kezKuzular simdi asilama yapildi 2 yumurtadan biri kist olmus zaten sekli bozuktu.sagda 18mm olan catlamis gibi ama 1tanede 13mm var catlamamis dedi. Acaba 18mm olan kücülmüs olabilirmi dedim olabilir tabiki ama pek benzemiyor dedi.ay bilmiyorum kör sagir asilama yapiliyor.demekki ovitrelle e olsan catlamayabiliyormus.pek umutlu konusmadi bu ayda olmazsa ya tüp bebek yada kebdi kafana göre takil dedi.
Hadi ya nasıl ya düşmüş mü değeri canım? Ay çok şaşırdım şu an. Gerçi 1 ayda etki etmez 3 ayda etkisini gösteriyomuş ama yine de niye azalmış şaşırdımKizlar bu arada bu ay promen k kullandik hizli olan sperm %7 azalmiş
Hızlı hareketli diğerine göre %3 düşmüş gibi gördüm ben canım yanlış da bakmış olabilir. Yıkama sonrasına baktımRapor bu kizlar digeride gecen aya aitEki Görüntüle 2227894 Eki Görüntüle 2227895
Merhaba canım. Aslında çatlatma iğnesi verse biraz daha garanti olur çatlama. İçine sinmiyosa imkanın varsa başka bi doktora da gitmeni öneririm. Fsh için de testere dişli aslanpençesini öneririm. Bu konuda gerçekten etkiliMerhaba benim bu 8.ayım hamilelik yok klomenle üçüncü ayım devlette tedavi görüyorum klomenden sonra kontrol ediyor ama çatlama iğnesi vermiyor çatladımı diye bakmıyor ne olur bu işin sonu 6 ay kullanıcakmişim sonra rahim filmi istiycekmiş ikinciyi istiyorum bi oğlum var
İki gün sonra testini tekrarlarsın canım inşallah artarak devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın evladınıselam kızlar bugün catlatma ignesinden sonra 13. gün adetime 2 gün var adet sancılarım geliyo arada meme ucumda agrı var hamilelikten süpheleniyorum ve dayanamadım kan testi yaptım bugün sonucu aldım 28.60 cıkmış sizce hamilemiyim bana cok dusuk geldi deger ama 13.gunluk gebelik icinde fena degil gibi benim gibi olan var mı sevinim mi sizce hamilemiyim ?
Hızlı hareketli diğerine göre %3 düşmüş gibi gördüm ben canım yanlış da bakmış olabilir. Yıkama sonrasına baktım
İnşallah canım ara ara yazıyorum benim yumurta ilaçsız oluşuyor iğnesiz çatlıyor 12 ay denedik olmadı 3 aydır da böyle deniyoz ondan sanki işe yaramıcakmış gibi geliyo ki daha yaradığını da görmedim zatencanim burada yazmak ve arkadaslarin yorumlarini okumak cok iyi geliyor gercekten.
daha yolun cok basindasin sadece 3. igneymis öyle baslaniliyor tedaviye diye biliyorum sonra klomende verebilir ignenin yanina öylede olmazsa diger asamalar var ama insallah gerek kalmaz senin icin. eger cocuk istiyorsan birakma bence denemeye ve dua etmeye devam et vakti gelince vericek allah bizlerede evlat. sende sürecini burada bizimle paylas birlikte yorumlamaya calisalim ve birlikte bekleyelim. ben kendim icin söylüyorum beni burdaki arkadaslarim cok iyi anliyorlar diger görüstügüm hayatimdakiler akrabalar anlamiyor o kadar. sende bekle bizimle insallah olur 3. ignede :)
Evet çizgi hala var canım ama iğne etkisi olma ihtimali bana düşük geliyo artık. Normal gebelik de dene bakalım yarın. Bi de artık kan ver bence. İnşallah artarak devam ederbiriken mesajlari okuyabildigim kadariyla okudum.
bu sabah yine test yaptim. gece 2-3 gibi yattim cok su icmistim sabah 5 de ilk idrarla yapmadim saat 11:15 de yaptim 2. idrarla ama gece 2 den sonra birsey icmedim daha iyi olur diye düsündüm.
gece cok sey arastirmaya calistim positif cikmazsa sonraki günler cikarmi diye.
ben erken gebelik testi yaptim bu defada daha 5 dakika dolmadan cok sükür 2. cizgi cok hafiften göründü. bu tarz olan ve erken gebelik testleri bitti acaba bu markami bozuktu bilmiyorum. simdi sadece normal gebelik testlerinden kaldi her sabah onlardan yapacagim bitene kadar.
etken gebelik testindeki cizgide 3 gündür bi degisiklik yok cok sükür azalmiyor ama cogalmadida sadece cok hafiften görünüyor 2. cizgi.
bugün yumurtlamadan sonraki 14. gün
igneden sonraki 15,5 gün oldu testi yaptiktan 11 saat sonra 16. gün dolacak 17. gün baslayacak.
test böyle görünüyor sizde bir bakip düsüncelerinizi yazarmisiniz ? igneden galiba hala atamadi vücudum bebek olsaydi koyulasirdi. zaten bu testler bitti sadece normal gebelik testlerinden kaldi artik yarindan itibaren onlarda görünmez herhalde. paylasirim yine.
Bu aydan sonra cidden ara vermeyi düşünüyorum canım aşılamaya çok sıcak bakmıyorum tüp bebeğe de üşeniyorum açıkçası bir dünya iş, çalışıyorum bir de izin almak onu ayarlamak ücretini ayarlamak.. derken kendiliğinden oluverse ne olur yani diyorumSabır canım bu yol çok sabır istiyo. İnşallah olur bu ay da hiç bi şeye gerek kalmaz. Ama olmazsa bence 2-3 ay kendin dene. Sonra tekrar bi araştırıp aşılama ya da tüp bebek düşün biraz da bütçene göre tabi
igneyi 7 ocak aksam 21 de yaptim canim öglen testi yaptigimda 15,5 gün dolmustu bu aksam 21 de 16. gün dolacak 17. gün baslayacak. yumurtlamadan sonraki 14. gün bugün sabah catlamisti yumurta. daha erkende olabilir belki bu yaptigim erken gebelik testi. ignenin etkisi vardir belki daha.
Kuzum bence sen baya hamilesin ya :) evet ikinci çizgi ilk 10 dakikada çıkmalı ve senin çıkmıştı. Sonra da zaten bu şekilde koyulaşır çizgi. Bence gelmiş bebiş :)bu arada teste 1 saat sonra tekrar bakmistim daha cok belirginlesmis sanki. ama böyle zaman gecince test gecerliligini kaybediyor galiba.
hamile olan arkadaslardada okumustum 2 saat sonra silik cizgi cikti deyip hamile olanlar yanlis hatirlamiyorsam.
Canım parçalar kan pıhtısı gibi mi yoksa bildiğin kanlı et parçası gibi mi çok afedersinKızlar size bir şey danışıcam. Dün reglim lekelenmelerle başlamıştı bugün tamamen söküldü. Çok afedersiniz baş parmağım kadar parça geliyor. Daha önce hiç başıma gelmemişti tedirgin oldum ilaçlardan falan mı acaba nolmalmi bu durum bilen varsa yardımcı olabilir mi
canim bu testlerden birisi gece birisi ertesi dabahmi yapilmisti ?büyüyen bir yumurta büzülerek kücülebiliyormus canim artik nasip.canim hizli haraketli %3 azalmis ama yavas haraketlide %8 den %20 ye cikmis. Ben soyle degerlendirdim gecen yikamada yikama sonrasi hizli ve yavaş toplami %60 miş.bu yikamada %69 olmuş. Gerci %100 olsa ne ise yarar dölleyecek yumurta yoksa.
ne güzel kendiliginden oluyormus hersey sende igneyle catlama zamanini daha kesinlestirebilirsin. olacak insallah dua etmeye denemeye devam et canim sen.İnşallah canım ara ara yazıyorum benim yumurta ilaçsız oluşuyor iğnesiz çatlıyor 12 ay denedik olmadı 3 aydır da böyle deniyoz ondan sanki işe yaramıcakmış gibi geliyo ki daha yaradığını da görmedim zatenbi yerde bi eksiklik bir sorun varmış gibi geliyo doktora göre herşey yolunda.. bilemiyorum ne zaman güzel haberi alacağım
canim bu testlerden birisi gece birisi ertesi dabahmi yapilmisti ?
Valla sen hiç bekleme hamilesiinnpazartesi sali ve carsamba yani bugün yaptigim testleri alt alta koyup tekrar cektim fotografini kizlar biraz heycanlandim. en üstteki pazartesinin testi ortadaki salinin en alttakide bugünün sanki bugünkü öncekilerden daha koyu cikmis
Ay maşallah ya hamileler artıyoorr :) kuzum hamilesin, 13.güne göre gayet iyi değerin. Artışı takip et artıkselam kızlar bugün catlatma ignesinden sonra 13. gün adetime 2 gün var adet sancılarım geliyo arada meme ucumda agrı var hamilelikten süpheleniyorum ve dayanamadım kan testi yaptım bugün sonucu aldım 28.60 cıkmış sizce hamilemiyim bana cok dusuk geldi deger ama 13.gunluk gebelik icinde fena degil gibi benim gibi olan var mı sevinim mi sizce hamilemiyim ?
Valla sen hiç bekleme hamilesiinnkusura bakma sırayla okuduğum için mesajları taksit taksit yorum yapıyorum canım :)
bilmiyorum canim ya erken gebelik testi oldugu icin igneden olabilir belki hala diye düsünüyorum. sadece normal gebelik testleri kaldi elimde yarindan itibaren onlari yapacagim paylasirim yine burda. amin insallah canimEvet çizgi hala var canım ama iğne etkisi olma ihtimali bana düşük geliyo artık. Normal gebelik de dene bakalım yarın. Bi de artık kan ver bence. İnşallah artarak devam eder
Kuzum normalde tedaviye başlamadan önce bazı aylar da böyle ufak kan pıhtıları oluyordu ama normaldir diyodum zaten muayenelerde falan da her şey yolunda diyodu. Geçen ay ilk ayımdı böyle olmadı. Bugün adet tamamen sökülünce bi baktım her zamankinden çok büyük iki parça vardı biri bayaa et parçası gibiydi. Onlar düştükten sonra ağrım falanda kalmadı. Sabah kontrolüm var doktorada sorucam bakalım ne diyecekCanım parçalar kan pıhtısı gibi mi yoksa bildiğin kanlı et parçası gibi mi çok afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?