Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka biyere test verme şansın yokmu canım sağlık ocağı ya da bir devlet hastanesine? Kafan rahat olurdu en azından. Yoksa da beklemekten başka çare yok pazartesiye az kaldı zaten dua ederek ve elindeki testleri değerlendirerek beklersin. inşallah güzel olacak sonuç sende olumlu düşün olumlu olsun

Kizlar sali gunu yemek yaparken sogani kavururken garip bir koku cikti ve migdem bulandi esimi cagirdim koku varmi dedm yoo normal sogan kokuyor dedi sonra yemegi yapmaya devam ettm pirasa yemegi yaptim fakat pirasa yemegi pirasa gibi kokmuyordu ve sonucta o yemegi yiyemedim dun aksamda her gun ictigim soda bi garip koktu ve biraktim icemedm ve suanda sodadan tiksinmis durumdayim.. siz dede boyle birsey oluyor mu? Kafayimi yedim sizce:)

insallah canim. evet baska imkanim yok insallah pazarteside cift cizgiyi görürsem doktoru aricam hemen gel derse gideriz insallah

Zamanı var demek ki canım. İşte malesef böyle sebepsiz yere hamile kalamayanlar da çok. Bıkmadan deniyceksiniz canım. Artık hiç olmazsa aşılama ya da tüp bebek bi yerden başlıycaz mecbur
çok yorucu gerçekten ilkte sorun vardı olmuyordu şimdi sorun yok yine olmuyor kurban olduğum rabbim tez vakitte doldursun evimizi bebek sesleriyle galiba bu ay yine klomen kullanıcam

canım aşılamadan sonra 14. gün belli olur test yap demişlerdi bana
hakikaten de çıkmıştı.
yani yumurtlama olduktan sonra 14-16. günlerde belli olur.
sen başka bir yerde kan ver bence.

canım aşılamadan sonra 14. gün belli olur test yap demişlerdi bana
hakikaten de çıkmıştı.
yani yumurtlama olduktan sonra 14-16. günlerde belli olur.
sen başka bir yerde kan ver bence.

canim tek basima cikmayayim simdi beklerim ben hamileysem zaten pazarteside hamileyimdir degilsemde birsey degismez. dua etmeye devam edicem pazarteside ciksin ikinci cizgi diye ona göre doktora giderim doktor kan alir insallah vardir

canim tek basima cikmayayim simdi beklerim ben hamileysem zaten pazarteside hamileyimdir degilsemde birsey degismez. dua etmeye devam edicem pazarteside ciksin ikinci cizgi diye ona göre doktora giderim doktor kan alir insallah vardir
anladım canım ama bence var :)

Çizgi var yine canım. Bi de bu normal gebelik testi. Böyle olması normal. Ama bence sen artık kan ver ve kanla takip et artışı

ya kızlar hamile kaldığım ay bi uygulamaya notlar girmiştim
onları buldum
reglin 12. günü kontrolde sağda 12-7-6 mm, solda 9-7-7-7-6 mm yumurtalarım varmış.
sonra 16. gün kontrole gittiğimde 22 mm olmuş.
4-5 günde 10 mm büyümüş duysam imkansız derdim ama Allah nasip edecek ya büyütmüş.
aynı gün akşam ilişki olmuş, ertesi gün çatlatma olmuştum(o gün olmamış ilişki),iğneden sonraki gün yine ilişki olmuş, 36. saat civarında da aşılamam yapılmış.

insallah canim. evet baska imkanim yok insallah pazarteside cift cizgiyi görürsem doktoru aricam hemen gel derse gideriz insallah
Canım bence ikinci çizgi çok net var yani:) inşallah bebeğin seninledir. Ben dün dışarı çıkmıştım ayakta dururken bi anda sen geldin aklıma dua etmiştim senin için:) güzel haberini bekliyorum en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…