- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.521
Amin aminnn inşallah canımsendende allah razi olsun canim allahim ayni anda olmasa bile sirayla en gec bu yil versin emanetlerimizi bizlere
Başka biyere test verme şansın yokmu canım sağlık ocağı ya da bir devlet hastanesine? Kafan rahat olurdu en azından. Yoksa da beklemekten başka çare yok pazartesiye az kaldı zaten dua ederek ve elindeki testleri değerlendirerek beklersin. inşallah güzel olacak sonuç sende olumlu düşün olumlu olsunkizlar kan testi diyorsunuz diye doktoru aradim belki yapar diye bana döllenmeden en erken 18 gün sonra test yap orda ikinci cizgiyi görürsen gel dedileryani pazartesi yumurta catladiktan 19 gün sonra oluyor catlama gününe sayarsan 20. gün igneden sonraki 22. gün oluyor. ne kadar gec yapiyorlar. daha beklemeliyim malesef. dua edinde insallah o zamana kadar bebegim varsa benimle kalsin. elimde kalan testlerle devam edicem. 2 tane kaldi birini yarin yapicam hafta sonu ovulasyon testlerine bakacagim son testide pazartesi yapacagim insallah yine 2. cizgi görünür öyle giderim doktora
insallah canim. evet baska imkanim yok insallah pazarteside cift cizgiyi görürsem doktoru aricam hemen gel derse gideriz insallahBaşka biyere test verme şansın yokmu canım sağlık ocağı ya da bir devlet hastanesine? Kafan rahat olurdu en azından. Yoksa da beklemekten başka çare yok pazartesiye az kaldı zaten dua ederek ve elindeki testleri değerlendirerek beklersin. inşallah güzel olacak sonuç sende olumlu düşün olumlu olsun
Anladım canım inşallah istediğin gibi sonuçlanır güzel haberlerini alırızinsallah canim. evet baska imkanim yok insallah pazarteside cift cizgiyi görürsem doktoru aricam hemen gel derse gideriz insallah
çok yorucu gerçekten ilkte sorun vardı olmuyordu şimdi sorun yok yine olmuyor kurban olduğum rabbim tez vakitte doldursun evimizi bebek sesleriyle galiba bu ay yine klomen kullanıcamZamanı var demek ki canım. İşte malesef böyle sebepsiz yere hamile kalamayanlar da çok. Bıkmadan deniyceksiniz canım. Artık hiç olmazsa aşılama ya da tüp bebek bi yerden başlıycaz mecbur
hadi kolay gelsin canım iyi değerlendirin belinize kuvvetBen tam yumurtlama günlerimdeyim onları değerlendiriyorum canım :) onun dışında bildiğin gibi işte her şey. Yat kalk dua ediyorum artık gelsin bebiş diye
canım aşılamadan sonra 14. gün belli olur test yap demişlerdi banakizlar kan testi diyorsunuz diye doktoru aradim belki yapar diye bana döllenmeden en erken 18 gün sonra test yap orda ikinci cizgiyi görürsen gel dedileryani pazartesi yumurta catladiktan 19 gün sonra oluyor catlama gününe sayarsan 20. gün igneden sonraki 22. gün oluyor. ne kadar gec yapiyorlar. daha beklemeliyim malesef. dua edinde insallah o zamana kadar bebegim varsa benimle kalsin. elimde kalan testlerle devam edicem. 2 tane kaldi birini yarin yapicam hafta sonu ovulasyon testlerine bakacagim son testide pazartesi yapacagim insallah yine 2. cizgi görünür öyle giderim doktora
canım aşılamadan sonra 14. gün belli olur test yap demişlerdi bana
hakikaten de çıkmıştı.
yani yumurtlama olduktan sonra 14-16. günlerde belli olur.
sen başka bir yerde kan ver bence.
anladım canım ama bence var :)canim tek basima cikmayayim simdi beklerim ben hamileysem zaten pazarteside hamileyimdir degilsemde birsey degismez. dua etmeye devam edicem pazarteside ciksin ikinci cizgi diye ona göre doktora giderim doktor kan alir insallah vardir
insallahanladım canım ama bence var :)
Çizgi var yine canım. Bi de bu normal gebelik testi. Böyle olması normal. Ama bence sen artık kan ver ve kanla takip et artışıkizlar bu sabah yine test yaptim saat 10 da.
testin üstünde 5 dakika süzülmesini bekleyin yaziyordu yani 5 dakikadan sonrasi önemli gibime geldi. bende testi yapip ellerimi yikadim sonra baktigimda azcik görünüyordu ama dedigi gibi bekleyince daha belirginlesti yine cok az görünüyor ama bu defa normal gebelik testi yaptim erken gebelik testi degil. hala cok belirsiz hersey anlayamiyorum ya
kirmizi cizginin biraz karisik olan fotograflar ilk öncekiler sonra normal düzgün görünenlerde üzerinde yazdigi gibi 5 dakika bekledikten sonra görünenler.
sizce nasil ya cizgiyi görebiliyormusunuz sizde ?
Valla hiç sorma canımhadi kolay gelsin canım iyi değerlendirin belinize kuvvet
Canım bence ikinci çizgi çok net var yani:) inşallah bebeğin seninledir. Ben dün dışarı çıkmıştım ayakta dururken bi anda sen geldin aklıma dua etmiştim senin için:) güzel haberini bekliyorum en kısa zamandainsallah canim. evet baska imkanim yok insallah pazarteside cift cizgiyi görürsem doktoru aricam hemen gel derse gideriz insallah
16/17. Günse kesin var canımbi 10 dakika bekledikten sonrada böyle olmustu
yani üzerinde yazan 5 dk bekleyin dedikten sonraki 5 dakikada
ben de o günlere gelseydim bi :))Valla hiç sorma canımgayet iyi değerlendiriyoruz :))
10.gün biraz kritik bi gün canım 10 güne kadar iğne etkisi sürebiliyo. 12.günden sonra daha net sonuçlar alınıyo. Yani şu an her şey olabilir. İnşallah bebiştendir bu çizgiEki Görüntüle 2228253
Eki Görüntüle 2228254
İğnenin 10. Günü çok silikte olsa testte çizgi çıktı geçmedi mi iğnenin etkisi acaba ?
Aman günler çabuk geçiyo canım gelir o günler de :)ben de o günlere gelseydim bi :))
daha regl olacağım, yumurta büyüteceğim sonra da çalışmalar+aşılama
şubat ortasını bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?