- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.501
Aynen ya bende anlam vermeiyorum benim yavrum olsa onu hi tv tablet vs onune terkmetmem hep onunla oyun oynarim ona birseyler ogretmeye calisirim... insanlar cok kolay dogurduklari icin bizi anlayamiyorlar sanirim bizde onlari anlayamayacagiz.. artik iyice kafayi yedim son 1 haftadir surekli ruyamda bebek goruyorum dun en son ruyamda yine kucagimda bir bebek vardi ve benim diyordum sonra onu kokladim sabah uyandigimda o koku burnundaydi nedir bu ruyanin yorumu artik kafayimi yedim acaba
inşallah kuzum hepimizin ki gelir artık bu ay, Allah razı olsun
Amin inşallah canım çok sağ ol, önce sizlerden alalım güzel haberleri ardınızdan da bendenCanim insallah bu ay gelir bebis.insallahhh
Ben tam yumurtlama günlerimdeyim onları değerlendiriyorum canım :) onun dışında bildiğin gibi işte her şey. Yat kalk dua ediyorum artık gelsin bebiş diyesen nasılsın canım
Zamanı var demek ki canım. İşte malesef böyle sebepsiz yere hamile kalamayanlar da çok. Bıkmadan deniyceksiniz canım. Artık hiç olmazsa aşılama ya da tüp bebek bi yerden başlıycaz mecburkızlarr malesef bu ay benimde olmadı sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı dün çok az pempe lekeler geldi akıntıyla adet sancısı çekiyorum ama olamıyorum iğneden oluyo galiba sökülemedim biz nasıl hamile kalıcaz ya doktorlar bir sebep görmüyorken neden olmuyor
amin canim insallah tutunmustur. yaptim test meajlari sirayla okuyayim paylascam yine :)Kuzum o dediğin kimyasal gebelik işte. Allah korusun inşallah sağlıkla gelmiştir tutunmuştur bebişin. Olumsuz şeyleri düşünme ve okuma. Bugün test yaptın mı
gecmis olsun canim tesekkür ederim icimi rahatlattin artik allah nasip ettiyse olur etmediyse yapacak birsey yok dua edip beklemekten baskaBende kimyasal geçirdim hiçte silik değildi adetine 3 gün kala köyü bi çizgiydi takma kafana bthgc de 1 hafta icinde düştü canım herkesinki ayrı inşalla h tutunur
ay canim insallah tutar bu defa da gerek kalmaz tüp bebege. allahim insallah o yumurtalarindan en azindan 1-2 tanesinde tutar belki ikizlerin olur seninde.Merhaba kızlar şimdi doktorumdan çıktım.3 yumurtam vardı hepsi çatlamış bir sorun yok dedi. Bu kez klomene bugünden başlayalım dedi. Şuan 3. gündeyim. Eğer bu ayda sonuç alamazsak ben 6 ay klomeni önermiyorum dedi. O hastanede de aşılama ve tüp bebek merkezi olmadığı için bu ayda sonuç alamazsak tüp bebek merkezi araştır, diğer 3 aylık tedavine orda devam et ki eğer aşılama ya da tüp bebek düşünürsen tüm sonuçların, değerlerin o 3 aylık tedavide vücudunun tedaviye verdiği yanıtlar hepsi doktorunun ve hastanenin elinde olsun dedi. Bizde eşimle akşam konuşmuştuk bu ayda olmazsa bi kaç ay ara verelim yaza kadar olmazsa tüp bebek deneyelim diye isabet oldu. inşallah bu ay gelir mucizemde tüm bu süreçlerin hiç birine gerek kalmaz
öyle deme kuzum ya inşallah olur, tutunur
siz de değerlendirin bugün değil de yarın ilişki olsun muhakkak
Canım istersen kan ver bugün. Testlerde görünüyor ama inşallah seninledir.bi 10 dakika bekledikten sonrada böyle olmustu
bazilarinda gec tam cizgi belirgin oluyormus ya insallah öyledir bugün yumurta catladiktan sonraki 15. gün igneden sonraki 16,5. gün hala igne etkisi olamaz degilmi ?Canım istersen kan ver bugün. Testlerde görünüyor ama inşallah seninledir.
Onu bende çok düşündüm olmaz diyorlar ama formları okurken bende etkisi uzun sürdü ya da 9 günde geçti diyeni de okudum . İnşallah değildir ve koyulaşır .bazilarinda gec tam cizgi belirgin oluyormus ya insallah öyledir bugün yumurta catladiktan sonraki 15. gün igneden sonraki 16,5. gün hala igne etkisi olamaz degilmi ?
inşallah canım benim Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin öyle. Rabbim inşallah önce sizlere sonra bana nasip etsinay canim insallah tutar bu defa da gerek kalmaz tüp bebege. allahim insallah o yumurtalarindan en azindan 1-2 tanesinde tutar belki ikizlerin olur seninde.
Canım testlerde görünüyor inşallah seninledir bebeğin bence bi kan testi ver artıkbi 10 dakika bekledikten sonrada böyle olmustu
yani üzerinde yazan 5 dk bekleyin dedikten sonraki 5 dakikada
insallah canim..Onu bende çok düşündüm olmaz diyorlar ama formları okurken bende etkisi uzun sürdü ya da 9 günde geçti diyeni de okudum . İnşallah değildir ve koyulaşır .
sendende allah razi olsun canim allahim ayni anda olmasa bile sirayla en gec bu yil versin emanetlerimizi bizlereinşallah canım benim Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin öyle. Rabbim inşallah önce sizlere sonra bana nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?