Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
meraba cnm.oncelikle tebrik.ederim. rabbim saglikla kucagina.almayi nasip etsin. bu.arada ben @huzur45. ins bizlerede nasip olur
Aa kuzum merhaba şaşırdım seni yeni isimle görünce, ben de diyodum artık yok buralarda. Çook teşekkür ederim canım amiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Hala pek sevinemesem de... Darısı sizlerin başına. Sen neler yapıyosun canım

Canım ah bi bilebilsem elimde sadece ovulasyon testi var yarın gebelik testi alablrsem tekrarlıcam
Muhtemelen hamilesin kuzum ama küçücük bir ihtimal de olumsuzluk varsa heveslendirip üzülmene sebep olmak istemiyorum. Ovulasyon yapsan aslında ovulasyonda daha erken belli oluyor diyorlar

aslinda sessiz sessiz herkesi takip ettim :) ben iyim.ne bilim yani yorum yapacak.gucte hissetmedim kendimi. kendimi biraz psikolojik olrk rahat hissetmedim. akisina biraktim. rabbim verirse verir, vermezsede dermani verir ona gore yola devam edicez. nisan ayina kadar tarama hacamat yaptircam. ins faydasi olur. zaten 16 nisan da tup bebek randevumuz vr. senin adina gercekten cok.sevindim. ins saglikla kese, kalp atisi, cinsiyet gormeni rabbim nasip eder

Muhtemelen hamilesin kuzum ama küçücük bir ihtimal de olumsuzluk varsa heveslendirip üzülmene sebep olmak istemiyorum. Ovulasyon yapsan aslında ovulasyonda daha erken belli oluyor diyorlar
Yaptım valla ovulasyon testi :)

Eklentiler

• 707381D2-6988-4EEC-9D39-CD44146D4BAF.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 50
Eki Görüntüle 2232471 Kızlar eşimin bugün aşılamada verdiği örneğin sonucu doktor iyi dedi bide siz değerlendirin istedim s anki yıkamadan sonra artmış değerler
Canım total değer hakkında bilgm var sadecd
Eki Görüntüle 2232471 Kızlar eşimin bugün aşılamada verdiği örneğin sonucu doktor iyi dedi bide siz değerlendirin istedim s anki yıkamadan sonra artmış değerler
canım bence çok iyi değerler eşimin değerlerne güzel demişti senin eşinin değerleri daha yüksek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…