Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha erken görülür canım ben 4+5 de keseyi 6+0 da kalp atimini görmüştüm çok şükür inşallah seninde sırayla hepsi görülüp duyulur sağlıkla gelsin
İnşallah kuzucum bakalım yarın doktor da aşağı yukarı bi tarih verir bekliycez mecbur :)

canım sen ne zamandır istiyorsun

canım bir yıl olacak önümüzdeki aylarda, yani öncesi de var işin doğrusu biz genelde hiç dikkat etmedik ama amaçlayarak bir yıl olacak işte

bilmiyorum yani umudumu biraz fazla kaybettiğim bir dönemdeyim sanki tüp bebek yaptırsam olur gibi geliyor, bence de herşeyden önce sperm tsti yaptırmak şart doğru yani haklısın o konuda :/

Canim bence pirtilasma testini kesin yaptir.eger öyle bir problem varsa asilamada tup bebekte tutmaz. Surekli ayni seyi soyluyorum cunku ben cok pisman oldum sende olma

bu testi direkt söylesem yaparlar mı doktor mu vermesi lazım?

Doktor istemesi lazim

Doktor istemesi lazim

öyle mi ya ben doktor değiştirdim epey üç dört ay da gitmeyeceğim gibi duruyor ama şöyle yapabilirim gerçi sperm testi yaptırırız sorun yoksa bu testi yaptırırım en azından kafamızdan atmış oluruz bilmiyorum inşallah artık olur

Kızlaarr kan değerim 236 bata 2 gün var çok değildir inşallah
tebrik ederim canım
yüksek çıkacağı belliydi testinden
benim aşırı silikken 83 çıkmıştı
çok normal ama değerin
sağ salim kucağına alırsın inşallah
Umutumut82 duaların kabul olmaya başlıyor mu ne

Canım adet olunca gel demişti doktorum bkalım ne yapacak bu ay femara daha etkili diyorlar doktordan kendimiz istesek ne tepki verir acaba:)
Bi söyle bakalım :) zaten doktorlarda aşama aşama gidiyor bidaha dener belki klomen ben 2 kere denedim daha fazla istemedim ne zamandır istiyodun

Çok teşekkür ederim canım benim, amiin inşallah sağlıkla gelsin de en önemlisi o şu an benim için. Evet Umutumut82 da dualarının etkisiyle bugünleri gördüm çok şükür

tsh sonucun çıktı mı ?
Çıktı canım hatta şimdi dahiliyeye gittim ilacımı aldım. Sonucum 4.3 normal değerler normal bi insan için 4.1 ama hamileler için 2.5 altında istiyolar ya ilaç yazdı dahiliye, levotiron. Her ay kan verip kontrol ettircekmişim ona göre doz ayarlancak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…