- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.901
Yaa canım benim Allah razı olsunKuzummmm şimdi okudum çok çok dua ettim sana özellikle de bu ay :) inşaallah canım benim inşaallah gebeliktir yarın bence bir test al olursa zaten çıkar inşaallah
Aynen öyle kuzum yoksa yok ölecek değiliz, boşuna ümit bağlamak bence insana kendini daha kötü hissettiriyor. En azından ben belirsizlik insanı değilim.Bende yapmiyayim diye yanima test almadim. Eczanedede 5tl .erken gebelik 50tl y mis. Suan 1 tane ucuz testlerden var.yarin 14.gün varsa cikar son kez deneyip netlestircem. Bosuna umutlanmak istemiyorum.
Yüreğine sağlık canım, tüm duaların kabul edilmesi ümidiyle..Kızlar biraz önce çıktım, hepiniz için tek tek uzun uzun dua ettim. inşallah vesile olur Rabbim en kısa sürede önce sizlere sonra bana sağlıklı hayırlı birer evlat nasip eder.Hamile olan arkadaşlarımıza da sağlıkla kucaklarına almaları için dua ettim. Kuran okurken kalabalık bi Arap grup geldi hocaları kuran okudu uzun uzun dua etti çok güzeldi maşallah çok etkilendim onların duasına da kattım sizleri. Bellimi olur belki benim ya da onların duasının kabul saatine denk gelir dedim
Aynen öyle kuzum yoksa yok ölecek değiliz, boşuna ümit bağlamak bence insana kendini daha kötü hissettiriyor. En azından ben belirsizlik insanı değilim.
İnşaallah kuzummmm inşaallah dualarım sizinleYaa canım benim Allah razı olsuninşallah gebeliktir ama umutlanmak istemiyorum bakalım... sen nasılsın canım
Teşekkür ederim canım dualarınıza çok ihitiyacım var yarın nasipse aşılamam olcakhemen ekliyorum canim
Allah razı olsun canım ya maneviyat önemli valla. Rabbim tüm dualarını kabul etsinKızlar iyi akşamlar hepinize. Bizim burda bir cami ve içersinde türbe var. Ne zaman gitsem namaz kılsam dua etsem farklı bir maneviyat hissettiğim bir yer oldu. Bugün gittim. Liste yapma fırsatım olmadı bir an da gelişti ama, burada konuştuğumuz tüm arkadaşlara da ayrıca dua ettim, hatta isteyen herkese dua ettim. İnşallah hepimiz bir an önce güzel haberler alırız :)
Canım ben akıntıdan pek anlayamıyorum. Çünkü afedersin eğer ilişki olduysa içeride kalan spermler de ertesi gün falan uzayan akıntı şeklinde akıyo. Haliyle yumurtlama döneminde ilişkide de çok bulunduğumuz için ben anlayamıyorum ne olduğunu. Senin de böyle bi durum olabilirİyi akşamlar kızlar bişey sorucam size fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim 5 gün önce ovitrelle oldum yumurta akı gibi olan sıvı çatlama belirtisi diye biliyorum doğrumu birde benim bu günde 2. Defa o akıntı dan oldu yani tekrarmı çatlıyor acaba yoksa ilk gelen sıvının devamı mı yada yenimi çatlıyor bilemedim ilkide 2. gün gelmişti bilginiz varmı
Ismim ayşe canim.Senden Allah razı olsun canım ve tüm dua edenlerden nekadar güzel yürekli insanlarsınız rabbim herkesin gonlundekini hayırlısıyla enn kısa sürede nasip etsin çok duygulandım gercekten ..cani gönülden istiyorum güzel haberlerinizi duymayı.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Kızlar biraz önce çıktım, hepiniz için tek tek uzun uzun dua ettim. inşallah vesile olur Rabbim en kısa sürede önce sizlere sonra bana sağlıklı hayırlı birer evlat nasip eder.Hamile olan arkadaşlarımıza da sağlıkla kucaklarına almaları için dua ettim. Kuran okurken kalabalık bi Arap grup geldi hocaları kuran okudu uzun uzun dua etti çok güzeldi maşallah çok etkilendim onların duasına da kattım sizleri. Bellimi olur belki benim ya da onların duasının kabul saatine denk gelir dedim
Canım bi senin adını biliyordum :) sana da ayrı dua ettim, pozitif çıksın dieAllah razı olsun canım ya maneviyat önemli valla. Rabbim tüm dualarını kabul etsin
Canim bildigim kadariyla yumurta aki gibi gelen yumurtlamanin oldugunu gosteriyor.belki 2 kere yumurtlamissindirİyi akşamlar kızlar bişey sorucam size fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim 5 gün önce ovitrelle oldum yumurta akı gibi olan sıvı çatlama belirtisi diye biliyorum doğrumu birde benim bu günde 2. Defa o akıntı dan oldu yani tekrarmı çatlıyor acaba yoksa ilk gelen sıvının devamı mı yada yenimi çatlıyor bilemedim ilkide 2. gün gelmişti bilginiz varmı
Ay canım benim ya çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun bütün gönlünün muradını versin. Amiin inşallah Allah dualarını kabul eder de ben de pozitifi görürüm :)Canım bi senin adını biliyordum :) sana da ayrı dua ettim, pozitif çıksın die
Teşekkür ederim cvplarınız için inşallah 2 defa yumurtlama oluyomu ki acaba kasıklarım çok kötü ya elimi deyemiyorum sürekli Bi batma var ve çok şiş anlamadım neden ağrılar geçmedi halaCanim bildigim kadariyla yumurta aki gibi gelen yumurtlamanin oldugunu gosteriyor.belki 2 kere yumurtlamissindir
İyi akşamlar kızlar bişey sorucam size fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim 5 gün önce ovitrelle oldum yumurta akı gibi olan sıvı çatlama belirtisi diye biliyorum doğrumu birde benim bu günde 2. Defa o akıntı dan oldu yani tekrarmı çatlıyor acaba yoksa ilk gelen sıvının devamı mı yada yenimi çatlıyor bilemedim ilkide 2. gün gelmişti bilginiz varmı
Amin canım hepimizin inşallah :)Ay canım benim ya çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun bütün gönlünün muradını versin. Amiin inşallah Allah dualarını kabul eder de ben de pozitifi görürüm :)
Civanperçemi etkilidir canım bi dene onu daAmin canım hepimizin inşallah :)Umutumut82 unutmadım tabiki :) kuzum inşallah aşılamab tutar bu ay da yormaz seni artık. Ben daha hasta olcan bekliyorum. Tarlusala başladım 6 tane bitti, maydonoz suyy da içiyorum. Bak şimdi de adaçayı içeyim. Yarın da civanperçemi alayım bari, iyce sıkıntı bastı 47 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?