Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallah canim size bari yarasin dualarim belki siz hamile kaldikca banada yarar

Çok teşekkür ederim canım benim, amiin inşallah sağlıkla gelsin de en önemlisi o şu an benim için. Evet Umutumut82 da dualarının etkisiyle bugünleri gördüm çok şükür

Kuzum bu mutlulugu sonuna kadar hakettin.dibine kadar yasa mutlulugu.

çok iyi. benim de 2.51 çıkınca düşük doz levotiron başlatmışlardı.
hadi hayırlısı canım
büyük heyecanlar daha başlamadı :)
keseyi görücen ayrı bi kalbin çarpacak, hele kalp atışlarını duy ağlayacaksın :)

Kuzum bu mutlulugu sonuna kadar hakettin.dibine kadar yasa mutlulugu.
Sizlerin de dualarıyla nasip oldu kuzum. İnşallah sağlıkla ilerlesin hep mutlu olalım. Allahım bir an önce size de nasip etsin hep dua ediyorum canım

Canim ben fazla takip edeniyorumda hamilemisin? Ay hadi hayirlisi detayli bilgi verde bizede umut ol :)
Evet canım hamileyim dün idrarda bugün kanda öğrendim çok şükür :)
Ben daha çok manevi yönden bi şeyler yaptım canım bu ay, yazdım hatta buraya baya uzun bi şey bulursam atayım. Eşimin ameliyatı da 3.5 ay olunca, Allah ol dedi oldu herhalde canım :)

Evet asıl heyecan onlar, ağlarım her ultrasonsa canım çok sulugözüm :)

Tabi normal de değer de olabilirde yüksek olunca bi an düşünüyor insan :) çok sevindim gerçekten senin adına
Çok teşekkür ederim canım bakalım bi sürpriz yaşıycak mıyım :) Allahım bir an önce size de nasip etsin

aloeeveraa canim hamileymissin cok sevindim canim cok sükür insallah yakinda keseyide görürsün kalbinin sesinide duyarsin canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

bizlerede dua et

az önce doktorla konustum. degerim düsmüs. pazartesiki kanda 9,8 di cuma günkü kanda 4,4 düsmüs. doktor hamileymissin ama düsmüs büyük ihtimal dedi. gebeliklerin %60 i düsükle sonuclaniyor filan dedi. birdahaki denemede progesteronlara diger degerlere filan hepsine bakalim erkenden gel bana dedi önlem alalim dedi ( galiba vicdan yapti adam bu defa böyle yapti bana diye (

canım üzüldüm ne diyeyim geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş senin tedavin neydiki canım doktor vicdan yaptı dedin

Ya ne biçim doktordur bu adam, canım benim sıkma canını sen elinden gelen herşeyi yaptın doktorun kötü doktor çıktı. Bu doktorla devam etme bence artık yani kendini yırttın çünkü bir şeyler için çok yazık çok senelrece oku doktor ol rezilliğe bak

Üzüldüm canım sen tahmin ediyordun zaten. Doktorun bu ihmalleri yüzünden düştüyse vebali çok büyük. Baska bir doktora gidebilme ihtimalin varsa git canım. Hamile kalabiliyorsun ne güzel bundan sonra daha kolay kalabilirsin ve kontrol altında olursun hem. Güzel haberler tez vakitte olsun canım

Ben kaydetmiştim arama :)) belki görmeyenler olmustur

Eklentiler

• 8239E5A6-111A-4BC7-AB2C-F5D4990DA201.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…