- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.961
Amin canım inşallahHaklisin canim rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin yüzümüz gülsün artik
Sen iyi yaptın hatırlatmakla, zaten korka korka içiyorumİnşallah senin öyle değildir tabi ben herkesin bilgisi olsun istedim
İstersen 1 ay daha klomen kullanmayı talep et bakalım canım doktorun ne diyecekBilemedim ki canim. 1kez dahami sadece klomen kullansam.ama 6.ay oluyor.regli olunca doktora gidicem.muhtemelen kendi haline birakacal
Her zaman böyle gecikme oluyor muydu yoksa bı düzenin var miSen iyi yaptın hatırlatmakla, zaten korka korka içiyorumbırakasım geldi
canım bence geçmiştir gebe olabilirsin benimde 9. gün 27. pazar vurulmustum hala geçmemişGünaydın kızlar bende bugun iğnenin 13 ,iğneden sonra 12. Gündeyim sabah test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı hala geçmemiş mi bu iğne
İstersen 1 ay daha klomen kullanmayı talep et bakalım canım doktorun ne diyecek
Canım ilk ayım olduğu için tecrübesizim doktorumda bişey demedi sağolasın canımcanım bence geçmiştir gebe olabilirsin benimde 9. gün 27. pazar vurulmustum hala geçmemiş
ayın kaçında yapmıştın iğneyi tam olarak canım bence var ve yumurtanda igneden 36 48 saat sonra dölenniyor yani normal böyle silik olması sen klomenle normal yolla oldu değilmi canım aşılama değilTestimde bu canlı daha net görülüyor
Canım 14 'üncü günden sonra test yap umarım çizgi koyulaşır :) iğnenin etkisi bünyeden bünyeye değişiyor burada gözlemlediğim kadarıyla.. inşallah koyulaşır ve hamilesindirTestimde bu canlı daha net görülüyor
23 ocakta iğne oldu canım klomen ve çatlatma iğnesi sadeceayın kaçında yapmıştın iğneyi tam olarak canım bence var ve yumurtanda igneden 36 48 saat sonra dölenniyor yani normal böyle silik olması sen klomenle normal yolla oldu değilmi canım aşılama değil
Öyle deme canım stresle etkiliyoruz işte kendimiziBen yumurtlayamadığım içintavuk gibi hissettim bi an kendimi :)
İki gün sonra tekrar edeyim ozaman canım benden geç ye çıkıyor olablr etkisiCanım 14 'üncü günden sonra test yap umarım çizgi koyulaşır :) iğnenin etkisi bünyeden bünyeye değişiyor burada gözlemlediğim kadarıyla.. inşallah koyulaşır ve hamilesindir
1 saat sonra ovulasyon testi yapcam canımcanım sen testini yaptın mı
bence var canım gözün aydın:)23 ocakta iğne oldu canım klomen ve çatlatma iğnesi sadece
Canım hiç sevinemiyorm bile bu iğne öyle bi muallakta bırakıyorki iki gün sonrada böle çıkarsa kafayı yerim artıkbence var canım gözün aydın:)
Amin inşallah canımmGünaydın kızlarBugün beklediğimiz, istediğimiz tüm güzellikler bize gelsin inşallah
Canım benim haklısın ama heba etme kendini de Allah doğru zamanı, doğru yaşı vs. herşeyi biliyor. Belki şimdi olsa Allah korusun sağlığı bozuk vs. olacak öyle düşün içini ferah tut. Yani zor ben de kendim ferahlayamıyorum ama bir evladın var ailen var mutlusun onların hatrına güçlü dur bizler de burada sana desteğiz sıkma kendini Allah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?