Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim ben pek anlamam ama okudugum kadariyla hizli sperm sayisi baya yüksek ve hareketlilikte cok iyi. yani bence iyi görünüyor bu testlerden daha önce yaptirmis arkadaslar düsüncelerini söylerse daha iyi olur benim icimden iyi hisler gecti bakinca ( sanki fal bakiyormusum gibi hissettim bir an )

sen nasilsin canim ? asilama tam olarak ne bilmiyorum. sende bir müdehale oldumu iyimisin ?

canim biz seninle ayni degilmiydik ? daha erken olabilir. adet gelmedigi sürece umut vardir.
birde baska bir doktorumu denesen acaba ? bakalim o ne diyecek nasil tedavi önerecek..
Evet canım beklenen adet cuma günü ama bugün iğnenin 15.günüydü erken gebelik testi yaptım tertemiz cıktı yüzden bekliyorum adeti doktoru bi düşüncem bakalim araştırıp. Senden güzel haberler bekliyorum ama :)))

canim burada yazmak ve arkadaslarin yorumlarini okumak cok iyi geliyor gercekten.
daha yolun cok basindasin sadece 3. igneymis öyle baslaniliyor tedaviye diye biliyorum sonra klomende verebilir ignenin yanina öylede olmazsa diger asamalar var ama insallah gerek kalmaz senin icin. eger cocuk istiyorsan birakma bence denemeye ve dua etmeye devam et vakti gelince vericek allah bizlerede evlat. sende sürecini burada bizimle paylas birlikte yorumlamaya calisalim ve birlikte bekleyelim. ben kendim icin söylüyorum beni burdaki arkadaslarim cok iyi anliyorlar diger görüstügüm hayatimdakiler akrabalar anlamiyor o kadar. sende bekle bizimle insallah olur 3. ignede :)

Ben iğneyi 7 ocakta vuruldum ama yumurtam 9 ocakta çatladı. Çatladığı tarihe göre 10. Gün kan vermiş oldum. 0,1 çıktı. Bugün iğneden sonraki 16. Gün hala adet olmadım. Hiçbir adet belirtimde yok.
canim ben kan vermedim ama bende adet olmadim daha belirtide yok cok sükür. gecenki ignemde 18. gün olmustum 18 gün sonra olanlari okumustum baya kisi vardi. bekleyelim biraz daha. deger daha yükselirmi bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun.

bende bilmiyorum canim. gece uyuyamayimxa internette birsürü forumu okudum hamileliklerinin 5-6-9 haftasinda anca positifi görenler cikmis. adet gelmedigi sürece umut var bence canim.

Canim doktor pek umutlu konusmadi acikcasi.yumurtanin 1 tanesi kist olmuş. Catlamayan 1 tane 13mm yumurta vardi.o yumurta ya sonradan olusmus ya da 18mm olan yumurta kücülmüş dedi. zaten catlama ignesi sonrasi hic kasik agrisi akinti olmadi.Yani hiç yumurtam olmadanda asilama yapilmis olabilir. Artik kismet bu ay olmazsa yaz sonuna kadar spontene takilicam.

Canım bence değiştir doktorunu. Çünkü yumurta takibinin iyi yapılması lazım o kadar ilaç içiyoruz. Ben üç ay klomen kullandım sonuç alamadım. Benim doktorum da yumurtaları takip etmiyordu (alanı değil çünkü yoksa çok iyi bir doktordu) insan ilaç kullanıp da olumlu sonuç alamayınca iyice strese giriyor

Evet gerçekten burdakilerle normalden daha yakın oluyoruz herşeyi konuşup rahatlıyoruz :)

Evet ben 1.5 yıldır deniyorum olmuyor bu ay ilk defa tedavi olunca daha çok umutlanmıştım canim takipsiz devam etmemem gerek tek yumurtam var zaten

biriken mesajlari okuyabildigim kadariyla okudum.

bu sabah yine test yaptim. gece 2-3 gibi yattim cok su icmistim sabah 5 de ilk idrarla yapmadim saat 11:15 de yaptim 2. idrarla ama gece 2 den sonra birsey icmedim daha iyi olur diye düsündüm.
gece cok sey arastirmaya calistim positif cikmazsa sonraki günler cikarmi diye.

ben erken gebelik testi yaptim bu defada daha 5 dakika dolmadan cok sükür 2. cizgi cok hafiften göründü. bu tarz olan ve erken gebelik testleri bitti acaba bu markami bozuktu bilmiyorum. simdi sadece normal gebelik testlerinden kaldi her sabah onlardan yapacagim bitene kadar.

etken gebelik testindeki cizgide 3 gündür bi degisiklik yok cok sükür azalmiyor ama cogalmadida sadece cok hafiften görünüyor 2. cizgi.

bugün yumurtlamadan sonraki 14. gün
igneden sonraki 15,5 gün oldu testi yaptiktan 11 saat sonra 16. gün dolacak 17. gün baslayacak.

test böyle görünüyor sizde bir bakip düsüncelerinizi yazarmisiniz ? igneden galiba hala atamadi vücudum bebek olsaydi koyulasirdi. zaten bu testler bitti sadece normal gebelik testlerinden kaldi artik yarindan itibaren onlarda görünmez herhalde. paylasirim yine.

Eklentiler

• 24558789-5D39-4821-B0B0-A7442CD3E90E.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 38
  • C67C5F6C-C355-40A4-8D0C-D7ABCA3792A6.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 49
Yumurta olmadan aşılama yapacağını sanmıyorum bence biz umudumuzu kaybettik ya herşey batıyor bize.
Kendimde de öyle hissediyorum hep herşeyi en kötüsünden düşünmeye başladık. Akışına bırakalım olacak ben inanıyorum

silik çizgi var hadi hayırlı olsun :) 14. Gün iğne etkisi diye bir şey kalmaz vucudunda hemen silik çizgi çıktıysa vardır :)

Ayy bilemedim canim.ben net bir insanim galibalarim yoktur hic sanirim doktordanda bunu bekliyorum.

silik çizgi var hadi hayırlı olsun :) 14. Gün iğne etkisi diye bir şey kalmaz vucudunda hemen silik çizgi çıktıysa vardır :)

bilmiyorum canim ya bu erken gebelik testi idrardaki 10 ml hcg yi saptayabiliyormus. birtane bende olan marka 20 ml hcg yi saptayabiliyormus yarin onu yapacagim diger 2 farkli marka kac ml hcg saptiyor göremedim. en son olarakda 3 ovulasyon testlerinden kaldi adet olmazsam onlardanda yapacagim hepsi bitene kadar bakalim bilmiyorum.

bir yerde okumustum idrar yolu enfeksiyonu olunca da 2. cizgi cikiyormus. baska bir yerde okuduguma görede idrar yolu enfeksiyonu olunca hamile olsan bile negatif cikiyormus birbirinin tam tersi. acaba enfeksiyonmu var bende cizgi cok hafif ve hep ayni cogalmiyor. bebek olsa daha belirgin olurdu belki. ama yine baska bir yerde okudum cizgilerin ne kadar belirgin oldugu vücudundaki hcg degeriyle alakasi yok yaziyordu.

doktorum da farkli seyler söylemisti. bi yumurta catladiktan sonra 14. gün test yap
bi son iliskiden 14. gün test yap birde 30 ocakta yap hangisine uyayim bilmiyorum.

yumurta catladiktan sonraki 14. bugün doldu
son iliskiden sonraki 14. gün cuma dolacak

ben test yapmaya devam edeyim bakalim sonraki günler görünecekmi normal gebelik testinde belli olmaz belki daha. eger pazartesi sabaha kadar adet olmazsam sabah doktoru arayip randevu alacagim test cift cizgide tek cizgide olsa.

Canim ignenin etkisi kalmasinin imkani yok bence hamilesin .bence artik kan ver canim için rahat etsin.

Canim ignenin etkisi kalmasinin imkani yok bence hamilesin .bence artik kan ver canim için rahat etsin.
canim benim istememe göre yapmiyorlar. bu hafta daha bekleyeyim diyorum adet olmazsam önümüzdeki hafta doktordan randevu alip gideyim. dr larin dedigini yapmazsanda kiziyorlar simdi erkenden gidip bosuna sevinmeyeyim testte cok az görünüyor cok hafif

bu arada teste 1 saat sonra tekrar bakmistim daha cok belirginlesmis sanki. ama böyle zaman gecince test gecerliligini kaybediyor galiba.
hamile olan arkadaslardada okumustum 2 saat sonra silik cizgi cikti deyip hamile olanlar yanlis hatirlamiyorsam.

Eklentiler

• E2874006-5E14-4387-865C-42349EE3A21B.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 41
  • A49DF7E4-236B-408A-95B8-111C2D1DF6D4.webp
    18 KB · Görüntüleme: 36
ben birde cok korkuyorum herhalde hamile olsam bile 4. ay dolmadan sevinmem.
sizler annem esim ve en yakin arkadasim disindada kimseye söylemem. düsük riski cok yüksek oluyormus ilk 3 ay. sürekli dua okurum artik doktor gebeligi onaylarsa.

gögüs uclarinada dikkat ediyorum hassasiyet birsey yoktu dün geceden beri cooookkk hafiften azcik hassasiyet var gibi ama adet zamanindada olabilir belki. gece yattigimdada galiba 2-3 güne adet olacagim gibi geldi öyle birkac gün öncesinden biraz hafiften baslar ya karnin degismeye öyle geldi bana ve sanki karnina gaz pompalarlarda icinden sismeye baslayinca cekilir ya yada cok fazla yemek yiyince karnin gerilir öyle geliyor bana ara sira.

Az daha sabret canim o zaman .sonucu iyi olsunda gerisi önemli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…