Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnm doktorda adet olursan gel dedi insan bi der şu gün test yap diye debelenip duruyorm kaç gündür:)
Canım sağlık ocağına gidip kan ver bence sen hamilesin.. 10 gün demişti benim doktorum. Ama burada 14 gün beklemek iyi bünyeden bünyeye değişiyor diyorlar doğru benim 14. Gün testte pozitif çıkmıştı ama senin zaten pozitif muhtemelen bebeğin seninle kan ver yarın ona göre de doktoruna gider düşük riski vs olmaması için önlem alırsınız

Canım çok güzel ve doğru şeyler yazmıssin ağzına yüreğine sağlık farkında olmak ne güzel. Bende onumuzdeki ay deneyeceğim insallah

Onları düşünme artık keyfini çıkar tatlım :)
Keyfibi çıkarıcam inşallah canım, hala pek içimi rahatlatamadım bakalım kan sonucunu göreyim yükselişi göreyim keseyi kalp atışını göreyim anca artık :))

K
Kızlar ovulasyon testleri ne kadar güvenilir. Bazı arkadaşlar ovulasyon testi ile hamile olduğunu anlamis.

Amiin kuzum ya şu an tek duam o, sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Hacamatın faydasını gören çok canım bütün vücuda iyi gelen bi şey. İnşallah faydasını görürsün ve nisandan önce bi sürpriz yaşarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…