- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.221
Canım vla bu gebelik testlerine verceğm parayı en iyisi kan a vereym en net sonuç olucak sanırm:) çıkar demi kanka varsaHadi hayırlısı canım yarın gebelik testi yap ya da direk kan ver; müjdeli haberini bekliyoruz inşallah. Görüntü çok güzel testte :)
İşte o etkiyi bi anlasam :) daha hiç bembeyaz görmedim testlerdeBence ignenin etlisi gityiyse kesin hamilesin once yapipta koyulasma varsa birde
Bnm doktorda adet olursan gel dedi insan bi der şu gün test yap diye debelenip duruyorm kaç gündür:)İğneden 14 gün sonra daha net olurmuş kuzum . İnşallah bebeğin seninledir.
Aynen öyle Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın yaSağ ol kuzum benim :) evet şimdi değer artcak mı kese kalp atışı falan telaşı başladı
Allah razı olsun inşallah hepimiz hayırlısı ile güzel haberler alırız :)Ayy ne güzel peşpeşe pozitifler hayırlı olsun kuzucumm
Canım doktorum idrar testinde çıkmıyor dedi. Ben femara kullandm ve çatlatma iğnesi yaptrdim en erken kanda çıkıyormuş doktorum o yüzden direk kan testi yapıyor ve iki saat sonra çıkıyorKeşke yapsa mıydın acaba canım yani sonuca hazırlıklı olurdun inşallah vardır bebiş bekletmez seni
Hadi hayırlı olsun mu desem ne desem AllahımYaptım valla ovulasyon testi :)
anladım canım doğrudur tabi inşallah yavrun seninledirCanım doktorum idrar testinde çıkmıyor dedi. Ben femara kullandm ve çatlatma iğnesi yaptrdim en erken kanda çıkıyormuş doktorum o yüzden direk kan testi yapıyor ve iki saat sonra çıkıyor
Canım sağlık ocağına gidip kan ver bence sen hamilesin.. 10 gün demişti benim doktorum. Ama burada 14 gün beklemek iyi bünyeden bünyeye değişiyor diyorlar doğru benim 14. Gün testte pozitif çıkmıştı ama senin zaten pozitif muhtemelen bebeğin seninle kan ver yarın ona göre de doktoruna gider düşük riski vs olmaması için önlem alırsınızBnm doktorda adet olursan gel dedi insan bi der şu gün test yap diye debelenip duruyorm kaç gündür:)
Canım çok güzel ve doğru şeyler yazmıssin ağzına yüreğine sağlık farkında olmak ne güzel. Bende onumuzdeki ay deneyeceğim insallahMerhaba hanımlar, Bayadır girmiyorum buraya. İnşallah güzel haberler çoğalmıştır. Sizlere bir şeyler söylemek istiyorum. Uzun zamandır buraya girmememin sebebi, burada yazılanları kafaya takıyordum ne bileyim insan etkileniyor ister istemez. Ve hayatımda değişikliğe gitmeye karar verdim. Silkelendim kendime geldim. İmtihanını en güzel şekilde vereceğim inşallah. Gönlüm o kadar ferah ki..
Her şeyi doğal yoldan çözme kararı aldık. Eşimle beraber hacamat ve sülük uygulaması yapacağız. Kasıklarıma yumurtalık hizasından yapacağım. Ve bu süreçte çamaşır suyu, yumuşatıcı, şampuan, parfüm, krem, ilaç kullanımını tamamen kestim. Sırada deterjan ve diş macunu var inşallah Artık paketli katkılı hiç bir gıda almıyoruz. Ekmeğimi daji kendim yapacağım. Çocuk meselesi için bir daha kolay kolay doktora gitmeyeceğim. Onun bize emanet verdiği bedene en güzel ve doğal şekilde bakacağım inşallah. Ve en önemlisi çatlatma iğnesi olduğum ay tamamen görev algısı ile ilişkiye girerdik eşimle. Gram zevk almadan, aramızda bir duygu, tutku olmadan. Ama artık öyle değil. İlişkiye girdiğimiz saatleri yalnızca biz biliyoruz ve sadece istediğimiz zaman yapıyoruz aşkla tutkuyla. Ve inanıyorum ki bunca değişimden ve tevekkülden sonra Rabbim bize nasip edecek. Hanımlar lütfen sorgulayın. Yediğimiz, kullandığımız hatta içtiğimiz su bile bu işte etkili. İçme suyundaki bir molekül bile yumurta tembelliği yapıyormuş. Velhasıl lütfen araştırın sorgulayın .. Bu işi doğal yollardan çözmeye çalışın, ve en önemlisi tevekkül edin.. seviglerimle..
Keyfibi çıkarıcam inşallah canım, hala pek içimi rahatlatamadım bakalım kan sonucunu göreyim yükselişi göreyim keseyi kalp atışını göreyim anca artık :))Onları düşünme artık keyfini çıkar tatlım :)
Kızlar ovulasyon testleri ne kadar güvenilir. Bazı arkadaşlar ovulasyon testi ile hamile olduğunu anlamis.Canım sağlık ocağına gidip kan ver bence sen hamilesin.. 10 gün demişti benim doktorum. Ama burada 14 gün beklemek iyi bünyeden bünyeye değişiyor diyorlar doğru benim 14. Gün testte pozitif çıkmıştı ama senin zaten pozitif muhtemelen bebeğin seninle kan ver yarın ona göre de doktoruna gider düşük riski vs olmaması için önlem alırsınız
Amiin kuzum ya şu an tek duam o, sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.aslinda sessiz sessiz herkesi takip ettim :) ben iyim.ne bilim yani yorum yapacak.gucte hissetmedim kendimi. kendimi biraz psikolojik olrk rahat hissetmedim. akisina biraktim. rabbim verirse verir, vermezsede dermani verir ona gore yola devam edicez. nisan ayina kadar tarama hacamat yaptircam. ins faydasi olur. zaten 16 nisan da tup bebek randevumuz vr. senin adina gercekten cok.sevindim. ins saglikla kese, kalp atisi, cinsiyet gormeni rabbim nasip eder
Sen hamilesin canım aynı benim gibi çıkmış ovulasyon testin :) bat ne zamandıYaptım valla ovulasyon testi :)
Değerler çok iyi canım özellikle hateketlilik süper maşallahEki Görüntüle 2232471 Kızlar eşimin bugün aşılamada verdiği örneğin sonucu doktor iyi dedi bide siz değerlendirin istedim s anki yıkamadan sonra artmış değerler
İğne etkisi kalmazki şimdi inşallah hamilesindir canım yarın bide erken gebelik testi yap12.gün bitmek üzere canım iğneden sonra 23 ocakta vurulmuştm
Yaa banada öyle geldi bide aşılamayı yaparken doktor ultrasonda baktı spermler böyle hızlı hızlı gitti o an etmediğim dua kalmadı Allahım inşallah yüzüme güler bu ayDeğerler çok iyi canım özellikle hateketlilik süper maşallah
Ben bugün onaylamış oldum canım gayet güvenilir. Tabi kan sonucumu da görürsem daha çok emin olucam :)K
Kızlar ovulasyon testleri ne kadar güvenilir. Bazı arkadaşlar ovulasyon testi ile hamile olduğunu anlamis.
Yaa öylemi canım rabbim inşallah yüzümüze güler kurban olduğum inşallah bende hamile kalırımCanım total değer hakkında bilgm var sadecd
canım bence çok iyi değerler eşimin değerlerne güzel demişti senin eşinin değerleri daha yüksek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?