- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.241
Ay hadi inşallah canım bak ne kadar güzel çabucak ulaşmışlardır yumurtaya. İnşallah bebişin gelicektirYaa banada öyle geldi bide aşılamayı yaparken doktor ultrasonda baktı spermler böyle hızlı hızlı gitti o an etmediğim dua kalmadı Allahım inşallah yüzüme güler bu ay
İnşallah kuzum ya inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş nolur dua etAy hadi inşallah canım bak ne kadar güzel çabucak ulaşmışlardır yumurtaya. İnşallah bebişin gelicektir
Canım bata yakın çok koyu 2 çizgi çıkarsa büyük ihtimalle hamile çıkıyorsunKzlaaaar ovulasyon testi ile nasıl anlıyorsunuz ?
Dualarım hep sizlerle canım, inşallah Allahım nasip edicek. Siz de dualarınızı benden eksik etmeyinİnşallah kuzum ya inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş nolur dua et
Canım kan testinde çıkarsa demekki ovulasyon güvenilir kan verince sonuçların ne zaman çıkacakDualarım hep sizlerle canım, inşallah Allahım nasip edicek. Siz de dualarınızı benden eksik etmeyin
Ay çok teşekkür ederim canım benim. Asla umudunu kaybetme hep yeniden güzel düşüncelerle bol duayla başla her şeye, Allahın izniyle olucak canımA AloeeVeraa cnm buraya ve Ekim anneleri grubuna girdikçe takip ediyordum seni. Çok mutlu oldum hayırlı olsun. Darısı bana ve bekleyen herkese. Artık hiç umudum kalmasada
Yarın sabah vericem öğleni bulmaz çıkması canımCanım kan testinde çıkarsa demekki ovulasyon güvenilir kan verince sonuçların ne zaman çıkacak
Benim bata 4 gün var yapsam çıkar mı peki. İdrar testi yaptım cikmadiCanım bata yakın çok koyu 2 çizgi çıkarsa büyük ihtimalle hamile çıkıyorsun
Hadi insallah kuzummm rabbim gonlune göre versin canım benimYarın sabah vericem öğleni bulmaz çıkması canım
İnşallah canım beniim, gebelik testinde pozitifi gördüm ama önemli olan kan bakalım onu bi göreyimHadi insallah kuzummm rabbim gonlune göre versin canım benim
Inşallah şifa olsun :)Canım çok güzel ve doğru şeyler yazmıssin ağzına yüreğine sağlık farkında olmak ne güzel. Bende onumuzdeki ay deneyeceğim insallah
Canım arkadaşınki çıktı görmüşsündür zAten ama öneml olan gebelik testi zAten o yanıltıcı olabilir bence Bikaç güm daha bekle gebelik testini tekrarlaBenim bata 4 gün var yapsam çıkar mı peki. İdrar testi yaptım cikmadi
Etmem canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsinDualarım hep sizlerle canım, inşallah Allahım nasip edicek. Siz de dualarınızı benden eksik etmeyin
dikkat et kendine her sey gonlunce olsn cnmAmiin kuzum ya şu an tek duam o, sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Hacamatın faydasını gören çok canım bütün vücuda iyi gelen bi şey. İnşallah faydasını görürsün ve nisandan önce bi sürpriz yaşarsın canım
Çıkar tabi canım 12/13 gün geçti diyorsun, hadi güzel haberlerini ver inşallah bizeCanım vla bu gebelik testlerine verceğm parayı en iyisi kan a vereym en net sonuç olucak sanırm:) çıkar demi kanka varsa
Tamam canım inşallahÇıkar tabi canım 12/13 gün geçti diyorsun, hadi güzel haberlerini ver inşallah bize
Çok teşekkür ederim canım herkesin her şey gönlünce olsun inşallahdikkat et kendine her sey gonlunce olsn cnm
İyi ve Güzeli çağır güzel olsun inşallah kan sonucunu bekliyorum :)Keyfibi çıkarıcam inşallah canım, hala pek içimi rahatlatamadım bakalım kan sonucunu göreyim yükselişi göreyim keseyi kalp atışını göreyim anca artık :))
Oyyyy maşallah, subhanallah, rabbim tamamına erdirsin inşallah,gözün aydın bitanem, senin duaların kabul olur, dualarında benide unutma lütfen, çok umutsuzumKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?