Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktoru aradım bugunu degerlendir zaten çatladıktan sonra bugunu degerlendirdiğinde etkili yarın vs faso dedi kaçırma falan dedi
Aynen canım en önemlisi bugün. Zaten çatlamadan önceki 2 gün ve çatladığı gün önemli sonrası çok işe yaramıyo

Evet haklısın çok zor bi durumdur Allah kimseye yaşatmasın sanada en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmek nasip etsin

O psikolojiyi anlayabiliyorum canım. İnsan bekleyişe girince bari daha etkili bi yol istiyo. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ne dicek doktorun

Evet haklısın çok zor bi durumdur Allah kimseye yaşatmasın sanada en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmek nasip etsin

Amin canim insallah hepimize hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin. Simdi vermiyorsa eminim bizim icin daha hayirlisini nasip edecegindendir.

Hayırlısı olsun canım bu doktorlar sinir ediyor bi igne varmis asilamada o kullaniliyormus klomen yerine yumurtalar daha kaliteli oluyormus. .Zaten rabbim ol derse her türlü olur takma kafana inşalla h olucak busefer.

Hayırlısı olsun canım bu doktorlar sinir ediyor bi igne varmis asilamada o kullaniliyormus klomen yerine yumurtalar daha kaliteli oluyormus. .Zaten rabbim ol derse her türlü olur takma kafana inşalla h olucak busefer.

Bende igne istedim de yine klomeni dayadi.Insallah canim olmazsa yaz sonuna kadar coraspin folic asit ve ovulasyon testiyle devam edicem. ve baska doktora gidicem.artik asilamayi karsilayamam sifiri tükettik. Nasipse olur fazlada zorlamamak lazim.oglumda doktorlarin senin cocugun olmaz dedigi anda olmustu.

Aynen rabbim nasip ederse olur.bende diğer ay başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum bi fikir olsun diye biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nı rabbim bilir

gebelik yeni olduğu için normal 2 gün sonra tekrar kan ver iki katına çıkması lazım :) şu an hamilesin hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
cok saol canm insallah yükselir rabbim tüm isteyenlere nasip etsin esime soylemek icin sabırsızlanıyorum bizimde 1.5 sene oldu :)

ya kizlar ben internette arastirmaya calisiyorum yazan kisileri okuyorum. böyle gebelik testi cok hafif kalanlarin yumurta döllenmis oluyormus ama daha tam tutunamadan gidiyormus adet de 7-10 gün filan gecikiyormus. yani hamilelik cok kisa olusuyor sonra hemen bitiyormus. hcg de kandan gitmesi biraz vakit aliyormus.
üzülüyorum insallah bende varsa bebegim birakmaz beni. testlerim cok silik cikiyor (
dualarinizi bekliyorum

Canım olumsuz düşünüp kendini sitrese sokma. Şu dönemde en büyük dşmanımız sitres. Olumlu düşün, dua et ki inşallah güzel olsun her şey

Bende
de öyle ve lekelenmem başladı adetime var ama içimizi ferah tutalım Rabbim hepimiz için güzellikler hazırlamıştır inşallah bebeğin seninledir.

Canım olumsuz düşünüp kendini sitrese sokma. Şu dönemde en büyük dşmanımız sitres. Olumlu düşün, dua et ki inşallah güzel olsun her şey
haklisin canim ya birsey okuyunca hemen etkileniyor insan. simdi son okudugum yazilardada erkek bebekte cok gec positif olabiliyormus kiz bebekte daha erken cift cizgi görünüyormus. biraz rahatladim. sabahki testi cok merak ediyorum insallah azda olsa görünür 2. cizgi. normal gebelik testi yapacagim insallah.

Bende

de öyle ve lekelenmem başladı adetime var ama içimizi ferah tutalım Rabbim hepimiz için güzellikler hazırlamıştır inşallah bebeğin seninledir.
amin canim insallah. insallah senin bebeginde seninledir . senin adet günün ne zaman ?
bende cok sükür simdiye kadar bi lekelenme olmadi. adet tarihi belli degil ama bu ayin 18 inden itibaren olabilir diye bekledim en gec 27 sinde filan olmasi gerekiyor tahminime göre. cok sükür bir adet belirtisi yok. sanki nefes almakta zorlaniyor gibiyim karnimda sis gibi hissediyorum. cok arada cekilmeler oluyor karnimin alt tarafinda. adet olacagim zaman farkli agri oluyordu onlar olmadi sükür

inşallah bebeğin seninledir canım sabah beklediğin gibi sonuçlanır testin ve güzel haberler verirsin bize, moralini yüksek tut

İnşallah inşallah. Adet tarihimiz ayni canım. Karnım şiş benimde soda çok tüketiyorum iyi geliyor. Bende de farklı şeyler oluyor ama ayrıca adet belirtileri de olabilecek şeyler . İki yumurtamdan biri küçüktü acaba o yapar mı diyorum. Ya da olmadı .

yumurtanin kendisi yapmazda yumurtadan kalan parcanin dönüstügü sey progesteron üretiyormus gebeligin devam etmesi icin gerekliymis, o gaz yapabilirmis. ben adet i en gec ayin 27 si dedim cünkü o gün igneden sonraki 18. gün oluyor. en gec o zaman adet olurum gebelik yoksa diye düsünüyorum ilk ignede 18 gün sonra adet olmustum. cok sükür bende adet belirtisi yok veya bu defa adet farkli gelecek. ara sira batmalar cekilmeler filan hissediyorum daha önce adet olacagimda böyle birsey hissetmedim simdiye kadar.

İnşallah bebekler gelir canim Rabbim güzel haberler aldırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…