Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıcacık suyla duş aldım bende regl gelsin söküleyim de bir sonraki aya bomba gibi başlayayım diye.
Dün çok ağlamıştım ama bugün çok umutlu uyandım önümüzdeki ay için elimden gelenin fazlasını yapacağım bakalım. Annem bu ay doktora gitmeyelim dedi ama bilemedim ne yapacağımı benim yumurtam kendi kendine oluşuyor ve çatlıyor zaten sizce yine de gidip klomen tedavisine başlamalı mıyım?

Bence gitme zaten benim doktorum tedavide 1 ay dinlenme veriyor çoğuda bu sırada hamile kalıyor zaten sen kimyasal geçirdim İnşalla h çabuk hamile kalirsin

canım eğer yumurtan kendi kendine oluşup çatlıyorsa bence yapma, ben yaptım o hatayı şimdi bütün düzenim bozuldu normalde her ay aynı saatte olan regl değişti falan. benim doktorum yumurta takibi yapmadan bastı klomeni vücuttan atana kadar canım çıktı. doğal olarak olmaması için sebep yoksa bence böyle devam et

aloeeveraa canim hamileymissin cok sevindim canim cok sükür insallah yakinda keseyide görürsün kalbinin sesinide duyarsin canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

bizlerede dua et
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah her şey sağlıkla ilerler de sırayla hepsini görürüm dualarım hep sizlerle canım

Ah be canım ya sana kaç kere dedik başka bi doktora görün diye, belki telafisi olurdu erken gitmenin ama tabi nasipte ne varsa o oluyo. Üzme kendini, bi daha okucak inşallah

Canım kendi kendine olgunlaşıp çatlıyosa istersen bu ay ara ver. Eşinde de çok çok ciddi bi şey yoktu diye hatırlıyorum. Yani bi de böyle dene. Olmazsa ki bunu düşünme diğer ay tekrar klomenle denersin şansını

canım üzüldüm ne diyeyim geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş senin tedavin neydiki canım doktor vicdan yaptı dedin

klomen ve catlatma igneyi canim.
farkettik hep hamile oldugumu doktorada söyledim daha erken sonra gel dedi sürekli ve ji önlem almadi sonrada kanama oldu diyince küfür etmisti telefonu uzaklastirip. yani ilgilenmedi bakmadi umursamadi. olacagi varmis ne diyim hayirlisi olsun. o yüzden birdahakinde daha dikkatli olmayi düsünüyor herhalde ama ben baska doktorlarla görüsecegim tedaviyi onlarin dedigine göre yapcaz. bu simdiki doktorda üzülmesin diye bi defa kontrole ona giderim belki arada. kendini suclamasin sonucta verende alanda allah. cok sükür hamile kalabildim insallah hayirlisiyla birdahaki deneme nisan ayinda.

evet canim, onun ihmali yüzünden olduysa tabi hakkimi helal etmiyorum o kadar telefon actim kac defa geleyim bi bak bi önlem al diye hic umursamadi. ama kendiliginden zaten düsecegi vardiysa bise diyemem bitek allah biliyor gercegi. hayirlisi

Ah be canım ya sana kaç kere dedik başka bi doktora görün diye, belki telafisi olurdu erken gitmenin ama tabi nasipte ne varsa o oluyo. Üzme kendini, bi daha okucak inşallah
evet canim ama imkanim yoktu gidemedim. hayirlisi olsun. herseyde bir hayir vardir. belki iyi bir insan olmayacakti kötü olacakti o yüzden gitti. belki birdahakine daha cok yumurtam olur ve belki ikiz bile olur hayirli evlatlar olurlar. kendimi böyle teselli etmeye calisiyorum. ama cok üzüldüm. hic olmamasina bu kadar üzülmemistin simdi böyle sadece azcik bi kan degeri azcik bi gebelik testinde bi cizgiyi görünce bile bu kadar üzülüyorsam daha ilersini hatta dogduktan sonrasini görenler icin kimbilir ne kadar daha kötüdür. cok sükür daha sonrasinda daha fazla üzülürdüm.

Canim eger kendinden gelisiyor ve catliyorsa hic klomen kullanma ovulasyonla takip et. Benim kendinden gelisip catlamiyor bende incir ve havuc kürü yapicam.benimde 2gün kaldi regliye sogan suyu icicem 3 5gün idrar yollari icin.

Tabi her şeyde vardır bi hayır canım. Zaten artık olan oldu daha fazla düşünmemek lazım. Artık önüne bakarsın ve daha tedbirli olursun canım. Dediğin gibi belki ikizlerin okur bi dahakine :)

Bence gitme zaten benim doktorum tedavide 1 ay dinlenme veriyor çoğuda bu sırada hamile kalıyor zaten sen kimyasal geçirdim İnşalla h çabuk hamile kalirsin
Evet geçen ay kimyasaldı bu ay hiç birşey olmadı, nasip artık elimden geleni yapıcam bu ay

Ben 2 ayda 13 kilo almışım ilaç yüzünden oldugunu dusunuyorum cunku şiştim bir an da. Bende hiçbir sorun yok eşimin de değerleri normalleşmişti doktor bu şartlar da altı ay beklemek daha doğru ama istersen klomene başlayalım demişti öyle başlamıştık.
Açıkcası normal yolla olması ile klomen ve iğne ile olması arasında bana bir fark yok bence.. çünkü yumurtam oluyor ve çatlıyor zaten.. annemi dinleyerek gitmeyeceğim sanırım

Evet morfoloji kötü çıkıyordu ama düzelmişti son testte 1 ay ara vericem sanırım çünkü çok kilo aldım ve abimin nisan da düğünü var iyice balon gibi şişmek de istemiyorum boş yere

Evet geçen ay kimyasaldı bu ay hiç birşey olmadı, nasip artık elimden geleni yapıcam bu ay
olsun canım yakın zamanda olur İnşalla h bende geçen ay kimyasal geçirdim ara verdiğim sırada bu ayda doktora gitmedim bekliyorum nasip...
Ovulasyon kullanmanı tavsiye ederim.bitkisel destek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…