- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.021
İdrar duruyo ama 20 dk ya yakın bekledi şimdi, bunla yapılır mı ki canım yaCanım bariz koyu bu, bence gebelik denemelisin artık
İnşallah kuzum inşallahAyyy koyulaşmış :) inşallah bebeğin seninledir
Kızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz dimi
Zaten 3 damla lazım halledersin canım hadi okula gidicem senden güzel haber bekliyorum:)İdrar duruyo ama 20 dk ya yakın bekledi şimdi, bunla yapılır mı ki canım ya
Bence yapılır, yni ben olsam yapardım. Hastane de verilen idrarlara da anında bakmıyorlarki bekliyor.şimdi bi yapardım, yarın sabah bir daha yapardım :) ben de yok bişey ama her ihtimale karşı deniyorum ara araİdrar duruyo ama 20 dk ya yakın bekledi şimdi, bunla yapılır mı ki canım ya
Yaaa işte bekleninen sonuç :) inan çok mutlu oldum. Kan ver hemen, verebiliosan. Ay nasıl güzel yaaaaKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Sağlık ocağına gidiyim bari napıyım bilemedim şok geçiriyorum elim ayağım buz kesti sıtma gibi titiriyorum canım yaYaaa işte bekleninen sonuç :) inan çok mutlu oldum. Kan ver hemen, verebiliosan. Ay nasıl güzel yaaaa
Oyu maşallah gözün aydın canım rabbim sağlıklı gebelik nasip etsinKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Çok heyecan yaptım ama :) sanki benimKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Aynen sağlık ocağına git bthgcye bakıyor canimSağlık ocağına gidiyim bari napıyım bilemedim şok geçiriyorum elim ayağım buz kesti sıtma gibi titiriyorum canım ya
Sağlık ocakları bizim burda sabah 10 a kadar alıyor, başka yere yollıyormuş, belki sizinde öyledirSağlık ocağına gidiyim bari napıyım bilemedim şok geçiriyorum elim ayağım buz kesti sıtma gibi titiriyorum canım ya
Ya nasıl mutlu oldum canım hep böyle mutluluktan ağla bebeğin seninle:))Kızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Şuan ben bile heyacnlandm yanında olmak istedmya :)))Sağlık ocağına gidiyim bari napıyım bilemedim şok geçiriyorum elim ayağım buz kesti sıtma gibi titiriyorum canım ya
Canım ya çok güzel bir haber buuKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Canım şimdi girebildin tek tek okuyordum mesajları ve testini gördüm öncekine göre daha koyu ayy hadi inşallah güzel haberi alıcaz senden bu ayKızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz dimi
Yaaaa inan bende ağlıyorum şuan çok mutlu oldum canım senin adına hemen kan ver bence ayy çok şükür yaaKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Amiin kuzum ya dualarınızı esirgemeyin benden, tek istediğim sağlıklı bi yavrumun olmasıOyu maşallah gözün aydın canım rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Hele beni hiç sorma hala elim ayağım buz gibi ve titriyorum :)Çok heyecan yaptım ama :) sanki benim
Belli bi saati var galiba canım ama bakalım olmazsa giderim birazdan şansımı denerimAynen sağlık ocağına git bthgcye bakıyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?