- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.941
en azından çatlamış olduğunu düşünebilirim dimi bu iyi bişey yani dimi
Evet canım ben de öyle düşünüyorum yumurtlamadan sonra sıkıntı her şey. O yüzden her şeyi dikkatli kullanmak lazımÇok dönüş yapmıyor da anlatmış içtim diye, sadece ayrıntı vermemiş. Bir de baktığım kadarıyla hergün içmiş insanlar bırakmadan. Yumurtalama gününden sonra bence bütün bitki türleri sıkıntılı
Canım benim ya böyle üzme kendiniEvet canim moralim cok cok bozuk.bogazlarim dügümleniyor yutkunamiyorum annem anlamasin diye aglayamiyorumda. Yarin evime gidicem yanliz kalmak yorgani kafama çekip ağlamak aglamak istiyorum. Benim kendiliginden yumurtam gelisip catlayamiyor 5 ay kullandim klomeni bundan sonra kendi haline birakacak doktor.napacagimi bilmiyorum.
Rabbim beterinden korusun evlatlarımıza sağlık uzun ömür versin. inanıyorum bizimde olacak bişekilde zamanı var İnşalla h.dun test yapmıştimm bem beyaz tek çizgi çıktı bide çarşamba yaparım ama hiç umudum yok ama adet olmazsam cumada adet tarihin galiba hayirlisiEvet canim moralim cok cok bozuk.bogazlarim dügümleniyor yutkunamiyorum annem anlamasin diye aglayamiyorumda. Yarin evime gidicem yanliz kalmak yorgani kafama çekip ağlamak aglamak istiyorum. Benim kendiliginden yumurtam gelisip catlayamiyor 5 ay kullandim klomeni bundan sonra kendi haline birakacak doktor.napacagimi bilmiyorum.
Sen naptiñ cann test yaptinmiCanım benim ya böyle üzme kendiniartık yeni süreçte pek üstüne düşme, çok bunu düşünerek hareket etme. O zama bence yunurtalar da kendisi gelişip çatlar
Günaydın kızlar bu adet söktürücülerde lütfen çok dikkatli olun bazılarında gebelik hemen belli olmuyormuş benim kuzenim de kist vardı bı süredir ama hamile kalmış doktor fatkedememis çok gecikme olduğu halde adet söktürücü iğne yapmisve bebeği düşürmüş başka bı kuzenimin eşide gecikmeden dolayı hastaneye gitmiş (hamile kalmak için ugrasiyordu) doktor gebe değilsin deyip iğne yapmış ve sonuç düşük olmuş bu ikiside özel hastanelerde oluyor kuzenimin ilk hamileligide iki ay sonra tespit edilebilmisti gidip geliyordu hamile değilmişim diyordu geç anlaşıldı demekki nadirde olsa geç anlaşılabiliyor dikkat etmek gerekiyorAmin canım hepimizin inşallah :)Umutumut82 unutmadım tabiki :) kuzum inşallah aşılamab tutar bu ay da yormaz seni artık. Ben daha hasta olcan bekliyorum. Tarlusala başladım 6 tane bitti, maydonoz suyy da içiyorum. Bak şimdi de adaçayı içeyim. Yarın da civanperçemi alayım bari, iyce sıkıntı bastı 47 gün oldu
Yok kuzum ovulasyon testi yapxam bakalım bugün tekrar. Az önce su içtim, şimdi 2 saat sıvı almıyım diyorumSen naptiñ cann test yaptinmi
Rabbim beterinden korusun evlatlarımıza sağlık uzun ömür versin. inanıyorum bizimde olacak bişekilde zamanı var İnşalla h.dun test yapmıştimm bem beyaz tek çizgi çıktı bide çarşamba yaparım ama hiç umudum yok ama adet olmazsam cumada adet tarihin galiba hayirlisi
Canım benim ya böyle üzme kendiniartık yeni süreçte pek üstüne düşme, çok bunu düşünerek hareket etme. O zama bence yunurtalar da kendisi gelişip çatlar
Tüh yaYok kuzum bu ayda olmadi 14.günde test yaptim biraz önce bembeyaz cikti. Bu 5.klomendi artik birakiyorum ilaclari kendi haline birakiyoruz ama ilacsiz yumurtam gelisirmi bilmiyorum.
Amin canım, hepimizin kiniallah razi olsun canim. allah kabul etsin dualarini.
Günaydın açıkcası ben de bu durumu birkaç yerde araştırdım ve tedirgin oldum, hemen de başlamadım hapa 45. Güne kadar bekledim. Doktor 35 ten sonra kanda negatif çıkarsa başlatıyordu. Geçen ay klomen de kullandım ama gelişmediler 10 mm civarında kaldı iki tane, takip de ettim ovulasyonla koyulaştı ama tam pik olmadı. Nasıl anlıycaz ne yapıcaz şaşırdık gerçekten. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. 2 gündür maydonoz suyu, adaçayı, tarlusal içiyorum bitmeli oldu, şimdiye olmam lazımdı bu kadar şeye ama yok. İnşallah bahsettiğin durumu yaşayanlarda. OlmamGünaydın kızlar bu adet söktürücülerde lütfen çok dikkatli olun bazılarında gebelik hemen belli olmuyormuş benim kuzenim de kist vardı bı süredir ama hamile kalmış doktor fatkedememis çok gecikme olduğu halde adet söktürücü iğne yapmisve bebeği düşürmüş başka bı kuzenimin eşide gecikmeden dolayı hastaneye gitmiş (hamile kalmak için ugrasiyordu) doktor gebe değilsin deyip iğne yapmış ve sonuç düşük olmuş bu ikiside özel hastanelerde oluyor kuzenimin ilk hamileligide iki ay sonra tespit edilebilmisti gidip geliyordu hamile değilmişim diyordu geç anlaşıldı demekki nadirde olsa geç anlaşılabiliyor dikkat etmek gerekiyor
Ben yumurtlayamadığım içinEvet canım ben de öyle düşünüyorum yumurtlamadan sonra sıkıntı her şey. O yüzden her şeyi dikkatli kullanmak lazım
Teşekkür
canım ne zaman çatlatma iğneni olmuştun sen, bi de bat ne zmanaKizlar sizce pozitive dogrumu gidiyor? Ama bu sabah yaptigimda negativdi belkide bekledikleri icin silik cikiyolar hemde adetim 12i ama asilama yaptirdim ve 10cu gunu normalde dord gun sonra gel kan testi yapicaz dedilerde testde cikmamasi normalmi? Biri bana pozitiv olarak destek olsun lutfen
Canım benim, güçlü olmalıyız; öyle hemen pes etmek yok; ümit ve sabır çizgisinde ve dua ile beklicez. Inşallah kendi haline bırakıp belki yumurtalarını dillendirdiğinde Rabbim müjdeleyecek mucizeni, belli mi olur. Tez zamanda gönlünden geçeni versin AllahımEvet canim moralim cok cok bozuk.bogazlarim dügümleniyor yutkunamiyorum annem anlamasin diye aglayamiyorumda. Yarin evime gidicem yanliz kalmak yorgani kafama çekip ağlamak aglamak istiyorum. Benim kendiliginden yumurtam gelisip catlayamiyor 5 ay kullandim klomeni bundan sonra kendi haline birakacak doktor.napacagimi bilmiyorum.
Canım benim, güçlü olmalıyız; öyle hemen pes etmek yok; ümit ve sabır çizgisinde ve dua ile beklicez. Inşallah kendi haline bırakıp belki yumurtalarını dillendirdiğinde Rabbim müjdeleyecek mucizeni, belli mi olur. Tez zamanda gönlünden geçeni versin Allahım
İnşallah senin öyle değildir tabi ben herkesin bilgisi olsun istedimGünaydın açıkcası ben de bu durumu birkaç yerde araştırdım ve tedirgin oldum, hemen de başlamadım hapa 45. Güne kadar bekledim. Doktor 35 ten sonra kanda negatif çıkarsa başlatıyordu. Geçen ay klomen de kullandım ama gelişmediler 10 mm civarında kaldı iki tane, takip de ettim ovulasyonla koyulaştı ama tam pik olmadı. Nasıl anlıycaz ne yapıcaz şaşırdık gerçekten. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. 2 gündür maydonoz suyu, adaçayı, tarlusal içiyorum bitmeli oldu, şimdiye olmam lazımdı bu kadar şeye ama yok. İnşallah bahsettiğin durumu yaşayanlarda. Olmam
Tüh yabence gelişir canım valla biz taktıkça dengemiz bozuluyor. Ekim de ilaç tedavi başladı daha bir kere normal hasta olamadım. 32 yaşımdayım bu zamana kadar tarlusal kullanmış değilim, bir kaç gün geçikirdim en fazla. Dengemiz bozuldu. Sen ovulasyonla takip edersin, rahat kalınca daha iyi bile olabilir
Evet canim moralim cok cok bozuk.bogazlarim dügümleniyor yutkunamiyorum annem anlamasin diye aglayamiyorumda. Yarin evime gidicem yanliz kalmak yorgani kafama çekip ağlamak aglamak istiyorum. Benim kendiliginden yumurtam gelisip catlayamiyor 5 ay kullandim klomeni bundan sonra kendi haline birakacak doktor.napacagimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?