- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.421
Bebeğim o zaman değeriniz düşmemiş aksine artmış . İkisinin toplamını değerlendiriyolar genelde. Ama tabi en önemlisi hızlı ileri hareketli. Sizin o da gayet iyi maşallahbüyüyen bir yumurta büzülerek kücülebiliyormus canim artik nasip.canim hizli haraketli %3 azalmis ama yavas haraketlide %8 den %20 ye cikmis. Ben soyle degerlendirdim gecen yikamada yikama sonrasi hizli ve yavaş toplami %60 miş.bu yikamada %69 olmuş. Gerci %100 olsa ne ise yarar dölleyecek yumurta yoksa.
canim daha degerimi ölctürmedim sadece burda göründügü kadarCanim hayirli olsun .degerin az degil. 2gün sonra 2 kat artmasi önemli.
3 ay kadar akışına bırak canım. İkinizde de sorun yokmuş, o yüzden böyle kendi haline bırakınca birden olması çok muhtemel. Biraz kafanı rahatlat canım. Sonra olmazsa tüp bebek düşünürsün. Ben de şu an öyleyim mesela kendi halinde..Bu aydan sonra cidden ara vermeyi düşünüyorum canım aşılamaya çok sıcak bakmıyorum tüp bebeğe de üşeniyorum açıkçası bir dünya iş, çalışıyorum bir de izin almak onu ayarlamak ücretini ayarlamak.. derken kendiliğinden oluverse ne olur yani diyorum
Kesinleşiyor da neden olmuyor gününü saatini bildiğimiz şey canım ona kafam takılıyorne güzel kendiliginden oluyormus hersey sende igneyle catlama zamanini daha kesinlestirebilirsin. olacak insallah dua etmeye denemeye devam et canim sen.
insallah canim heycanlandirma beni :)) bakalim yarinki test nasil cikacakKuzum bence sen baya hamilesin ya :) evet ikinci çizgi ilk 10 dakikada çıkmalı ve senin çıkmıştı. Sonra da zaten bu şekilde koyulaşır çizgi. Bence gelmiş bebiş :)
Ben buna inanmaya çoktan başladım canım :) ondan iyice saldım peşini. Valla herhalde artık olursa tüp bebekle olucak benim diye düşünüyorum kuzumKuzu herhalde biz demirbas kaldik.günler gectikce ben kendi adima buna inanmaya basladim.
Yok yok iğne etkisi sıfırlanmıştır ki bu zamana kadar. Senin yeniden yükselmeye başlamış resmen ve hep biraz daha koyu çizgi. Sen hamilesin canım :)bilmiyorum canim ya erken gebelik testi oldugu icin igneden olabilir belki hala diye düsünüyorum. sadece normal gebelik testleri kaldi elimde yarindan itibaren onlari yapacagim paylasirim yine burda. amin insallah canim
İnşallah canım inan ben de şu ay geçsin istiyorum kafayı yedim sanırım doktora diyorum insanlar dış gebelik kimyasal gebelik filan geçiriyor en azından bir şekilde hamile kalıyolar ben bi kere bile spermle yumurtayı buluştaramadım. Doktor da deli misin öyle bişey olcağına hiç olmasın diyor allahım beni yanlış anlamasın tabiki öyle bişey asla istemem ama bir kere tutturdum derdim belki töbe yarabbim ya kesin kafayı yedim ben3 ay kadar akışına bırak canım. İkinizde de sorun yokmuş, o yüzden böyle kendi haline bırakınca birden olması çok muhtemel. Biraz kafanı rahatlat canım. Sonra olmazsa tüp bebek düşünürsün. Ben de şu an öyleyim mesela kendi halinde..
allah bizim icin neyi ne zaman hayirli görürse o zaman nasip eder canim bizim istememizle olmuyorki. insallah tez zamanda sanada nasip eder insallah vakti gelmistir bu 3. ignende olur canimKesinleşiyor da neden olmuyor gününü saatini bildiğimiz şey canım ona kafam takılıyor
insallah canim. bakalim yarinki test nasil olacak bende cok merak ediyorum.Yok yok iğne etkisi sıfırlanmıştır ki bu zamana kadar. Senin yeniden yükselmeye başlamış resmen ve hep biraz daha koyu çizgi. Sen hamilesin canım :)
Anladım canım klomenden dolayı olabiliyo bi çok kişide ama et parçasıysa genelde düşükte ve kimyasalda oluyo bunlar. Ondan sordum acaba kimyasal falan mı geçirdin sen diye. Bana kürtajdan sonra doktor sadece bebeği aldık onun dışında fitil verdim sen kendin düşük yapıcaksın, rahim yatağını o şekilde düşürceksin dedi. 4-5 gün bildiğin kuşbaşı et gibi daha da kocaman et parçaları düşürdüm günde 1-2 kez. Klomendendir senin büyük ihtimalle ama bi doktor konrtolünde ol canımKuzum normalde tedaviye başlamadan önce bazı aylar da böyle ufak kan pıhtıları oluyordu ama normaldir diyodum zaten muayenelerde falan da her şey yolunda diyodu. Geçen ay ilk ayımdı böyle olmadı. Bugün adet tamamen sökülünce bi baktım her zamankinden çok büyük iki parça vardı biri bayaa et parçası gibiydi. Onlar düştükten sonra ağrım falanda kalmadı. Sabah kontrolüm var doktorada sorucam bakalım ne diyecek
Bşz de heyecanla bekliyoruz :)insallah canim heycanlandirma beni :)) bakalim yarinki test nasil cikacak
Yok yok hiç öyle düşünme canım, onlar çok daha zor şeyler ve sonuçta sağlıksız bebekler canım. Gelicek inşallah artık bizim nazlı bebişler deİnşallah canım inan ben de şu ay geçsin istiyorum kafayı yedim sanırım doktora diyorum insanlar dış gebelik kimyasal gebelik filan geçiriyor en azından bir şekilde hamile kalıyolar ben bi kere bile spermle yumurtayı buluştaramadım. Doktor da deli misin öyle bişey olcağına hiç olmasın diyor allahım beni yanlış anlamasın tabiki öyle bişey asla istemem ama bir kere tutturdum derdim belki töbe yarabbim ya kesin kafayı yedim ben
Muhtemelen canım. İğneydi klomendi kürlerdi sitresti derken denge falan kalmadı vücutta. Sabah gidicem canım bakalım ne diyecek. Zaten bu ayda deneyip sonra bende yaza kadar ara verip olmazsa direk tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorumAnladım canım klomenden dolayı olabiliyo bi çok kişide ama et parçasıysa genelde düşükte ve kimyasalda oluyo bunlar. Ondan sordum acaba kimyasal falan mı geçirdin sen diye. Bana kürtajdan sonra doktor sadece bebeği aldık onun dışında fitil verdim sen kendin düşük yapıcaksın, rahim yatağını o şekilde düşürceksin dedi. 4-5 gün bildiğin kuşbaşı et gibi daha da kocaman et parçaları düşürdüm günde 1-2 kez. Klomendendir senin büyük ihtimalle ama bi doktor konrtolünde ol canım
hmm tamam canim. belki testten kisa zaman öncede bir kusura bakma bosalma olduysa sonra arkasindan test yapildiysa belki o yüzden biraz azalmistir. ama o kadar cok fark yok yinede insan vücudu bu sürekli degisim halinde. insallah ise yarasinda birtane saglam olsa bile yeter nasipde varsa insallahYok canim 1 tanesi 21aralik saat 9.diğeri 23 ocak saat 9 da
Valla sen hiç bekleme hamilesiinnkusura bakma sırayla okuduğum için mesajları taksit taksit yorum yapıyorum canım :)
İnşallah canımallah bizim icin neyi ne zaman hayirli görürse o zaman nasip eder canim bizim istememizle olmuyorki. insallah tez zamanda sanada nasip eder insallah vakti gelmistir bu 3. ignende olur canim
Aynen nazlı koycam adını bu gidişleYok yok hiç öyle düşünme canım, onlar çok daha zor şeyler ve sonuçta sağlıksız bebekler canım. Gelicek inşallah artık bizim nazlı bebişler de
İğnenin etkisi o kadar kalmaz canım sanmıyorum ama tamda bilmiyorum yani. Bana doktorum 13. Gün test yap dedi ama iğnenin 3. Günü duphaston diye ilacı başlattı bu ilacı 9 gün iç 10. Gün test yap dedi varsa ilacı içmeye devam et yoksa bişey ilacı bırak adet olursun dedi bakalım iğnenin sabah 10.günü olacak daha var hakkımızda hayırlısıigneyi 7 ocak aksam 21 de yaptim canim öglen testi yaptigimda 15,5 gün dolmustu bu aksam 21 de 16. gün dolacak 17. gün baslayacak. yumurtlamadan sonraki 14. gün bugün sabah catlamisti yumurta. daha erkende olabilir belki bu yaptigim erken gebelik testi. ignenin etkisi vardir belki daha.
Biz dört aydır kullanıyoruz haftasını eşimde test yaptıracak bakalım ne çıkacak sana söylerim canın bende mesaj attım nasıl olur diyeHadi ya nasıl ya düşmüş mü değeri canım? Ay çok şaşırdım şu an. Gerçi 1 ayda etki etmez 3 ayda etkisini gösteriyomuş ama yine de niye azalmış şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?