Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mis gibi regl düzenim vardı bu yaşıma kadar 1 kere şaştığını bilmem iki aydır düzenim şaştı, psikolojim alt üst oldu şiştim patlayacak gibi oldum.
Gerçekten doktora gitsen dert gitmesen dert, ama sıkıldım ben.
Hazirana kadar normal yolla deneriz olmazsa Allahın izninle tüp bebek merkezine başvururum şansımı denerim o da olmazsa nasibim değilmiş derim.
Kendimi 30 değil 50 yaşında gibi hissediyorum

Az önce yaptım bunu, lh normaldi benim. Hatta hormon değerlerim normaldi. Bakıyım kaç çıkmış. Canım lh da baktım 3.72 çıkmış
Gayet normalmiş lh değerin canım ama testin böyle çıkması çok ilginç resmen hamile gibisin ama niye çıkmıyo anlamadım

Benim LH 8,37 çıkmış ama doktor normal demişti diye hatırlıyorum seninkine göre baya yüksek Wonder-woman
Canım hiç bilmiyorum ki değerleri vardır alt üst sınırı. Eşim hasta acildeyiz. Laborantla görüştüm, hatta testi gösterim. Ben 3 ay hasta olmadan hamile kalmışım. Sen yeni yumurtluyorsun dedi bana

Tedavi sürecinde insan strese giriyo canım ondan düzen şaşıyo. Biraz normal yolla dene o süre içinde sürpriz yaşarsın büyük ihtimalle

Ah canim ayni durumdayiz. Bende cuma günü kistlere baktiricam sonra aylarca hastanenin kapisina gitmek istemiyorum. Incir havuç kürü yapicam.

Gayet normalmiş lh değerin canım ama testin böyle çıkması çok ilginç resmen hamile gibisin ama niye çıkmıyo anlamadım
Canım eşim hasta acildeyiz de. Laborantla görştüm 49. Günde olman önemli değil. Sen daha yeni yumurtluyorsun. Ben 3 ay hasta olmadan gebe kalmışım dedi. Testi ona da gösterdim. Gerçekten garip. O kadar yapıyorum ilk defa bu kadar koyu gördüm orası da ayrı.

Valla olabilir canım belki çok geç yumurtluycaksın bu kez. O zaman iyi değerlendirmek lazım bu fırsatı

Canim degerlendir kaçırma bari

Maalesef hepimizin şuan ki durumu bu kuzum kilo aldım, inanılmaz derecede tahammülsüz birine dönüştüm, hastaneden tiksindim nerdeyse. Bizde eşimle konuştuk yaza kadar kendi haline bırakıcaz eğer hâlâ olmazsa direk tüp bebek.Bu şekilde daha çok yıpranıyoruz

Canım adete yakın yumurtlayınca çok bir gebenin günlüğünde görmüştüm o yayınlıyor instgramda.bence degerlendir ozaman test yap catlicakmi

Canım adete yakın yumurtlayınca çok bir gebenin günlüğünde görmüştüm o yayınlıyor instgramda.bence degerlendir ozaman test yap catlicakmi
Galiba benim de öyle oldu. Sanki hasta olmuşum bitmiş yeni aya başlamışım gibi tarihlerde öyle denk geliyor. Bu pik olduktan sonra çatlıyor değil mi daha çatlamamıştır yani. Teste devam ederim, yarın da yaparım. Dünü değerlendirdik ama bugün ihtimali yok eşim çok hasta. Yarın da nasıl olur bilmiyorum

Teşekkür ederim canım, kısmet artık olacağı varsa olur. Bişey daha öğrendik işte 49. Günde de ovulasyon olabiliyormuş :)
Böyle baya geç yumurtlayanlar oluyo canım. Mesela gebe kalıyo son adet tarihiyle bebeğin arasında baya fark oluyo ama geç yumurtlayınca çok normal tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…