Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum o dediğin kimyasal gebelik işte. Allah korusun inşallah sağlıkla gelmiştir tutunmuştur bebişin. Olumsuz şeyleri düşünme ve okuma. Bugün test yaptın mı

Iyi yapmissin canim.bende bugünden ananas aldirdim esine sabah aksam 1 dilim yicem şifanin nerden gelecegi belli olmaz.benimde yumurtalarin gelismedigi ay tarlusalla gelmisti regli. Sen asilamaya geciyorsun dimi.hadi hayirlisi.
evet canım aşılama yaptıracağım
oyalanmanın bir anlamı yok
normal yolla gebe kalamayacağım belli

Bende kimyasal geçirdim hiçte silik değildi adetine 3 gün kala köyü bi çizgiydi takma kafana bthgc de 1 hafta icinde düştü canım herkesinki ayrı inşalla h tutunur

hah işte canım
2013 senesinde benim başıma gelen şey buydu demek ki
yumurta gibi görünen şey yumurta değildi kistti
patladı gitti. maalesef bazı şeyleri doktorlar da bilemiyo demek

hah işte canım
2013 senesinde benim başıma gelen şey buydu demek ki
yumurta gibi görünen şey yumurta değildi kistti
patladı gitti. maalesef bazı şeyleri doktorlar da bilemiyo demek

Zaten yumurtalara bakarken icim cizzz etti. doktorunda morali bozuldu surati düştü sürekli aslinda söyle olmaliydi diyip durdu.1250tl para verdik o parada cöp oldu...

ay geçmişi okuyacaktım iş girdi bakamadım
nasıl oldu kanaman ne renkte canım?
doktora sordun mu ne dedi?

Aradimda 11.30 a kadar dogumdaymis.kipkirmizi geldi.asilama yaparken cok canim yandi bagirdim hatta.belki birtarafi zedeledi.gecen sefer hic acimamisti.

Aradimda 11.30 a kadar dogumdaymis.kipkirmizi geldi.asilama yaparken cok canim yandi bagirdim hatta.belki birtarafi zedeledi.gecen sefer hic acimamisti.
hımm olabilir o taktığı spekulum bi yere değdiyse zedelediyse ondan olmuştur.
ay ne geldi aklıma :) gebe kaldığım aşılamamda benim de çok canım yanmıştı.
öncekilerde hiç bir şey hissetmemiştim. senin de öyle olur inşallah :)

Merhaba kızlar şimdi doktorumdan çıktım.3 yumurtam vardı hepsi çatlamış bir sorun yok dedi. Bu kez klomene bugünden başlayalım dedi. Şuan 3. gündeyim. Eğer bu ayda sonuç alamazsak ben 6 ay klomeni önermiyorum dedi. O hastanede de aşılama ve tüp bebek merkezi olmadığı için bu ayda sonuç alamazsak tüp bebek merkezi araştır, diğer 3 aylık tedavine orda devam et ki eğer aşılama ya da tüp bebek düşünürsen tüm sonuçların, değerlerin o 3 aylık tedavide vücudunun tedaviye verdiği yanıtlar hepsi doktorunun ve hastanenin elinde olsun dedi. Bizde eşimle akşam konuşmuştuk bu ayda olmazsa bi kaç ay ara verelim yaza kadar olmazsa tüp bebek deneyelim diye isabet oldu. inşallah bu ay gelir mucizemde tüm bu süreçlerin hiç birine gerek kalmaz

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz tüp bebek merkezine de bu ay gebe kalırsın.
benim doktorum da 4 ten fazla klomeni önermiyorum dedi.
4-6 kez kullanılmalı diye duymuştum ben de.

Zaten yumurtalara bakarken icim cizzz etti. doktorunda morali bozuldu surati düştü sürekli aslinda söyle olmaliydi diyip durdu.1250tl para verdik o parada cöp oldu...
öyle deme kuzum ya inşallah olur, tutunur
siz de değerlendirin bugün değil de yarın ilişki olsun muhakkak

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz tüp bebek merkezine de bu ay gebe kalırsın.
benim doktorum da 4 ten fazla klomeni önermiyorum dedi.
4-6 kez kullanılmalı diye duymuştum ben de.
Amin canım inşallah Allah razı olsun. Ne zor imtihandan geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Insallah canimmm... dua ediyorum bol bol hem kendime hemde sizlere. Millet cocuklari dogurup dogurup atiyor tv de izleyince icim buruluyor vardir rabbimin bildigi diyorum sabrediyorum dua ediyorum.

Insallah canimmm... dua ediyorum bol bol hem kendime hemde sizlere. Millet cocuklari dogurup dogurup atiyor tv de izleyince icim buruluyor vardir rabbimin bildigi diyorum sabrediyorum dua ediyorum.

Aynen ya bende anlam vermeiyorum benim yavrum olsa onu hi tv tablet vs onune terkmetmem hep onunla oyun oynarim ona birseyler ogretmeye calisirim... insanlar cok kolay dogurduklari icin bizi anlayamiyorlar sanirim bizde onlari anlayamayacagiz.. artik iyice kafayi yedim son 1 haftadir surekli ruyamda bebek goruyorum dun en son ruyamda yine kucagimda bir bebek vardi ve benim diyordum sonra onu kokladim sabah uyandigimda o koku burnundaydi nedir bu ruyanin yorumu artik kafayimi yedim acaba

Hadi inşallah hiç bi şeye gerek kalmadan bu ay gelsin bebişin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…