- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.381
Herkesin içine aynı şey doğuyo canım :)) ama ben sanmıyorum pek mümkün değil gibi. Sağlıklı olsun da hepsi kabulüm :)Kız ikiz mi geliyor yoksa
tebrik ederim canım
yüksek çıkacağı belliydi testinden
benim aşırı silikken 83 çıkmıştı
çok normal ama değerin
sağ salim kucağına alırsın inşallah
Umutumut82 duaların kabul olmaya başlıyor mu ne
Çok teşekkür ederim canım benim, amiin inşallah sağlıkla gelsin de en önemlisi o şu an benim için. EvetUmutumut82 da dualarının etkisiyle bugünleri gördüm çok şükür
Canim ben fazla takip edeniyorumda hamilemisin? Ay hadi hayirlisi detayli bilgi verde bizede umut ol :)Kuzum ya inşallah hep sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız. Artık siz de mutluluktan ağlayın inşallah :)
çok iyi. benim de 2.51 çıkınca düşük doz levotiron başlatmışlardı.Çıktı canım hatta şimdi dahiliyeye gittim ilacımı aldım. Sonucum 4.3 normal değerler normal bi insan için 4.1 ama hamileler için 2.5 altında istiyolar ya ilaç yazdı dahiliye, levotiron. Her ay kan verip kontrol ettircekmişim ona göre doz ayarlancak canım
hepimize yarayacak canım benimInsallah canim size bari yarasin dualarim belki siz hamile kaldikca banada yarar
Sizlerin de dualarıyla nasip oldu kuzum. İnşallah sağlıkla ilerlesin hep mutlu olalım. Allahım bir an önce size de nasip etsin hep dua ediyorum canımKuzum bu mutlulugu sonuna kadar hakettin.dibine kadar yasa mutlulugu.
Evet canım hamileyim dün idrarda bugün kanda öğrendim çok şükür :)Canim ben fazla takip edeniyorumda hamilemisin? Ay hadi hayirlisi detayli bilgi verde bizede umut ol :)
Tabi normal de değer de olabilirde yüksek olunca bi an düşünüyor insan :) çok sevindim gerçekten senin adınaHerkesin içine aynı şey doğuyo canım :)) ama ben sanmıyorum pek mümkün değil gibi. Sağlıklı olsun da hepsi kabulüm :)
Evet asıl heyecan onlar, ağlarım her ultrasonsa canım çok sulugözüm :)çok iyi. benim de 2.51 çıkınca düşük doz levotiron başlatmışlardı.
hadi hayırlısı canım
büyük heyecanlar daha başlamadı :)
keseyi görücen ayrı bi kalbin çarpacak, hele kalp atışlarını duy ağlayacaksın :)
Çok teşekkür ederim canım bakalım bi sürpriz yaşıycak mıyım :) Allahım bir an önce size de nasip etsinTabi normal de değer de olabilirde yüksek olunca bi an düşünüyor insan :) çok sevindim gerçekten senin adına
canım üzüldüm ne diyeyim geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş senin tedavin neydiki canım doktor vicdan yaptı dedinaz önce doktorla konustum. degerim düsmüs. pazartesiki kanda 9,8 di cuma günkü kanda 4,4 düsmüs. doktor hamileymissin ama düsmüs büyük ihtimal dedi. gebeliklerin %60 i düsükle sonuclaniyor filan dedi. birdahaki denemede progesteronlara diger degerlere filan hepsine bakalim erkenden gel bana dedi önlem alalim dedi( galiba vicdan yapti adam bu defa böyle yapti bana diye (
canım nasıl sonuç negatif testler pozitif ama igne etkisi 12. gün öyle çok olmazki kaç çıktı degerin birde evde varsa gebelik testi yine yapsana belki kimyasal olmuşturKızlar kan testi yaptırdım negatif sonuç
az önce doktorla konustum. degerim düsmüs. pazartesiki kanda 9,8 di cuma günkü kanda 4,4 düsmüs. doktor hamileymissin ama düsmüs büyük ihtimal dedi. gebeliklerin %60 i düsükle sonuclaniyor filan dedi. birdahaki denemede progesteronlara diger degerlere filan hepsine bakalim erkenden gel bana dedi önlem alalim dedi( galiba vicdan yapti adam bu defa böyle yapti bana diye (
Üzüldüm canım sen tahmin ediyordun zaten. Doktorun bu ihmalleri yüzünden düştüyse vebali çok büyük. Baska bir doktora gidebilme ihtimalin varsa git canım. Hamile kalabiliyorsun ne güzel bundan sonra daha kolay kalabilirsin ve kontrol altında olursun hem. Güzel haberler tez vakitte olsun canımaz önce doktorla konustum. degerim düsmüs. pazartesiki kanda 9,8 di cuma günkü kanda 4,4 düsmüs. doktor hamileymissin ama düsmüs büyük ihtimal dedi. gebeliklerin %60 i düsükle sonuclaniyor filan dedi. birdahaki denemede progesteronlara diger degerlere filan hepsine bakalim erkenden gel bana dedi önlem alalim dedi( galiba vicdan yapti adam bu defa böyle yapti bana diye (
Hangi programı indirdin canım bende iki tane varİndirdiğim gebelik programlarına göre ben şu an 3+5 im canım ya yanlış mı biliyorum
Ben kaydetmiştim arama :)) belki görmeyenler olmusturEvet canım hamileyim dün idrarda bugün kanda öğrendim çok şükür :)
Ben daha çok manevi yönden bi şeyler yaptım canım bu ay, yazdım hatta buraya baya uzun bi şey bulursam atayım. Eşimin ameliyatı da 3.5 ay olunca, Allah ol dedi oldu herhalde canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?