Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya nasıl mutlu oldum canım hep böyle mutluluktan ağla bebeğin seninle:))
Kuzum ya inşallah hep sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız. Artık siz de mutluluktan ağlayın inşallah :)

Yaaaa inan bende ağlıyorum şuan çok mutlu oldum canım senin adına hemen kan ver bence ayy çok şükür yaa
Canım benim ya kıyamam sana siz ağlamayın :) çok heyecanlıyım. Sağlık ocağı sanırım belli bi saate kadar alıyo canım. Olmazsa akşama eşimle acile gidip kan vericem kuzum

gebelik testi zamanın geldi bence artık hadi inşallah kuzum yarın sabah ilk idrarla yap testini artık

Canım benim ya kıyamam sana siz ağlamayın :) çok heyecanlıyım. Sağlık ocağı sanırım belli bi saate kadar alıyo canım. Olmazsa akşama eşimle acile gidip kan vericem kuzum
Sonucunda güzel haberi al kuzum da ha üç saat önce ha üç saat sonra.inşallah bugün burada halay başı sen olaraktan halay çekip kutlıcaz bu güzel haberi belgelendiğinde. Rabbim önce sağlıklı gebelik, sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah

Yaaa canım çok sevindim çok mutlu oldum kendim olmuş gibi bende şimdi aşılamadan çıktım inşallah banada nasip olur bildiğin belli

Ahhh cok sevindim bence geldi senin nazli melegi

Çok teşekkür ederim ya içim rahatladı en azından iyi bişey olduğunu anlamış oldum peki nezaman geçiyor bu ağrılar çünkü hala ağrım var benim 6 gün oldu
benim sadece yumurta catlsrken 4 saat boyunca agrimisti. ondan sonraki günler ara ara kisa kisa oldu adet olup bittikten sonra bi agri kalmadi. ama bende cok hafifti. her bünye farkli brn fazla takilmiyorum düsünmüyorum baska birsey yapiyorum unutuyorum o sira.

Bence de kesin hamilesin canm ben bata 3 gün kala geçen ay yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı gözün aydın bence kan versen sonuç net çıkar çok sevindim ya darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…