- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.061
Amiin kuzum ya dualarınızı esirgemeyin benden, tek istediğim sağlıklı bi yavrumun olması
canım az önce şu mesajını okudumKızlar kendimi dinleyip belirti paylaşmayı pek sevmiyorum çünkü psikolojimin oyunu oluyo bunlar genelde ama şu kasıkta batma olayı bugün bende de fazlasıyla var, kasıklarım çok dolgunlaştı şişti. Özellikle sol tarafta olan bi batma var ve gün boyu devam etti, dün akşam da bi süre olmuştu. Ayrıca dün de bugün de belim acayip ağrıyo. Tek duam bunlar psikolojimin oyunu olmasın. Kötü taraf 2-3 gündür hiç akıntım yok kupkuruyum resmen
Kızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Gidebileceğin özel varsa etrafta onlara bak kuzum :)İşte böyle bi şey ben de duymuştum canım bilemedim napsan
Yaa ne güzel rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder kuzummKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Inşallah canım guzel haberlere devam İnşalla hAmiin kuzum ya dualarınızı esirgemeyin benden, tek istediğim sağlıklı bi yavrumun olması
yaaa canm nr desem boş olur şuan anlamsız olur üzülme diyeceğim ama elde değil ed nr yapmayı düşünüyorsun simdiKuzum benim 2.asilamada basarisiz 2 3 güne regli gelir
canımmmmmm sana bakmak için konuya girdim ve bu mesajını görünce çok çok çok sevindim sakin ol kuzum ve kan ver. Dua et stres yapma. Bak herşey çok güzel yoluna giriyor dualarımız kabul olduKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
yaaa canm nr desem boş olur şuan anlamsız olur üzülme diyeceğim ama elde değil ed nr yapmayı düşünüyorsun simdi
brnimde bal tarcın corekotu olmadı bu ay baya yumurtlama brlittilerim vardı
bana 6 kere klomen ve ilaç kullanacağız dedi doktorum ama izlediğim videolarda da max 6 kere diyorlar kuzum. gidince bir doktoruna sorarsın tabii..Bilmiyorumki canim 5 klomen 4 ovitrelle 2 asilama boş oldu. Doktor kendi haline birakirim dedi ama benim kendiliginden yumurtam gelismiyor catlamiyor.tekrar klomen kullansam zarari olur diye korkuyorum.
bana 6 kere klomen ve ilaç kullanacağız dedi doktorum ama izlediğim videolarda da max 6 kere diyorlar kuzum. gidince bir doktoruna sorarsın tabii..
hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz bizimde
Verir ve bu sefer bingo olur diye düşünüyorumInsallah canim bende 6 kere diye okudum. Belki yine verir vermezse incir küru yapicsm.
direkt tüp bebek denesenBilmiyorumki canim 5 klomen 4 ovitrelle 2 asilama boş oldu. Doktor kendi haline birakirim dedi ama benim kendiliginden yumurtam gelismiyor catlamiyor.tekrar klomen kullansam zarari olur diye korkuyorum.
ama bu çok güzel.bir haber masalalh sağlıkla kucağına al inşalalh çok sevindim canm darısı bize inşalalhKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
direkt tüp bebek denesen
Verir ve bu sefer bingo olur diye düşünüyorum
çaresizlik çok kötü hem maddi hem manevi acıdan yıpranıyor insan canm hakkında hayırlı iş insallah inşalalh bekletmeden gelir bebegin rabbim en kısa zamanda versin hiç beklemediğin birandaCanim 5 ay icinde 7 8bin harcama yaptim sifiri tükettik.ancak önumüzdeki yila yapabilirim.
çaresizlik çok kötü hem maddi hem manevi acıdan yıpranıyor insan canm hakkında hayırlı iş insallah inşalalh bekletmeden gelir bebegin rabbim en kısa zamanda versin hiç beklemediğin biranda
Canım benim ağrım ilk günler vardı çok şükür iyiyim ama şişlik hala var kasıklarda Göğüs uçlarında acı var hassasiyet bide gece tuvalete çok kalkıyorumNasılsın peki ağrın şişlik falan varmı sende de benim bugünde başım tuttu çok ağrıyor
Kuzucuum yarın sabah vericem kanı, artık yarın çekeriz nasipse halayı :)Sonucunda güzel haberi al kuzum da ha üç saat önce ha üç saat sonra.inşallah bugün burada halay başı sen olaraktan halay çekip kutlıcaz bu güzel haberi belgelendiğinde. Rabbim önce sağlıklı gebelik, sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?