Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım az önce şu mesajını okudum
akıntı kesilmesi gebelik belirtisi yazacaktım
benim de kupkuru olmuştu gebe kaldığımda
ve tabi ki bel ağrısı ve sonuç aşağıda gebeymişsin

Kızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm

Kuzum benim 2.asilamada basarisiz 2 3 güne regli gelir
yaaa canm nr desem boş olur şuan anlamsız olur üzülme diyeceğim ama elde değil ed nr yapmayı düşünüyorsun simdi

brnimde bal tarcın corekotu olmadı bu ay baya yumurtlama brlittilerim vardı

Kızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
canımmmmmm sana bakmak için konuya girdim ve bu mesajını görünce çok çok çok sevindim sakin ol kuzum ve kan ver. Dua et stres yapma. Bak herşey çok güzel yoluna giriyor dualarımız kabul oldu

Biliyomusun en kısa zamanda hamile kalacağın içime doğmuştu :)))

yaaa canm nr desem boş olur şuan anlamsız olur üzülme diyeceğim ama elde değil ed nr yapmayı düşünüyorsun simdi

brnimde bal tarcın corekotu olmadı bu ay baya yumurtlama brlittilerim vardı

Bilmiyorumki canim 5 klomen 4 ovitrelle 2 asilama boş oldu. Doktor kendi haline birakirim dedi ama benim kendiliginden yumurtam gelismiyor catlamiyor.tekrar klomen kullansam zarari olur diye korkuyorum.

Bilmiyorumki canim 5 klomen 4 ovitrelle 2 asilama boş oldu. Doktor kendi haline birakirim dedi ama benim kendiliginden yumurtam gelismiyor catlamiyor.tekrar klomen kullansam zarari olur diye korkuyorum.
bana 6 kere klomen ve ilaç kullanacağız dedi doktorum ama izlediğim videolarda da max 6 kere diyorlar kuzum. gidince bir doktoruna sorarsın tabii..
hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz bizimde

bana 6 kere klomen ve ilaç kullanacağız dedi doktorum ama izlediğim videolarda da max 6 kere diyorlar kuzum. gidince bir doktoruna sorarsın tabii..
hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz bizimde

Insallah canim bende 6 kere diye okudum. Belki yine verir vermezse incir küru yapicsm.

A AloeeVeraa hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim inşallah sağ salim tez zamanda haberinide alırsan
bide ben bişey sorucam kızlar sizlere kusura bakmayın utanarak soruyorum ama cevap vermek isteyen olursa çok sevinirim... siz ilişki zamanlarınızda yani ilişkide bulunduğunuz zamanlarda tek sefer mi yapıyorsunuz yoksa bi kaç kez mi oluyo yani biz tek sefer yapıyoruz ikincide azalıyo diye biliyorum spermler bide size sorayım dedim birde bu ay kendi haline bıraktık bakalım takmıyoruz adetim biter bitmez gün aşırı yapmaya karar verdik hayırlısı artık bu aydan ümidimiz ama soruma cevap verirseniz sevinirim hep merak ediyorum

Canim 5 ay icinde 7 8bin harcama yaptim sifiri tükettik.ancak önumüzdeki yila yapabilirim.
çaresizlik çok kötü hem maddi hem manevi acıdan yıpranıyor insan canm hakkında hayırlı iş insallah inşalalh bekletmeden gelir bebegin rabbim en kısa zamanda versin hiç beklemediğin biranda

Kuzucuum yarın sabah vericem kanı, artık yarın çekeriz nasipse halayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…