Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım sıcak suya atıp 3-4 dk kaynat. Sonra da 10 dk kadar demlensin ve iç. Tadı berbattır ama haberin olsun :)
Ay şu an hiçbirşey berbat gelmiyor... çatlıycam şiştim. Ve o kadar çok ağrım oluyor ki heran hasta oldum olucam gibi. Tamam benim düzensizliklerim oluyordu ama ekim de tedaviye başladım o gğn bugündür doğru düzgün hasta olamadım

Teşekkür ederim cvplarınız için inşallah 2 defa yumurtlama oluyomu ki acaba kasıklarım çok kötü ya elimi deyemiyorum sürekli Bi batma var ve çok şiş anlamadım neden ağrılar geçmedi hala
yumurtan çok ondandir ağrıda ondan çok olur.
Canım o iğneden yumurta çatladığı için ağrır kaşıkların korkma geçer o.

Allah Allah canım ya. Tekrar gebelik testi falan yaptın mı

Yaptım canım hiçbirşey yok. Kar beyaz. Sen bilirsin hayıt tohumunu nasıl içiçez. Netten baktım da hergün sabah akşam diyor, mantıksız geldi bana hergün fikri, bir sınırı olmalı
Hayıt tohumunu hiç kullanmadım kuzum ya onu hiç bilmiyorum bak malesef

İnstagram da birini takip ediyorum da tüp bebekten başka olmaz denildi, beklerken hayıt suyu kullandım hamile kaldım falan diye anlatmış. Sen bilirsin diye düşündüm ben de :)
Bi onu kullanmadım herhalde :) çok duydum ama denemedim ben canım. Geri dönüş yapan bi bayansa instagramdan mesaj at istersen canım yardımcı olur belki

Bi onu kullanmadım herhalde :) çok duydum ama denemedim ben canım. Geri dönüş yapan bi bayansa instagramdan mesaj at istersen canım yardımcı olur belki
Çok dönüş yapmıyor da anlatmış içtim diye, sadece ayrıntı vermemiş. Bir de baktığım kadarıyla hergün içmiş insanlar bırakmadan. Yumurtalama gününden sonra bence bütün bitki türleri sıkıntılı

Yok kuzum bu ayda olmadi 14.günde test yaptim biraz önce bembeyaz cikti. Bu 5.klomendi artik birakiyorum ilaclari kendi haline birakiyoruz ama ilacsiz yumurtam gelisirmi bilmiyorum.

canim allah razi olsun gercekten ne güzel insanlarsiniz böyle birbirimize dualar ediyoruz. insallah yakinda bebeklerimizi konusuruz hepimiz :)

canim ben 2 defa catlatma ignesi oldum sadece sonkinde kontrol ettirdim yumurtam catlamisti ama hic akinti olmadi bende. bu akinti olayi galiba her insanin vücudunda farkli birsey. bende cok düsünüyordum neden herkezde akinti oluyo bende olmadi acaba tutmadimi bende diye. kimyasal gebelik gecirdim ben büyük ihtimal aksama doktoru aricam onaylicak sanirim. hamile olmama ragmen akinti farketmedim ben sadece bir defaligina bi akinti olmustu o da catladiktan sonraki 4. gündeydi sarimsi gibi sadece tek seferlikti.

allah razi olsun canim. allah kabul etsin dualarini.

Yok kuzum bu ayda olmadi 14.günde test yaptim biraz önce bembeyaz cikti. Bu 5.klomendi artik birakiyorum ilaclari kendi haline birakiyoruz ama ilacsiz yumurtam gelisirmi bilmiyorum.
Hayırlısı olsun kuzum uyuku tutmuyor galiba gece yapmışsın.benimde moralim bozuk pek uýyamiyorum hemde disim çok ağrıyor sisti gece antibiyotik alman lazım galiba biran önce adet olsada rahatça alsam.

Hayırlısı olsun kuzum uyuku tutmuyor galiba gece yapmışsın.benimde moralim bozuk pek uýyamiyorum hemde disim çok ağrıyor sisti gece antibiyotik alman lazım galiba biran önce adet olsada rahatça alsam.

Evet canim moralim cok cok bozuk.bogazlarim dügümleniyor yutkunamiyorum annem anlamasin diye aglayamiyorumda. Yarin evime gidicem yanliz kalmak yorgani kafama çekip ağlamak aglamak istiyorum. Benim kendiliginden yumurtam gelisip catlayamiyor 5 ay kullandim klomeni bundan sonra kendi haline birakacak doktor.napacagimi bilmiyorum.

Sen daha test yapmadin dimi canim.yinede ilac kullanma

Çok teşekkür ederim ya içim rahatladı en azından iyi bişey olduğunu anlamış oldum peki nezaman geçiyor bu ağrılar çünkü hala ağrım var benim 6 gün oldu

en azından çatlamış olduğunu düşünebilirim dimi bu iyi bişey yani dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…