- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.201
Ayy ne güzel peşpeşe pozitifler hayırlı olsun kuzucummCanım çok teşekkür ederim bunu yazdıktan yarım saat sonra gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktıEki Görüntüle 2232396
Aa kuzum merhaba şaşırdım seni yeni isimle görünce, ben de diyodum artık yok buralarda. Çook teşekkür ederim canım amiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Hala pek sevinemesem de... Darısı sizlerin başına. Sen neler yapıyosun canımmeraba cnm.oncelikle tebrik.ederim. rabbim saglikla kucagina.almayi nasip etsin. bu.arada ben @huzur45. ins bizlerede nasip olur
canim asilama grubumuzda 23 ocakta igne vurulan arkadaslar var testlerinde silik cizgi bile yok bence var senin insallah
Dualarım hep sizlerle tatlım :) siz de bana dua edin hala sevinemiyorum şu durum kesinleşmedenCanım bizlerede dua et hamişlerin duası kabul olurmuş :)
Canım ah bi bilebilsem elimde sadece ovulasyon testi var yarın gebelik testi alablrsem tekrarlıcamcanim asilama grubumuzda 23 ocakta igne vurulan arkadaslar var testlerinde silik cizgi bile yok bence var senin insallah
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benm inşallah güzel olacak her şey içini ferah tut:)Dualarım hep sizlerle tatlım :) siz de bana dua edin hala sevinemiyorum şu durum kesinleşmeden
Muhtemelen hamilesin kuzum ama küçücük bir ihtimal de olumsuzluk varsa heveslendirip üzülmene sebep olmak istemiyorum. Ovulasyon yapsan aslında ovulasyonda daha erken belli oluyor diyorlarCanım ah bi bilebilsem elimde sadece ovulasyon testi var yarın gebelik testi alablrsem tekrarlıcam
canim hemenmi cikti saatler sonrami cikti cizginCanım ah bi bilebilsem elimde sadece ovulasyon testi var yarın gebelik testi alablrsem tekrarlıcam
Onları düşünme artık keyfini çıkar tatlım :)Çok teşekkür ederim canım benim amiin inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Artık darısı sizlerin başına :) eşimin değerleri düzeldi demek ki canım bilmiyoruz yani şu an :)
aslinda sessiz sessiz herkesi takip ettim :) ben iyim.ne bilim yani yorum yapacak.gucte hissetmedim kendimi. kendimi biraz psikolojik olrk rahat hissetmedim. akisina biraktim. rabbim verirse verir, vermezsede dermani verir ona gore yola devam edicez. nisan ayina kadar tarama hacamat yaptircam. ins faydasi olur. zaten 16 nisan da tup bebek randevumuz vr. senin adina gercekten cok.sevindim. ins saglikla kese, kalp atisi, cinsiyet gormeni rabbim nasip ederAa kuzum merhaba şaşırdım seni yeni isimle görünce, ben de diyodum artık yok buralarda. Çook teşekkür ederim canım amiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Hala pek sevinemesem de... Darısı sizlerin başına. Sen neler yapıyosun canım
Canım yapar yapmaz çıkıyor hatta kururlarmış farkedebldimcanim hemenmi cikti saatler sonrami cikti cizgin
Yapsam mı ki:)Muhtemelen hamilesin kuzum ama küçücük bir ihtimal de olumsuzluk varsa heveslendirip üzülmene sebep olmak istemiyorum. Ovulasyon yapsan aslında ovulasyonda daha erken belli oluyor diyorlar
Yaptım valla ovulasyon testi :)Muhtemelen hamilesin kuzum ama küçücük bir ihtimal de olumsuzluk varsa heveslendirip üzülmene sebep olmak istemiyorum. Ovulasyon yapsan aslında ovulasyonda daha erken belli oluyor diyorlar
Kaçıncı günün canım iğneden sonraYaptım valla ovulasyon testi :)
12.gün bitmek üzere canım iğneden sonra 23 ocakta vurulmuştmKaçıncı günün canım iğneden sonra
Hadi hayırlısı canım yarın gebelik testi yap ya da direk kan ver; müjdeli haberini bekliyoruz inşallah. Görüntü çok güzel testte :)12.gün bitmek üzere canım iğneden sonra 23 ocakta vurulmuştm
Bence ignenin etlisi gityiyse kesin hamilesin once yapipta koyulasma varsa birdeYaptım valla ovulasyon testi :)
Canım total değer hakkında bilgm var sadecdEki Görüntüle 2232471 Kızlar eşimin bugün aşılamada verdiği örneğin sonucu doktor iyi dedi bide siz değerlendirin istedim s anki yıkamadan sonra artmış değerler
canım bence çok iyi değerler eşimin değerlerne güzel demişti senin eşinin değerleri daha yüksek :)Eki Görüntüle 2232471 Kızlar eşimin bugün aşılamada verdiği örneğin sonucu doktor iyi dedi bide siz değerlendirin istedim s anki yıkamadan sonra artmış değerler
İğneden 14 gün sonra daha net olurmuş kuzum . İnşallah bebeğin seninledir.12.gün bitmek üzere canım iğneden sonra 23 ocakta vurulmuştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?