- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.041
İşte böyle bi şey ben de duymuştum canım bilemedim napsanSağlık ocakları bizim burda sabah 10 a kadar alıyor, başka yere yollıyormuş, belki sizinde öyledir
Kuzum ya inşallah hep sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız. Artık siz de mutluluktan ağlayın inşallah :)Ya nasıl mutlu oldum canım hep böyle mutluluktan ağla bebeğin seninle:))
Kıyamam sana keşke hep birlikte olsak şimdi :)Şuan ben bile heyacnlandm yanında olmak istedmya :)))
Canım benim ya kıyamam sana siz ağlamayın :) çok heyecanlıyım. Sağlık ocağı sanırım belli bi saate kadar alıyo canım. Olmazsa akşama eşimle acile gidip kan vericem kuzumYaaaa inan bende ağlıyorum şuan çok mutlu oldum canım senin adına hemen kan ver bence ayy çok şükür yaa
gebelik testi zamanın geldi bence artık hadi inşallah kuzumKızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz dimi
Sonucunda güzel haberi al kuzum da ha üç saat önce ha üç saat sonra.inşallah bugün burada halay başı sen olaraktan halay çekip kutlıcaz bu güzel haberi belgelendiğinde. Rabbim önce sağlıklı gebelik, sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahCanım benim ya kıyamam sana siz ağlamayın :) çok heyecanlıyım. Sağlık ocağı sanırım belli bi saate kadar alıyo canım. Olmazsa akşama eşimle acile gidip kan vericem kuzum
Yaaa canım çok sevindim çok mutlu oldum kendim olmuş gibi bende şimdi aşılamadan çıktım inşallah banada nasip olur bildiğin belliCanım benim ya kıyamam sana siz ağlamayın :) çok heyecanlıyım. Sağlık ocağı sanırım belli bi saate kadar alıyo canım. Olmazsa akşama eşimle acile gidip kan vericem kuzum
kızlar meraba varmi gelişmesi olan ben bi ay çok acaip adet oldum niye böyle oldu bilmiyorum canm sen nasilsinUmutumut82
Kızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz dimi
idrar duruyorsa gebelik testine daldır gitsin hadi çok heyecanlandıkCanım benim ya kıyamam sana siz ağlamayın :) çok heyecanlıyım. Sağlık ocağı sanırım belli bi saate kadar alıyo canım. Olmazsa akşama eşimle acile gidip kan vericem kuzum
Kesinlikle bence deAhhh cok sevindim bence geldi senin nazli melegi
benim sadece yumurta catlsrken 4 saat boyunca agrimisti. ondan sonraki günler ara ara kisa kisa oldu adet olup bittikten sonra bi agri kalmadi. ama bende cok hafifti. her bünye farkli brn fazla takilmiyorum düsünmüyorum baska birsey yapiyorum unutuyorum o sira.Çok teşekkür ederim ya içim rahatladı en azından iyi bişey olduğunu anlamış oldum peki nezaman geçiyor bu ağrılar çünkü hala ağrım var benim 6 gün oldu
canim cok sevindim. sen ignede olmamistin demi ? esinin iymesmesini bekliyordunuz ? :))Kızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Bence de kesin hamilesin canm ben bata 3 gün kala geçen ay yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı gözün aydın bence kan versen sonuç net çıkar çok sevindim ya darısı bizlereKızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz dimi
aynen bende yaptım kesinlikle ondaki koyulukla alakası yok.Bence de kesin hamilesin canm ben bata 3 gün kala geçen ay yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı gözün aydın bence kan versen sonuç net çıkar çok sevindim ya darısı bizlere
Artık inansan iyi olur bence gözün aydın tatlım bende yeni gördüm hamilesin ya ne güzel harikaKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Ayy ben görmemişim bebişin ilk merhaba diyişini :) ayy çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Kızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?