- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.681
Nasip aşkım ne yaparsam yapayım nasibimizi değiştiremeyiz mecbur bekliyorum zaten regl olmazsam tekrarlarım kuzumAma belki de geç döllenme olmuştur hemen idrara geçmemiştir canım 1-2 gün bekle bi daha yap bence
Silik bile çıkaa test pozitif kabul edilir hayırlı olsun canımKizlar buda aksamustu yaptigim test silik cok cok silikti telefon isigiyla falan zor gozukuyodu negativ diyib aglayb yatdim uyandigimda boyleydi nerdeyse yarim bi saat sonra sizce pozitivmi? :)
Canım ya sen de acayip bariz koyulaşma var. Gebelik testi yaptığın gün ovulasyon testin böyle koyu değilmiş muhtemelen. O yüzden bence umut verici şu an durumEvet öyle tabii de dibine kadar üzüldüm ağladım varsa şoka girerimyaptığım ovulasyonların hepsini ekledim bi sizde baksanıza
Canım pozitif gözüküyor çizgi kesin gozukuyorKizlar buda aksamustu yaptigim test silik cok cok silikti telefon isigiyla falan zor gozukuyodu negativ diyib aglayb yatdim uyandigimda boyleydi nerdeyse yarim bi saat sonra sizce pozitivmi? :)
Allah razı olsun bitanem. İçimi ferah tutuyorum dua ediyorum bol bol, Allahın izniyle güzel olacak her şeyDualarımız seninle canım benim sende gönlünü ferah tut inşallah yolunda gidecek herşey ve alıcaksın sağlıkla yavrunu kucağına
Tesekkurler hayatim bakalim kan test verir vermez paylasicam durumu darisi tum isteyenlerin basina :)Silik bile çıkaa test pozitif kabul edilir hayırlı olsun canım
Ay insallah canim seninkide hayirli olsun bakalim ik uc gune kan test vericem umarim degerlerim yuksek cikarda tekrar yaptirmam gerekmez :)Canım pozitif gözüküyor çizgi kesin gozukuyor
Hamilelik belirtileriEvde test kalmadı kuzum yarın sabah ekmek alırken eczaneye de uğrarım alır yaparım :) sanmıyorum çünkü çok baş ağrım var sabahtan beri ve sol kasık bel ağrısı çekiyorum sökülcem sökülemedim gibi geliyor
Allah Allah ya çok şaşırdım şu an canım. O zaman kist ya da hormonsal bi şeyden dolayı lh yüksek vücutta. Neyse bekle bakalım adet olmayı canımYaptım gebelik testi ama negatif kızlar sanırım bende kist oluştu bilmiyorum
Sağol Canım ama benim yine kimyasal galiba öyle hissediyorum adet sokulcek gibiAy insallah canim seninkide hayirli olsun bakalim ik uc gune kan test vericem umarim degerlerim yuksek cikarda tekrar yaptirmam gerekmez :)
Canım ben de duramadım yaptım gebelik testi hatta aynı anda ovulasyon da yaptım o kadar koyu çıktı ki o ama gebelik bembeyaz. Bende de bişey yok.Yaptım gebelik testi ama negatif kızlar sanırım bende kist oluştu bilmiyorum
Bu halinde çizgi çok net görülüyo canım testte ilk 10 dakika önemli diyolar ama böyle sonradan çizgi çıkanların da çoğu hamile çıkıyo. İnşallah gelmiştir bebeğin canımKizlar buda aksamustu yaptigim test silik cok cok silikti telefon isigiyla falan zor gozukuyodu negativ diyib aglayb yatdim uyandigimda boyleydi nerdeyse yarim bi saat sonra sizce pozitivmi? :)
Niye böyle oldu sizin hiç anlayamadım canım ya. Hormonsal olarak bi lh yüksekliği var sanırım vücutta. Daha önce lh değerin kaçtı?Canım ben de duramadım yaptım gebelik testi hatta aynı anda ovulasyon da yaptım o kadar koyu çıktı ki o ama gebelik bembeyaz. Bende de bişey yok.
Az önce yaptım bunu, lh normaldi benim. Hatta hormon değerlerim normaldi. Bakıyım kaç çıkmış. Canım lh da baktım 3.72 çıkmışNiye böyle oldu sizin hiç anlayamadım canım ya. Hormonsal olarak bi lh yüksekliği var sanırım vücutta. Daha önce lh değerin kaçtı?
Yaptım gebelik testi ama negatif kızlar sanırım bende kist oluştu bilmiyorum
Demeli herkesde aynı etki olmuyo canım ovulasyon testi ne değişik yaCanım ben de duramadım yaptım gebelik testi hatta aynı anda ovulasyon da yaptım o kadar koyu çıktı ki o ama gebelik bembeyaz. Bende de bişey yok.
Evet örnek olsun diye attım. Gerçi ben 49. Gündeyim belki de şimdi mi yumurtluyorum diycem de tarlusal içtim bi kutu bugün bitti. Adet bekliyorum aslın da. Ama çok bel ağrım, kasım ağrım var. Elde durmuyor işte evde olunca yapıyor insan testDemeli herkesde aynı etki olmuyo canım ovulasyon testi ne değişik ya
Kesinlikle çok sabırsızız hata yapıyoruz aslımda giden bizden Yani aklımızda hep bu var evet hamilelik olması zor ilacın etkisi olabilir belki bunkadar koyu çıkması hiç bilemedim ama nasiptir mucizedir inşalah bu ay olmazsa bidahaki ay olsun beklemeyelim artıkEvet örnek olsun diye attım. Gerçi ben 49. Gündeyim belki de şimdi mi yumurtluyorum diycem de tarlusal içtim bi kutu bugün bitti. Adet bekliyorum aslın da. Ama çok bel ağrım, kasım ağrım var. Elde durmuyor işte evde olunca yapıyor insan test
Yapacak bir şey olsa da keşke yapsak, sabır gerçektenHaydaaa Allah im nasil bir sınav yaşiyoruz biz. Sabır sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?