- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.401
Hayırlısı olsun canım inşallah enn kısa sürede olur0,8canım bala bnde inan Silik teste aldanmamak lazımmış
Bence gitme zaten benim doktorum tedavide 1 ay dinlenme veriyor çoğuda bu sırada hamile kalıyor zaten sen kimyasal geçirdim İnşalla h çabuk hamile kalirsinSıcacık suyla duş aldım bende regl gelsin söküleyim de bir sonraki aya bomba gibi başlayayım diye.
Dün çok ağlamıştım ama bugün çok umutlu uyandım önümüzdeki ay için elimden gelenin fazlasını yapacağım bakalım. Annem bu ay doktora gitmeyelim dedi ama bilemedim ne yapacağımı benim yumurtam kendi kendine oluşuyor ve çatlıyor zaten sizce yine de gidip klomen tedavisine başlamalı mıyım?
Sıcacık suyla duş aldım bende regl gelsin söküleyim de bir sonraki aya bomba gibi başlayayım diye.
Dün çok ağlamıştım ama bugün çok umutlu uyandım önümüzdeki ay için elimden gelenin fazlasını yapacağım bakalım. Annem bu ay doktora gitmeyelim dedi ama bilemedim ne yapacağımı benim yumurtam kendi kendine oluşuyor ve çatlıyor zaten sizce yine de gidip klomen tedavisine başlamalı mıyım?
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah her şey sağlıkla ilerler de sırayla hepsini görürümaloeeveraa canim hamileymissin cok sevindim canim cok sükür insallah yakinda keseyide görürsün kalbinin sesinide duyarsin canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
bizlerede dua et
Ah be canım ya sana kaç kere dedik başka bi doktora görün diye, belki telafisi olurdu erken gitmenin ama tabi nasipte ne varsa o oluyo. Üzme kendini, bi daha okucak inşallahaz önce doktorla konustum. degerim düsmüs. pazartesiki kanda 9,8 di cuma günkü kanda 4,4 düsmüs. doktor hamileymissin ama düsmüs büyük ihtimal dedi. gebeliklerin %60 i düsükle sonuclaniyor filan dedi. birdahaki denemede progesteronlara diger degerlere filan hepsine bakalim erkenden gel bana dedi önlem alalim dedi( galiba vicdan yapti adam bu defa böyle yapti bana diye (
Ben gün gün gebelik programını indirdim canım, bi de banu çiftçiyi indiriyim diyorum. Sen hangilerini kullanıyosun canımHangi programı indirdin canım bende iki tane var
Ay Allah razı olsun canım az önce bakıyodum buna ve bulamadım şimdi tekrar devam etcektim aramaya :) iyi oldu :)Ben kaydetmiştim arama :)) belki görmeyenler olmustur
Canım kendi kendine olgunlaşıp çatlıyosa istersen bu ay ara ver. Eşinde de çok çok ciddi bi şey yoktu diye hatırlıyorum. Yani bi de böyle dene. Olmazsa ki bunu düşünme diğer ay tekrar klomenle denersin şansınıSıcacık suyla duş aldım bende regl gelsin söküleyim de bir sonraki aya bomba gibi başlayayım diye.
hamilelik rehberi ve banu çiftçiyi kullanıyorum ben deBen gün gün gebelik programını indirdim canım, bi de banu çiftçiyi indiriyim diyorum. Sen hangilerini kullanıyosun canım
Hamilelik rehberine de bi bakayım o zaman canım :)hamilelik rehberi ve banu çiftçiyi kullanıyorum ben de
canım üzüldüm ne diyeyim geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş senin tedavin neydiki canım doktor vicdan yaptı dedin
evet canim, onun ihmali yüzünden olduysa tabi hakkimi helal etmiyorum o kadar telefon actim kac defa geleyim bi bak bi önlem al diye hic umursamadi. ama kendiliginden zaten düsecegi vardiysa bise diyemem bitek allah biliyor gercegi. hayirlisiÜzüldüm canım sen tahmin ediyordun zaten. Doktorun bu ihmalleri yüzünden düştüyse vebali çok büyük. Baska bir doktora gidebilme ihtimalin varsa git canım. Hamile kalabiliyorsun ne güzel bundan sonra daha kolay kalabilirsin ve kontrol altında olursun hem. Güzel haberler tez vakitte olsun canım
evet canim ama imkanim yoktu gidemedim. hayirlisi olsun. herseyde bir hayir vardir. belki iyi bir insan olmayacakti kötü olacakti o yüzden gitti. belki birdahakine daha cok yumurtam olur ve belki ikiz bile olur hayirli evlatlar olurlar. kendimi böyle teselli etmeye calisiyorum. ama cok üzüldüm. hic olmamasina bu kadar üzülmemistin simdi böyle sadece azcik bi kan degeri azcik bi gebelik testinde bi cizgiyi görünce bile bu kadar üzülüyorsam daha ilersini hatta dogduktan sonrasini görenler icin kimbilir ne kadar daha kötüdür. cok sükür daha sonrasinda daha fazla üzülürdüm.Ah be canım ya sana kaç kere dedik başka bi doktora görün diye, belki telafisi olurdu erken gitmenin ama tabi nasipte ne varsa o oluyo. Üzme kendini, bi daha okucak inşallah
Sıcacık suyla duş aldım bende regl gelsin söküleyim de bir sonraki aya bomba gibi başlayayım diye.
Tabi her şeyde vardır bi hayır canım. Zaten artık olan oldu daha fazla düşünmemek lazım. Artık önüne bakarsın ve daha tedbirli olursun canım. Dediğin gibi belki ikizlerin okur bi dahakine :)evet canim ama imkanim yoktu gidemedim. hayirlisi olsun. herseyde bir hayir vardir. belki iyi bir insan olmayacakti kötü olacakti o yüzden gitti. belki birdahakine daha cok yumurtam olur ve belki ikiz bile olur hayirli evlatlar olurlar. kendimi böyle teselli etmeye calisiyorum. ama cok üzüldüm. hic olmamasina bu kadar üzülmemistin simdi böyle sadece azcik bi kan degeri azcik bi gebelik testinde bi cizgiyi görünce bile bu kadar üzülüyorsam daha ilersini hatta dogduktan sonrasini görenler icin kimbilir ne kadar daha kötüdür. cok sükür daha sonrasinda daha fazla üzülürdüm.
Evet geçen ay kimyasaldı bu ay hiç birşey olmadı, nasip artık elimden geleni yapıcam bu ayBence gitme zaten benim doktorum tedavide 1 ay dinlenme veriyor çoğuda bu sırada hamile kalıyor zaten sen kimyasal geçirdim İnşalla h çabuk hamile kalirsin
Ben 2 ayda 13 kilo almışım ilaç yüzünden oldugunu dusunuyorum cunku şiştim bir an da. Bende hiçbir sorun yok eşimin de değerleri normalleşmişti doktor bu şartlar da altı ay beklemek daha doğru ama istersen klomene başlayalım demişti öyle başlamıştık.canım eğer yumurtan kendi kendine oluşup çatlıyorsa bence yapma, ben yaptım o hatayı şimdi bütün düzenim bozuldu normalde her ay aynı saatte olan regl değişti falan. benim doktorum yumurta takibi yapmadan bastı klomeni vücuttan atana kadar canım çıktı. doğal olarak olmaması için sebep yoksa bence böyle devam et
Evet morfoloji kötü çıkıyordu ama düzelmişti son testte 1 ay ara vericem sanırım çünkü çok kilo aldım ve abimin nisan da düğünü var iyice balon gibi şişmek de istemiyorum boş yereCanım kendi kendine olgunlaşıp çatlıyosa istersen bu ay ara ver. Eşinde de çok çok ciddi bi şey yoktu diye hatırlıyorum. Yani bi de böyle dene. Olmazsa ki bunu düşünme diğer ay tekrar klomenle denersin şansını
olsun canım yakın zamanda olur İnşalla h bende geçen ay kimyasal geçirdim ara verdiğim sırada bu ayda doktora gitmedim bekliyorum nasip...Evet geçen ay kimyasaldı bu ay hiç birşey olmadı, nasip artık elimden geleni yapıcam bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?