- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.381
Sen hamilesin bence testlere göre git özel hastaneye ver kanı için rahatlasınbu arada teste 1 saat sonra tekrar bakmistim daha cok belirginlesmis sanki. ama böyle zaman gecince test gecerliligini kaybediyor galiba.
hamile olan arkadaslardada okumustum 2 saat sonra silik cizgi cikti deyip hamile olanlar yanlis hatirlamiyorsam.
evet canim aynen. aslinda test yapmaklada hamile kalinmiyor ama kolay ve elimizin altinda oldugu icin sabirsizliktan yapiyorum iste.Az daha sabret canim o zaman .sonucu iyi olsunda gerisi önemli degil.
insallah hamileyimdir canim. son 3 gündür yaptigim testleri karsilastiriyorum bugünkü en koyusu.Sen hamilesin bence testlere göre git özel hastaneye ver kanı için rahatlasın
CANIM BENCE SEN HAMİLESİN AYNI GÜN VURULDUK GALİBA BİZ İĞNEYİ AMA BEN ADET OLCAM SANIRIM ÇÜNKÜ ADET BELİRTİLERİM VARinsallah hamileyimdir canim. son 3 gündür yaptigim testleri karsilastiriyorum bugünkü en koyusu.
evet canim seninlede ayni olabilir burda toplam 6-7 kisiydik ayni gün vurulan galiba. insallah adet olmazsin canim ya sen test filan yaptinmi ? cok kisi olunca karistiriyorum kimin yaptiginiCANIM BENCE SEN HAMİLESİN AYNI GÜN VURULDUK GALİBA BİZ İĞNEYİ AMA BEN ADET OLCAM SANIRIM ÇÜNKÜ ADET BELİRTİLERİM VAR
YOK BEN DAHA YAPMADIM NASIL OLSA NEGATİFDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU AYDA ADET OLURSAM SON KEZ DENİCEM TEDAVİYİ DAHA SONRA ARA VERCEM ARTIK YORULDUM ÇÜNKÜ EVLENDİĞİMDEN BERİ HASTANELERDEYİM ÖNÜMÜZDEKİ KIŞA KADAR PARA BİRİKTİRCEM OLMAZSA O ZAMANA DİREK TÜP DENERİMevet canim seninlede ayni olabilir burda toplam 6-7 kisiydik ayni gün vurulan galiba. insallah adet olmazsin canim ya sen test filan yaptinmi ? cok kisi olunca karistiriyorum kimin yaptigini
hakkinda hayirlisi olsun canim insallah adetin gelmezde sürpriz olur size..YOK BEN DAHA YAPMADIM NASIL OLSA NEGATİFDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU AYDA ADET OLURSAM SON KEZ DENİCEM TEDAVİYİ DAHA SONRA ARA VERCEM ARTIK YORULDUM ÇÜNKÜ EVLENDİĞİMDEN BERİ HASTANELERDEYİM ÖNÜMÜZDEKİ KIŞA KADAR PARA BİRİKTİRCEM OLMAZSA O ZAMANA DİREK TÜP DENERİM
Kızlar size bir şey danışıcam. Dün reglim lekelenmelerle başlamıştı bugün tamamen söküldü. Çok afedersiniz baş parmağım kadar parça geliyor. Daha önce hiç başıma gelmemişti tedirgin oldum ilaçlardan falan mı acaba nolmalmi bu durum bilen varsa yardımcı olabilir mi
Sağol canım cevap verdiğin için. Yok iyiyim çok şükür bir ara dediğin gibi kötü bir sancım olmuştu 5-6 dakika kadar o ara sanırım geldi o parçalar. İlk kez olunca garip geldi. Tüm dengemiz bozuldu valla haplar iğneler bide sitres var tabicanim bende ilk oldugunda bende cok korkmustum ama sonra alistim herhalde normal dedim yani hicbir ilac birsey kullanmadan önce dogal adetim öyle oluyor bazen biraz büyük parcalar geliyor onlar gelirkende cok agri oluyor parca cikinca yine normal agri devam ediyor.
cok asiri kanama bas dönmesi kötü bi sikayetin yoksa normaldir canim benim düsüncem
evet canim öyle oluyor. hamile olmadigindan eminsen bi agri kesici al istersen ben öyle 2.-3. gün agri kesici aliyordum ilk gün ve sonraki günler gerekmiyordu.Sağol canım cevap verdiğin için. Yok iyiyim çok şükür bir ara dediğin gibi kötü bir sancım olmuştu 5-6 dakika kadar o ara sanırım geldi o parçalar. İlk kez olunca garip geldi. Tüm dengemiz bozuldu valla haplar iğneler bide sitres var tabi
Evet canım en koyu bugünkü. Ayy inşallah güzel haberler verirsin ben bile heyecanlandımpazartesi sali ve carsamba yani bugün yaptigim testleri alt alta koyup tekrar cektim fotografini kizlar biraz heycanlandim. en üstteki pazartesinin testi ortadaki salinin en alttakide bugünün sanki bugünkü öncekilerden daha koyu cikmis
Kaçıncı gün bugün canımpazartesi sali ve carsamba yani bugün yaptigim testleri alt alta koyup tekrar cektim fotografini kizlar biraz heycanlandim. en üstteki pazartesinin testi ortadaki salinin en alttakide bugünün sanki bugünkü öncekilerden daha koyu cikmis
igneyi 7 ocak aksam 21 de yaptim canim öglen testi yaptigimda 15,5 gün dolmustu bu aksam 21 de 16. gün dolacak 17. gün baslayacak. yumurtlamadan sonraki 14. gün bugün sabah catlamisti yumurta. daha erkende olabilir belki bu yaptigim erken gebelik testi. ignenin etkisi vardir belki daha.Kaçıncı gün bugün canım
İğnedne sonra
gebelik yeni olduğu için normal 2 gün sonra tekrar kan ver iki katına çıkması lazım :) şu an hamilesin hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahselam kızlar bugün catlatma ignesinden sonra 13. gün adetime 2 gün var adet sancılarım geliyo arada meme ucumda agrı var hamilelikten süpheleniyorum ve dayanamadım kan testi yaptım bugün sonucu aldım 28.60 cıkmış sizce hamilemiyim bana cok dusuk geldi deger ama 13.gunluk gebelik icinde fena degil gibi benim gibi olan var mı sevinim mi sizce hamilemiyim ?
Sabır canım bu yol çok sabır istiyo. İnşallah olur bu ay da hiç bi şeye gerek kalmaz. Ama olmazsa bence 2-3 ay kendin dene. Sonra tekrar bi araştırıp aşılama ya da tüp bebek düşün biraz da bütçene göre tabiKızlar merhaba günaydın içime dökmeye geldim.. bu ay 3. Çatlatma iğnesi deneyeceğiz gerçekten çok sıkıldım ne bende ne eşimde hiç bir sorun yokken gününü saatini bildiğimiz bir şey neden olmaz.. doktora aşılama sordum çok yüksek bir olasılığı yok dedi. Bu ay da olmazsa kendi haline mi bıraksam yoksa aşılama ya da tüp bebek mi denesem ne yapsam bilemiyorum. Olmicaksa napsam olmıcak gibi geliyor artık hepten bırakasım var..
Çatlamış çatlamış çok önemli bugün :)Çatlamış sanırım..
Sağol canım cevap verdiğin için. Yok iyiyim çok şükür bir ara dediğin gibi kötü bir sancım olmuştu 5-6 dakika kadar o ara sanırım geldi o parçalar. İlk kez olunca garip geldi. Tüm dengemiz bozuldu valla haplar iğneler bide sitres var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?