- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.481
ya kizlar ben internette arastirmaya calisiyorum yazan kisileri okuyorum. böyle gebelik testi cok hafif kalanlarin yumurta döllenmis oluyormus ama daha tam tutunamadan gidiyormus adet de 7-10 gün filan gecikiyormus. yani hamilelik cok kisa olusuyor sonra hemen bitiyormus. hcg de kandan gitmesi biraz vakit aliyormus.
üzülüyorum insallah bende varsa bebegim birakmaz beni. testlerim cok silik cikiyor(
dualarinizi bekliyorum
Kuzum o dediğin kimyasal gebelik işte. Allah korusun inşallah sağlıkla gelmiştir tutunmuştur bebişin. Olumsuz şeyleri düşünme ve okuma. Bugün test yaptın mıya kizlar ben internette arastirmaya calisiyorum yazan kisileri okuyorum. böyle gebelik testi cok hafif kalanlarin yumurta döllenmis oluyormus ama daha tam tutunamadan gidiyormus adet de 7-10 gün filan gecikiyormus. yani hamilelik cok kisa olusuyor sonra hemen bitiyormus. hcg de kandan gitmesi biraz vakit aliyormus.
üzülüyorum insallah bende varsa bebegim birakmaz beni. testlerim cok silik cikiyor(
dualarinizi bekliyorum
evet canım aşılama yaptıracağımIyi yapmissin canim.bende bugünden ananas aldirdim esine sabah aksam 1 dilim yicem şifanin nerden gelecegi belli olmaz.benimde yumurtalarin gelismedigi ay tarlusalla gelmisti regli. Sen asilamaya geciyorsun dimi.hadi hayirlisi.
Bende kimyasal geçirdim hiçte silik değildi adetine 3 gün kala köyü bi çizgiydi takma kafana bthgc de 1 hafta icinde düştü canım herkesinki ayrı inşalla h tutunurya kizlar ben internette arastirmaya calisiyorum yazan kisileri okuyorum. böyle gebelik testi cok hafif kalanlarin yumurta döllenmis oluyormus ama daha tam tutunamadan gidiyormus adet de 7-10 gün filan gecikiyormus. yani hamilelik cok kisa olusuyor sonra hemen bitiyormus. hcg de kandan gitmesi biraz vakit aliyormus.
dualarinizi bekliyorum
evet canım aşılama yaptıracağım
oyalanmanın bir anlamı yok
normal yolla gebe kalamayacağım belli
hah işte canımEvet canim kadin öyle bir konusuyorki havada.ne güldürüyor ne ağlatiyor. 13mn birtane yumurta kalmis. O yumurta yeni mi oluştu yoksa 18mm olan yumurta mi kücüldü cevap veremuyor.belkide hic yumurta catlamamis olabilirmis. Birde nasip canim diyor.ya yumurtan olup catlar ve asilama olursun tutmaz anlarim ama ya huc yumurtlamadan asilama yapildiysa
hah işte canım
2013 senesinde benim başıma gelen şey buydu demek ki
yumurta gibi görünen şey yumurta değildi kistti
patladı gitti. maalesef bazı şeyleri doktorlar da bilemiyo demek
Senden sabırsızlıkla güzel haberi bekliyorum canım:)))))aminnn
ay geçmişi okuyacaktım iş girdi bakamadımHakkinda hayirlisi olsun canim.benimde dün asilama sonrasi baya kanamam oldu simdi gecti .
ay geçmişi okuyacaktım iş girdi bakamadım
nasıl oldu kanaman ne renkte canım?
doktora sordun mu ne dedi?
Merhaba kizlar ben bu ayin 19 unda ikinci ignemi oldum gecen ay tutmadı gecen ay kasıklarımda cok batma cok akıntı ve daha baska seyler vardi adet oluncaya kadar ama bu sefer hic bir sey olmadi
hımm olabilir o taktığı spekulum bi yere değdiyse zedelediyse ondan olmuştur.Aradimda 11.30 a kadar dogumdaymis.kipkirmizi geldi.asilama yaparken cok canim yandi bagirdim hatta.belki birtarafi zedeledi.gecen sefer hic acimamisti.
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz tüp bebek merkezine de bu ay gebe kalırsın.Merhaba kızlar şimdi doktorumdan çıktım.3 yumurtam vardı hepsi çatlamış bir sorun yok dedi. Bu kez klomene bugünden başlayalım dedi. Şuan 3. gündeyim. Eğer bu ayda sonuç alamazsak ben 6 ay klomeni önermiyorum dedi. O hastanede de aşılama ve tüp bebek merkezi olmadığı için bu ayda sonuç alamazsak tüp bebek merkezi araştır, diğer 3 aylık tedavine orda devam et ki eğer aşılama ya da tüp bebek düşünürsen tüm sonuçların, değerlerin o 3 aylık tedavide vücudunun tedaviye verdiği yanıtlar hepsi doktorunun ve hastanenin elinde olsun dedi. Bizde eşimle akşam konuşmuştuk bu ayda olmazsa bi kaç ay ara verelim yaza kadar olmazsa tüp bebek deneyelim diye isabet oldu. inşallah bu ay gelir mucizemde tüm bu süreçlerin hiç birine gerek kalmaz
öyle deme kuzum ya inşallah olur, tutunurZaten yumurtalara bakarken icim cizzz etti. doktorunda morali bozuldu surati düştü sürekli aslinda söyle olmaliydi diyip durdu.1250tl para verdik o parada cöp oldu...
Amin canım inşallah Allah razı olsun. Ne zor imtihandan geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun..hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz tüp bebek merkezine de bu ay gebe kalırsın.
benim doktorum da 4 ten fazla klomeni önermiyorum dedi.
4-6 kez kullanılmalı diye duymuştum ben de.
hımm olabilir o taktığı spekulum bi yere değdiyse zedelediyse ondan olmuştur.
ay ne geldi aklıma :) gebe kaldığım aşılamamda benim de çok canım yanmıştı.
öncekilerde hiç bir şey hissetmemiştim. senin de öyle olur inşallah :)
Insallah canimmm... dua ediyorum bol bol hem kendime hemde sizlere. Millet cocuklari dogurup dogurup atiyor tv de izleyince icim buruluyor vardir rabbimin bildigi diyorum sabrediyorum dua ediyorum.
Hadi inşallah hiç bi şeye gerek kalmadan bu ay gelsin bebişin canımMerhaba kızlar şimdi doktorumdan çıktım.3 yumurtam vardı hepsi çatlamış bir sorun yok dedi. Bu kez klomene bugünden başlayalım dedi. Şuan 3. gündeyim. Eğer bu ayda sonuç alamazsak ben 6 ay klomeni önermiyorum dedi. O hastanede de aşılama ve tüp bebek merkezi olmadığı için bu ayda sonuç alamazsak tüp bebek merkezi araştır, diğer 3 aylık tedavine orda devam et ki eğer aşılama ya da tüp bebek düşünürsen tüm sonuçların, değerlerin o 3 aylık tedavide vücudunun tedaviye verdiği yanıtlar hepsi doktorunun ve hastanenin elinde olsun dedi. Bizde eşimle akşam konuşmuştuk bu ayda olmazsa bi kaç ay ara verelim yaza kadar olmazsa tüp bebek deneyelim diye isabet oldu. inşallah bu ay gelir mucizemde tüm bu süreçlerin hiç birine gerek kalmaz
inşallah kuzum hepimizin ki gelir artık bu ay, Allah razı olsunHadi inşallah hiç bi şeye gerek kalmadan bu ay gelsin bebişin canım
sen nasılsın canımHadi inşallah hiç bi şeye gerek kalmadan bu ay gelsin bebişin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?