Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummmm şimdi okudum çok çok dua ettim sana özellikle de bu ay :) inşaallah canım benim inşaallah gebeliktir yarın bence bir test al olursa zaten çıkar inşaallah
Yaa canım benim Allah razı olsun inşallah gebeliktir ama umutlanmak istemiyorum bakalım... sen nasılsın canım

Bende yapmiyayim diye yanima test almadim. Eczanedede 5tl .erken gebelik 50tl y mis. Suan 1 tane ucuz testlerden var.yarin 14.gün varsa cikar son kez deneyip netlestircem. Bosuna umutlanmak istemiyorum.
Aynen öyle kuzum yoksa yok ölecek değiliz, boşuna ümit bağlamak bence insana kendini daha kötü hissettiriyor. En azından ben belirsizlik insanı değilim.

Yüreğine sağlık canım, tüm duaların kabul edilmesi ümidiyle..

Aynen öyle kuzum yoksa yok ölecek değiliz, boşuna ümit bağlamak bence insana kendini daha kötü hissettiriyor. En azından ben belirsizlik insanı değilim.

Aynen canim bende belirsizligi hic sevmiyorum.zaten belirtim yoktu.

İyi akşamlar kızlar bişey sorucam size fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim 5 gün önce ovitrelle oldum yumurta akı gibi olan sıvı çatlama belirtisi diye biliyorum doğrumu birde benim bu günde 2. Defa o akıntı dan oldu yani tekrarmı çatlıyor acaba yoksa ilk gelen sıvının devamı mı yada yenimi çatlıyor bilemedim ilkide 2. gün gelmişti bilginiz varmı

Kızlar iyi akşamlar hepinize. Bizim burda bir cami ve içersinde türbe var. Ne zaman gitsem namaz kılsam dua etsem farklı bir maneviyat hissettiğim bir yer oldu. Bugün gittim. Liste yapma fırsatım olmadı bir an da gelişti ama, burada konuştuğumuz tüm arkadaşlara da ayrıca dua ettim, hatta isteyen herkese dua ettim. İnşallah hepimiz bir an önce güzel haberler alırız :)

Allah razı olsun canım ya maneviyat önemli valla. Rabbim tüm dualarını kabul etsin

Canım ben akıntıdan pek anlayamıyorum. Çünkü afedersin eğer ilişki olduysa içeride kalan spermler de ertesi gün falan uzayan akıntı şeklinde akıyo. Haliyle yumurtlama döneminde ilişkide de çok bulunduğumuz için ben anlayamıyorum ne olduğunu. Senin de böyle bi durum olabilir

Ismim ayşe canim.Senden Allah razı olsun canım ve tüm dua edenlerden nekadar güzel yürekli insanlarsınız rabbim herkesin gonlundekini hayırlısıyla enn kısa sürede nasip etsin çok duygulandım gercekten ..cani gönülden istiyorum güzel haberlerinizi duymayı.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Son düzenleme:
Canim bildigim kadariyla yumurta aki gibi gelen yumurtlamanin oldugunu gosteriyor.belki 2 kere yumurtlamissindir

Canım bi senin adını biliyordum :) sana da ayrı dua ettim, pozitif çıksın die
Ay canım benim ya çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun bütün gönlünün muradını versin. Amiin inşallah Allah dualarını kabul eder de ben de pozitifi görürüm :)

Durum güncellemesi yapayım ben de Çatlatma iğnesinden sonraki (ilk günü saymıyorum) 9. günüm bitiyor bugün. İki gündür midem almıyor çoğu şeyi ama progestan ilacına yoruyorum sebebini. Özellikle sol kasıkta ağrı oluyor ara ara, bazen bacagimi yukarı çekerken. Bugünse fena bir bacak ağrım var ilk kez oluyor bu da bende. Göğüs ağrısı var ama sizin uçta dediğiniz ağrı nasıl oluyor pek anlamıyorum onu ben :) Beklemeye devam

Canim bildigim kadariyla yumurta aki gibi gelen yumurtlamanin oldugunu gosteriyor.belki 2 kere yumurtlamissindir
Teşekkür ederim cvplarınız için inşallah 2 defa yumurtlama oluyomu ki acaba kasıklarım çok kötü ya elimi deyemiyorum sürekli Bi batma var ve çok şiş anlamadım neden ağrılar geçmedi hala

Canım aynısı bana da olmuştu iğneden beş gün sonra doktorum demişti ki bu iğneler sebebiyle vücut da şaşırıyor iğne olunca akıntı takibi sağlıklı olmuyor demişti. Yani sen şunu bil 24-36saat içinde çatlıyor yumurta iğneden ötürü işarete gerek kalmıyor

Ay canım benim ya çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun bütün gönlünün muradını versin. Amiin inşallah Allah dualarını kabul eder de ben de pozitifi görürüm :)
Amin canım hepimizin inşallah :) Umutumut82 unutmadım tabiki :) kuzum inşallah aşılamab tutar bu ay da yormaz seni artık. Ben daha hasta olcan bekliyorum. Tarlusala başladım 6 tane bitti, maydonoz suyy da içiyorum. Bak şimdi de adaçayı içeyim. Yarın da civanperçemi alayım bari, iyce sıkıntı bastı 47 gün oldu

Civanperçemi etkilidir canım bi dene onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…