- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.461
Aynen canım en önemlisi bugün. Zaten çatlamadan önceki 2 gün ve çatladığı gün önemli sonrası çok işe yaramıyoDoktoru aradım bugunu degerlendir zaten çatladıktan sonra bugunu degerlendirdiğinde etkili yarın vs faso dedi kaçırma falan dedi
Evet haklısın çok zor bi durumdur Allah kimseye yaşatmasın sanada en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmek nasip etsinCok yanliş düsünceler .3kez kimyasal gebelik geciren biri olarak şunu söyleyebilirim ki keşke hic o spermle yumurta döllenmeseydi. Cok büyük bir yıkım oluyor. Günlerce acaba beta hcg degerim yükselcekmi diye gece gündüz düsünüyor insan yükseldikce seviniyor . sonrada kimyasal oldugunu ögrenince sürekli yavaş yavaş eriyip gitmesini takip edebilmek icin sürekli kan veriyorsun. Ve sürekli düsünüyorsun acaba tutunsaydi kiz miydi erkekmiydi nasil bir insan olacakti diye. Mesela ben 2 yil önceki kimyasal gebeligiminden sonra sürekli hesap yapiyorum tutunsaydi simdi 7 aylik hamileydim ,9 aylik hamileydim, simdi dogmus olacakti ,simdi 1 yasinda olacakti diye ...
O psikolojiyi anlayabiliyorum canım. İnsan bekleyişe girince bari daha etkili bi yol istiyo. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ne dicek doktorunBende ama ben yarın infertilite başlıyorum adeti bekledim üçüncü günü yarın ne diyecek ona göre ilerleyeceğim bugün üroloji doktoru eşime aşılama yapın dedi değerleri iyi diye ama ben çok yıprandım son gecikmeden sonra umutlanmam. Benim resmen psikolojimi bozdu o yüzden tutmaz daha kötü olur diye korkuyorum
Evet haklısın çok zor bi durumdur Allah kimseye yaşatmasın sanada en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmek nasip etsin
Hayırlısı olsun canım bu doktorlar sinir ediyor bi igne varmis asilamada o kullaniliyormus klomen yerine yumurtalar daha kaliteli oluyormus. .Zaten rabbim ol derse her türlü olur takma kafana inşalla h olucak busefer.Evet canim kadin öyle bir konusuyorki havada.ne güldürüyor ne ağlatiyor. 13mn birtane yumurta kalmis. O yumurta yeni mi oluştu yoksa 18mm olan yumurta mi kücüldü cevap veremuyor.belkide hic yumurta catlamamis olabilirmis. Birde nasip canim diyor.ya yumurtan olup catlar ve asilama olursun tutmaz anlarim ama ya huc yumurtlamadan asilama yapildiysa
Hayırlısı olsun canım bu doktorlar sinir ediyor bi igne varmis asilamada o kullaniliyormus klomen yerine yumurtalar daha kaliteli oluyormus. .Zaten rabbim ol derse her türlü olur takma kafana inşalla h olucak busefer.
Aynen rabbim nasip ederse olur.bende diğer ay başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum bi fikir olsun diye biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nı rabbim bilirBende igne istedim de yine klomeni dayadi.Insallah canim olmazsa yaz sonuna kadar coraspin folic asit ve ovulasyon testiyle devam edicem. ve baska doktora gidicem.artik asilamayi karsilayamam sifiri tükettik. Nasipse olur fazlada zorlamamak lazim.oglumda doktorlarin senin cocugun olmaz dedigi anda olmustu.
cok saol canm insallah yükselir rabbim tüm isteyenlere nasip etsin esime soylemek icin sabırsızlanıyorum bizimde 1.5 sene oldu :)gebelik yeni olduğu için normal 2 gün sonra tekrar kan ver iki katına çıkması lazım :) şu an hamilesin hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
ins. onlara gerek kalmaz dua edin kizlarSabır canım bu yol çok sabır istiyo. İnşallah olur bu ay da hiç bi şeye gerek kalmaz. Ama olmazsa bence 2-3 ay kendin dene. Sonra tekrar bi araştırıp aşılama ya da tüp bebek düşün biraz da bütçene göre tabi
Inşallah verirsin mujdeyicok saol canm insallah yükselir rabbim tüm isteyenlere nasip etsin esime soylemek icin sabırsızlanıyorum bizimde 1.5 sene oldu :)
Canım olumsuz düşünüp kendini sitrese sokma. Şu dönemde en büyük dşmanımız sitres. Olumlu düşün, dua et ki inşallah güzel olsun her şeyya kizlar ben internette arastirmaya calisiyorum yazan kisileri okuyorum. böyle gebelik testi cok hafif kalanlarin yumurta döllenmis oluyormus ama daha tam tutunamadan gidiyormus adet de 7-10 gün filan gecikiyormus. yani hamilelik cok kisa olusuyor sonra hemen bitiyormus. hcg de kandan gitmesi biraz vakit aliyormus.
üzülüyorum insallah bende varsa bebegim birakmaz beni. testlerim cok silik cikiyor(
dualarinizi bekliyorum
de öyleya kizlar ben internette arastirmaya calisiyorum yazan kisileri okuyorum. böyle gebelik testi cok hafif kalanlarin yumurta döllenmis oluyormus ama daha tam tutunamadan gidiyormus adet de 7-10 gün filan gecikiyormus. yani hamilelik cok kisa olusuyor sonra hemen bitiyormus. hcg de kandan gitmesi biraz vakit aliyormus.
üzülüyorum insallah bende varsa bebegim birakmaz beni. testlerim cok silik cikiyor(
dualarinizi bekliyorum
haklisin canim ya birsey okuyunca hemen etkileniyor insan. simdi son okudugum yazilardada erkek bebekte cok gec positif olabiliyormus kiz bebekte daha erken cift cizgi görünüyormus. biraz rahatladim. sabahki testi cok merak ediyorum insallah azda olsa görünür 2. cizgi. normal gebelik testi yapacagim insallah.Canım olumsuz düşünüp kendini sitrese sokma. Şu dönemde en büyük dşmanımız sitres. Olumlu düşün, dua et ki inşallah güzel olsun her şey
amin canim insallah. insallah senin bebeginde seninledir . senin adet günün ne zaman ?Bende
de öyleve lekelenmem başladı adetime var ama içimizi ferah tutalım Rabbim hepimiz için güzellikler hazırlamıştır inşallah bebeğin seninledir.
inşallah bebeğin seninledir canım sabah beklediğin gibi sonuçlanır testin ve güzel haberler verirsin bize, moralini yüksek tuthaklisin canim ya birsey okuyunca hemen etkileniyor insan. simdi son okudugum yazilardada erkek bebekte cok gec positif olabiliyormus kiz bebekte daha erken cift cizgi görünüyormus. biraz rahatladim. sabahki testi cok merak ediyorum insallah azda olsa görünür 2. cizgi. normal gebelik testi yapacagim insallah.
İnşallah inşallah. Adet tarihimiz ayni canım. Karnım şiş benimde soda çok tüketiyorum iyi geliyor. Bende de farklı şeyler oluyor ama ayrıca adet belirtileri de olabilecek şeyler . İki yumurtamdan biri küçüktü acaba o yapar mı diyorum. Ya da olmadı .amin canim insallah. insallah senin bebeginde seninledir . senin adet günün ne zaman ?
bende cok sükür simdiye kadar bi lekelenme olmadi. adet tarihi belli degil ama bu ayin 18 inden itibaren olabilir diye bekledim en gec 27 sinde filan olmasi gerekiyor tahminime göre. cok sükür bir adet belirtisi yok. sanki nefes almakta zorlaniyor gibiyim karnimda sis gibi hissediyorum. cok arada cekilmeler oluyor karnimin alt tarafinda. adet olacagim zaman farkli agri oluyordu onlar olmadi sükür
yumurtanin kendisi yapmazda yumurtadan kalan parcanin dönüstügü sey progesteron üretiyormus gebeligin devam etmesi icin gerekliymis, o gaz yapabilirmis. ben adet i en gec ayin 27 si dedim cünkü o gün igneden sonraki 18. gün oluyor. en gec o zaman adet olurum gebelik yoksa diye düsünüyorum ilk ignede 18 gün sonra adet olmustum. cok sükür bende adet belirtisi yok veya bu defa adet farkli gelecek. ara sira batmalar cekilmeler filan hissediyorum daha önce adet olacagimda böyle birsey hissetmedim simdiye kadar.İnşallah inşallah. Adet tarihimiz ayni canım. Karnım şiş benimde soda çok tüketiyorum iyi geliyor. Bende de farklı şeyler oluyor ama ayrıca adet belirtileri de olabilecek şeyler . İki yumurtamdan biri küçüktü acaba o yapar mı diyorum. Ya da olmadı .
İnşallah bebekler gelir canim Rabbim güzel haberler aldırsın .yumurtanin kendisi yapmazda yumurtadan kalan parcanin dönüstügü sey progesteron üretiyormus gebeligin devam etmesi icin gerekliymis, o gaz yapabilirmis. ben adet i en gec ayin 27 si dedim cünkü o gün igneden sonraki 18. gün oluyor. en gec o zaman adet olurum gebelik yoksa diye düsünüyorum ilk ignede 18 gün sonra adet olmustum. cok sükür bende adet belirtisi yok veya bu defa adet farkli gelecek. ara sira batmalar cekilmeler filan hissediyorum daha önce adet olacagimda böyle birsey hissetmedim simdiye kadar.
aminnnİnşallah bebekler gelir canim Rabbim güzel haberler aldırsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?