- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.361
Rapor bu kizlar digeride gecen aya aitEki Görüntüle 2227894 Eki Görüntüle 2227895
canim senin yumurta catlama sorunun varsa igne vermesi gerekiyor bence.Fsh 11. 36 anavulasyon sorunum var
Evet canım beklenen adet cuma günü ama bugün iğnenin 15.günüydü erken gebelik testi yaptım tertemiz cıktı yüzden bekliyorum adeticanim biz seninle ayni degilmiydik ? daha erken olabilir. adet gelmedigi sürece umut vardir.
birde baska bir doktorumu denesen acaba ? bakalim o ne diyecek nasil tedavi önerecek..
Kızlar merhaba günaydın içime dökmeye geldim.. bu ay 3. Çatlatma iğnesi deneyeceğiz gerçekten çok sıkıldım ne bende ne eşimde hiç bir sorun yokken gününü saatini bildiğimiz bir şey neden olmaz.. doktora aşılama sordum çok yüksek bir olasılığı yok dedi. Bu ay da olmazsa kendi haline mi bıraksam yoksa aşılama ya da tüp bebek mi denesem ne yapsam bilemiyorum. Olmicaksa napsam olmıcak gibi geliyor artık hepten bırakasım var..
canim ben kan vermedim ama bende adet olmadim daha belirtide yok cok sükür. gecenki ignemde 18. gün olmustum 18 gün sonra olanlari okumustum baya kisi vardi. bekleyelim biraz daha. deger daha yükselirmi bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun.Ben iğneyi 7 ocakta vuruldum ama yumurtam 9 ocakta çatladı. Çatladığı tarihe göre 10. Gün kan vermiş oldum. 0,1 çıktı. Bugün iğneden sonraki 16. Gün hala adet olmadım. Hiçbir adet belirtimde yok.
bende bilmiyorum canim. gece uyuyamayimxa internette birsürü forumu okudum hamileliklerinin 5-6-9 haftasinda anca positifi görenler cikmis. adet gelmedigi sürece umut var bence canim.Evet canım beklenen adet cuma günü ama bugün iğnenin 15.günüydü erken gebelik testi yaptım tertemiz cıktı yüzden bekliyorum adetidoktoru bi düşüncem bakalim araştırıp. Senden güzel haberler bekliyorum ama :)))
canim ben pek anlamam ama okudugum kadariyla hizli sperm sayisi baya yüksek ve hareketlilikte cok iyi. yani bence iyi görünüyor bu testlerden daha önce yaptirmis arkadaslar düsüncelerini söylerse daha iyi olur benim icimden iyi hisler gecti bakinca ( sanki fal bakiyormusum gibi hissettim bir an)
sen nasilsin canim ? asilama tam olarak ne bilmiyorum. sende bir müdehale oldumu iyimisin ?
Öbür yumurtamı kist yüzünden kaybettim zaten elde kalan tek yumurtayıda kaybetmemem lazım. Bide doktorum ameliyatımıda yaptı benimle ilgili herşeyi biliyor tehlikeye atmaması lazım. Sence değiştirmeli miyim doktoru canım
Evet gerçekten burdakilerle normalden daha yakın oluyoruz herşeyi konuşup rahatlıyoruz :)canim burada yazmak ve arkadaslarin yorumlarini okumak cok iyi geliyor gercekten.
daha yolun cok basindasin sadece 3. igneymis öyle baslaniliyor tedaviye diye biliyorum sonra klomende verebilir ignenin yanina öylede olmazsa diger asamalar var ama insallah gerek kalmaz senin icin. eger cocuk istiyorsan birakma bence denemeye ve dua etmeye devam et vakti gelince vericek allah bizlerede evlat. sende sürecini burada bizimle paylas birlikte yorumlamaya calisalim ve birlikte bekleyelim. ben kendim icin söylüyorum beni burdaki arkadaslarim cok iyi anliyorlar diger görüstügüm hayatimdakiler akrabalar anlamiyor o kadar. sende bekle bizimle insallah olur 3. ignede :)
Evet ben 1.5 yıldır deniyorum olmuyor bu ay ilk defa tedavi olunca daha çok umutlanmıştım canim takipsiz devam etmemem gerek tek yumurtam var zatenCanım bence değiştir doktorunu. Çünkü yumurta takibinin iyi yapılması lazım o kadar ilaç içiyoruz. Ben üç ay klomen kullandım sonuç alamadım. Benim doktorum da yumurtaları takip etmiyordu (alanı değil çünkü yoksa çok iyi bir doktordu) insan ilaç kullanıp da olumlu sonuç alamayınca iyice strese giriyor
Yumurta olmadan aşılama yapacağını sanmıyorum bence biz umudumuzu kaybettik ya herşey batıyor bize.Evet canim kadin öyle bir konusuyorki havada.ne güldürüyor ne ağlatiyor. 13mn birtane yumurta kalmis. O yumurta yeni mi oluştu yoksa 18mm olan yumurta mi kücüldü cevap veremuyor.belkide hic yumurta catlamamis olabilirmis. Birde nasip canim diyor.ya yumurtan olup catlar ve asilama olursun tutmaz anlarim ama ya huc yumurtlamadan asilama yapildiysa
silik çizgi var hadi hayırlı olsun :) 14. Gün iğne etkisi diye bir şey kalmaz vucudunda hemen silik çizgi çıktıysa vardır :)biriken mesajlari okuyabildigim kadariyla okudum.
bu sabah yine test yaptim. gece 2-3 gibi yattim cok su icmistim sabah 5 de ilk idrarla yapmadim saat 11:15 de yaptim 2. idrarla ama gece 2 den sonra birsey icmedim daha iyi olur diye düsündüm.
gece cok sey arastirmaya calistim positif cikmazsa sonraki günler cikarmi diye.
ben erken gebelik testi yaptim bu defada daha 5 dakika dolmadan cok sükür 2. cizgi cok hafiften göründü. bu tarz olan ve erken gebelik testleri bitti acaba bu markami bozuktu bilmiyorum. simdi sadece normal gebelik testlerinden kaldi her sabah onlardan yapacagim bitene kadar.
etken gebelik testindeki cizgide 3 gündür bi degisiklik yok cok sükür azalmiyor ama cogalmadida sadece cok hafiften görünüyor 2. cizgi.
bugün yumurtlamadan sonraki 14. gün
igneden sonraki 15,5 gün oldu testi yaptiktan 11 saat sonra 16. gün dolacak 17. gün baslayacak.
test böyle görünüyor sizde bir bakip düsüncelerinizi yazarmisiniz ? igneden galiba hala atamadi vücudum bebek olsaydi koyulasirdi. zaten bu testler bitti sadece normal gebelik testlerinden kaldi artik yarindan itibaren onlarda görünmez herhalde. paylasirim yine.
Yumurta olmadan aşılama yapacağını sanmıyorum bence biz umudumuzu kaybettik ya herşey batıyor bize.
Kendimde de öyle hissediyorum hep herşeyi en kötüsünden düşünmeye başladık. Akışına bırakalım olacak ben inanıyorum
silik çizgi var hadi hayırlı olsun :) 14. Gün iğne etkisi diye bir şey kalmaz vucudunda hemen silik çizgi çıktıysa vardır :)
biriken mesajlari okuyabildigim kadariyla okudum.
bu sabah yine test yaptim. gece 2-3 gibi yattim cok su icmistim sabah 5 de ilk idrarla yapmadim saat 11:15 de yaptim 2. idrarla ama gece 2 den sonra birsey icmedim daha iyi olur diye düsündüm.
gece cok sey arastirmaya calistim positif cikmazsa sonraki günler cikarmi diye.
ben erken gebelik testi yaptim bu defada daha 5 dakika dolmadan cok sükür 2. cizgi cok hafiften göründü. bu tarz olan ve erken gebelik testleri bitti acaba bu markami bozuktu bilmiyorum. simdi sadece normal gebelik testlerinden kaldi her sabah onlardan yapacagim bitene kadar.
etken gebelik testindeki cizgide 3 gündür bi degisiklik yok cok sükür azalmiyor ama cogalmadida sadece cok hafiften görünüyor 2. cizgi.
bugün yumurtlamadan sonraki 14. gün
igneden sonraki 15,5 gün oldu testi yaptiktan 11 saat sonra 16. gün dolacak 17. gün baslayacak.
test böyle görünüyor sizde bir bakip düsüncelerinizi yazarmisiniz ? igneden galiba hala atamadi vücudum bebek olsaydi koyulasirdi. zaten bu testler bitti sadece normal gebelik testlerinden kaldi artik yarindan itibaren onlarda görünmez herhalde. paylasirim yine.
canim benim istememe göre yapmiyorlar. bu hafta daha bekleyeyim diyorum adet olmazsam önümüzdeki hafta doktordan randevu alip gideyim. dr larin dedigini yapmazsanda kiziyorlar simdi erkenden gidip bosuna sevinmeyeyim testte cok az görünüyor cok hafifCanim ignenin etkisi kalmasinin imkani yok bence hamilesin .bence artik kan ver canim için rahat etsin.
canim benim istememe göre yapmiyorlar. bu hafta daha bekleyeyim diyorum adet olmazsam önümüzdeki hafta doktordan randevu alip gideyim. dr larin dedigini yapmazsanda kiziyorlar simdi erkenden gidip bosuna sevinmeyeyim testte cok az görünüyor cok hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?