- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.921
Alcam yarın artık akşam üstü falan anca içebilirim. Bitki çayı yapıp içiyoruz onu da dimi ?Civanperçemi etkilidir canım bi dene onu da
Evet canım sıcak suya atıp 3-4 dk kaynat. Sonra da 10 dk kadar demlensin ve iç. Tadı berbattır ama haberin olsun :)Alcam yarın artık akşam üstü falan anca içebilirim. Bitki çayı yapıp içiyoruz onu da dimi ?
Ay şu an hiçbirşey berbat gelmiyor... çatlıycam şiştim. Ve o kadar çok ağrım oluyor ki heran hasta oldum olucam gibi. Tamam benim düzensizliklerim oluyordu ama ekim de tedaviye başladım o gğn bugündür doğru düzgün hasta olamadımEvet canım sıcak suya atıp 3-4 dk kaynat. Sonra da 10 dk kadar demlensin ve iç. Tadı berbattır ama haberin olsun :)
yumurtan çok ondandir ağrıda ondan çok olur.Teşekkür ederim cvplarınız için inşallah 2 defa yumurtlama oluyomu ki acaba kasıklarım çok kötü ya elimi deyemiyorum sürekli Bi batma var ve çok şiş anlamadım neden ağrılar geçmedi hala
Allah Allah canım ya. Tekrar gebelik testi falan yaptın mıAy şu an hiçbirşey berbat gelmiyor... çatlıycam şiştim. Ve o kadar çok ağrım oluyor ki heran hasta oldum olucam gibi. Tamam benim düzensizliklerim oluyordu ama ekim de tedaviye başladım o gğn bugündür doğru düzgün hasta olamadım
Yaptım canım hiçbirşey yok. Kar beyaz. Sen bilirsin hayıt tohumunu nasıl içiçez. Netten baktım da hergün sabah akşam diyor, mantıksız geldi bana hergün fikri, bir sınırı olmalıAllah Allah canım ya. Tekrar gebelik testi falan yaptın mı
Hayıt tohumunu hiç kullanmadım kuzum ya onu hiç bilmiyorum bak malesefYaptım canım hiçbirşey yok. Kar beyaz. Sen bilirsin hayıt tohumunu nasıl içiçez. Netten baktım da hergün sabah akşam diyor, mantıksız geldi bana hergün fikri, bir sınırı olmalı
İnstagram da birini takip ediyorum da tüp bebekten başka olmaz denildi, beklerken hayıt suyu kullandım hamile kaldım falan diye anlatmış. Sen bilirsin diye düşündüm ben de :)Hayıt tohumunu hiç kullanmadım kuzum ya onu hiç bilmiyorum bak malesef
Bi onu kullanmadım herhalde :) çok duydum ama denemedim ben canım. Geri dönüş yapan bi bayansa instagramdan mesaj at istersen canım yardımcı olur belkiİnstagram da birini takip ediyorum da tüp bebekten başka olmaz denildi, beklerken hayıt suyu kullandım hamile kaldım falan diye anlatmış. Sen bilirsin diye düşündüm ben de :)
Çok dönüş yapmıyor da anlatmış içtim diye, sadece ayrıntı vermemiş. Bir de baktığım kadarıyla hergün içmiş insanlar bırakmadan. Yumurtalama gününden sonra bence bütün bitki türleri sıkıntılıBi onu kullanmadım herhalde :) çok duydum ama denemedim ben canım. Geri dönüş yapan bi bayansa instagramdan mesaj at istersen canım yardımcı olur belki
Amin canım hepimizin inşallah :)Umutumut82 unutmadım tabiki :) kuzum inşallah aşılamab tutar bu ay da yormaz seni artık. Ben daha hasta olcan bekliyorum. Tarlusala başladım 6 tane bitti, maydonoz suyy da içiyorum. Bak şimdi de adaçayı içeyim. Yarın da civanperçemi alayım bari, iyce sıkıntı bastı 47 gün oldu
amin canim senide ekledim listeyeAaaa malum olmuş demek ki bak :) amin inşallah canım benim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah Allah
canim allah razi olsun gercekten ne güzel insanlarsiniz böyle birbirimize dualar ediyoruz. insallah yakinda bebeklerimizi konusuruz hepimiz :)Kızlar biraz önce çıktım, hepiniz için tek tek uzun uzun dua ettim. inşallah vesile olur Rabbim en kısa sürede önce sizlere sonra bana sağlıklı hayırlı birer evlat nasip eder.Hamile olan arkadaşlarımıza da sağlıkla kucaklarına almaları için dua ettim. Kuran okurken kalabalık bi Arap grup geldi hocaları kuran okudu uzun uzun dua etti çok güzeldi maşallah çok etkilendim onların duasına da kattım sizleri. Bellimi olur belki benim ya da onların duasının kabul saatine denk gelir dedim
canim ben 2 defa catlatma ignesi oldum sadece sonkinde kontrol ettirdim yumurtam catlamisti ama hic akinti olmadi bende. bu akinti olayi galiba her insanin vücudunda farkli birsey. bende cok düsünüyordum neden herkezde akinti oluyo bende olmadi acaba tutmadimi bende diye. kimyasal gebelik gecirdim ben büyük ihtimal aksama doktoru aricam onaylicak sanirim. hamile olmama ragmen akinti farketmedim ben sadece bir defaligina bi akinti olmustu o da catladiktan sonraki 4. gündeydi sarimsi gibi sadece tek seferlikti.İyi akşamlar kızlar bişey sorucam size fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim 5 gün önce ovitrelle oldum yumurta akı gibi olan sıvı çatlama belirtisi diye biliyorum doğrumu birde benim bu günde 2. Defa o akıntı dan oldu yani tekrarmı çatlıyor acaba yoksa ilk gelen sıvının devamı mı yada yenimi çatlıyor bilemedim ilkide 2. gün gelmişti bilginiz varmı
allah razi olsun canim. allah kabul etsin dualarini.Kızlar iyi akşamlar hepinize. Bizim burda bir cami ve içersinde türbe var. Ne zaman gitsem namaz kılsam dua etsem farklı bir maneviyat hissettiğim bir yer oldu. Bugün gittim. Liste yapma fırsatım olmadı bir an da gelişti ama, burada konuştuğumuz tüm arkadaşlara da ayrıca dua ettim, hatta isteyen herkese dua ettim. İnşallah hepimiz bir an önce güzel haberler alırız :)
Hayırlısı olsun kuzum uyuku tutmuyor galiba gece yapmışsın.benimde moralim bozuk pek uýyamiyorum hemde disim çok ağrıyor sisti gece antibiyotik alman lazım galiba biran önce adet olsada rahatça alsam.Yok kuzum bu ayda olmadi 14.günde test yaptim biraz önce bembeyaz cikti. Bu 5.klomendi artik birakiyorum ilaclari kendi haline birakiyoruz ama ilacsiz yumurtam gelisirmi bilmiyorum.
Hayırlısı olsun kuzum uyuku tutmuyor galiba gece yapmışsın.benimde moralim bozuk pek uýyamiyorum hemde disim çok ağrıyor sisti gece antibiyotik alman lazım galiba biran önce adet olsada rahatça alsam.
Hayırlısı olsun kuzum uyuku tutmuyor galiba gece yapmışsın.benimde moralim bozuk pek uýyamiyorum hemde disim çok ağrıyor sisti gece antibiyotik alman lazım galiba biran önce adet olsada rahatça alsam.
Çok teşekkür ederim ya içim rahatladı en azından iyi bişey olduğunu anlamış oldum peki nezaman geçiyor bu ağrılar çünkü hala ağrım var benim 6 gün olducanim ben 2 defa catlatma ignesi oldum sadece sonkinde kontrol ettirdim yumurtam catlamisti ama hic akinti olmadi bende. bu akinti olayi galiba her insanin vücudunda farkli birsey. bende cok düsünüyordum neden herkezde akinti oluyo bende olmadi acaba tutmadimi bende diye. kimyasal gebelik gecirdim ben büyük ihtimal aksama doktoru aricam onaylicak sanirim. hamile olmama ragmen akinti farketmedim ben sadece bir defaligina bi akinti olmustu o da catladiktan sonraki 4. gündeydi sarimsi gibi sadece tek seferlikti.
en azından çatlamış olduğunu düşünebilirim dimi bu iyi bişey yani dimiCanım aynısı bana da olmuştu iğneden beş gün sonra doktorum demişti ki bu iğneler sebebiyle vücut da şaşırıyor iğne olunca akıntı takibi sağlıklı olmuyor demişti. Yani sen şunu bil 24-36saat içinde çatlıyor yumurta iğneden ötürü işarete gerek kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?