- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.001
Gecikmelerim oluyordu ama bu kadar uzun süreli olmuyordu. Ekimde tedaviye başladım klomenle bir kere gelişti ve iğne oldum. Sonrasın ara verdi doktor geçiktim tarlusal verdi, sonra yine klomen kullandım gelişmedi bıraktı doktor. Geçikmelerim de yılda 1/2 en fazla o da 3/5 gün gibi olurdu bu şekilde her ay ardarda olmazdı. Hatta geçen ay tarlusal kullanırdı 3. Hapı içişim de hasta olmuştum. Uzun yazdım biraz affolaHer zaman böyle gecikme oluyor muydu yoksa bı düzenin var mi
Canım benim her şeyin hayırlısı bak. Rabbim güzel gönlüne göre versin, olumsuz da olsa hiç umutsuzluğa kapılma.Canım 12 gibi ovulasyon testi yapcam. Ama hiç umudum yok malesef
Öyle canım ya alıştım artık olumsuz sonuca da. Nasip ne diyim. Çok teşekkür ederimCanım benim her şeyin hayırlısı bak. Rabbim güzel gönlüne göre versin, olumsuz da olsa hiç umutsuzluğa kapılma.
Çok şükür kuzum iyiyim toparlandım. Kanamam da bitti. Ayın 21ine kontorolüm var bakalım rahmim toparlanmış mı, ona göre yeni bi sürece başlayacagız :))) sende durumlar nasıl canımNasilsin canim
Ben ayın 30unda iğnemi oldum öğlen 13.30 da. Battal 22 şubat daha çok var yanicanım ne zaman çatlatma iğneni olmuştun sen, bi de bat ne zmana
Canım her şey bizim için, en kötü durumlara bile alışıyoruz. Allah dermansız dert vermesin, bak benim en umutsuz zamanında geldi bebeğim ama çok sevinemeden gitti.. çıkardığım tek sonuç kafaya takmayınca olur meselesi bana çok uzak geliyordu. Hamile kaldığım ay amaan zaten olmayacak havasıyla yaptım düşünmedim bile. Eğer hamile kalmana engel olacak fizyolojik bi problemin yoksa Rabbim izniyle olur. Sen gönlünü ferah tut, ben inanıyorum.Öyle canım ya alıştım artık olumsuz sonuca da. Nasip ne diyim. Çok teşekkür ederim
Anladım canım, benle aynı gün olmuşsun ben de 30 u akşam 11 de olmuştum. 14 ü gibi benim de bat hayırlısı olsun hakkımızdaBen ayın 30unda iğnemi oldum öğlen 13.30 da. Battal 22 şubat daha çok var yani
Ay inşallah döllenmiştir ya Rabbim kimseye aratmasın ya inşallah herkes tez zaman da kavuşur bebeklerineEvet canım o iğne kesin çatlatıyor kimyasal bir şey ya çatlamıştır yumurtan mersk etme
Nasılsın peki ağrın şişlik falan varmı sende de benim bugünde başım tuttu çok ağrıyorAnladım canım, benle aynı gün olmuşsun ben de 30 u akşam 11 de olmuştum. 14 ü gibi benim de bat hayırlısı olsun hakkımızda
Biliyorum canım çok önemli bi şey bu konuyu takmamak ama işte onu başaramıyoruz. Bi gün olucağına da inanıyorum bakalım ne zaman. Rabbim hayırlısını versin, dermansız dert vermesin en önemlisi bunlarCanım her şey bizim için, en kötü durumlara bile alışıyoruz. Allah dermansız dert vermesin, bak benim en umutsuz zamanında geldi bebeğim ama çok sevinemeden gitti.. çıkardığım tek sonuç kafaya takmayınca olur meselesi bana çok uzak geliyordu. Hamile kaldığım ay amaan zaten olmayacak havasıyla yaptım düşünmedim bile. Eğer hamile kalmana engel olacak fizyolojik bi problemin yoksa Rabbim izniyle olur. Sen gönlünü ferah tut, ben inanıyorum.
23u catlatma ignesi oldum adet tarihim12i fakat doktor 8i kan test yapalim dedi asilama oldugum icin asilama 25i olmusdumcanım ne zaman çatlatma iğneni olmuştun sen, bi de bat ne zmana
Ay inşallah döllenmiştir ya Rabbim kimseye aratmasın ya inşallah herkes tez zaman da kavuşur bebeklerine
Öyle canım ya alıştım artık olumsuz sonuca da. Nasip ne diyim. Çok teşekkür ederim
canım hemen kan ver bence hamilesin.test varsa test yapKızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz dimi
Hem de ne etkilemekÖyle deme canım stresle etkiliyoruz işte kendimizi
Yaa canım benim hala emin olamıyorum. Ama yine de bu sonuç bile beni çok heyecanlandırdı. Gebelik testi yapayım diyorum öncecanım hemen kan ver bence hamilesin
Canım bariz koyu bu, bence gebelik denemelisin artıkKızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz dimi
Ayyy koyulaşmış :) inşallah bebeğin seninledirKızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?