Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle baya geç yumurtlayanlar oluyo canım. Mesela gebe kalıyo son adet tarihiyle bebeğin arasında baya fark oluyo ama geç yumurtlayınca çok normal tabi
Bugün canlı örneğiyle tanıştım. Değişik valla bu işler herkes de farklı. Bebe time dı benim testler bitti gebelik olan. Eczaneye uğradık hemen 2 tane alıverdim :) bağımlılık yaptı. Miratech bu da

Kızlar konuyla alakasız biliyorum ama , annem kanser hastası ve yarın hastaneye yatıcaz. Annemin adı suzan sizlerden dua istiyorum annem için. Şimdiden Allah razı olsun
Canı gönülden dua ettim sizin için annenin adına canım, Allahım acil şifalar versin inşallah anneciğine

Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim sizlerede gönlünüzdekileri nasip etsin ailelerinize sağlık versin inşallah. Burda hepiniz kardeşim dostum gibisiniz

canim bende dua ettim annene allahim sifa versin insallah iylessin.

ara sira girip bakiyorum cok sayfa birikiyor hepsini okuyamiyorum. aklima geldikce hepimize dua ediyorum sürekli. hala kendime gelemedim ya durgunlastim birsey yapacak halim kalmadi. allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah bekleyenlere bebek versin hamile olanlarada saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.

Aminnn canim inşallah salma kendini.

Canim bende hep reglinin 9.10.günü ovulasyona basliyorum ama genelde 17.gününe kadar yapip birakiyorum.hiç pik olmuyor. Acaba bende geç yumurtluyor olabilirmiyim.

Kizlar test yaptim fakat sonuc negativ nasil olur ya dun o kadar pozitivi gordukden sonra diye kafayi yiycem ya bide test parca parca halinda kirmizilasti daha sonra c cizgisi belirdi belkide test bozuktu diye teselli bulmaya calisiyorum ;(

Canm günaydın yumurtlamayı görene kadar bırakma. Geç başlıyorsun birde bazen erken yumurtlayanda oluyor

Günaydin canimm.Evet canim 30lu ovulasyon aldim bu ay.reglinin ertesi günü başlicam regli tarihine kadar yapicam.birde böyle deniyim.

Son düzenleme:
Canim bende hep reglinin 9.10.günü ovulasyona basliyorum ama genelde 17.gününe kadar yapip birakiyorum.hiç pik olmuyor. Acaba bende geç yumurtluyor olabilirmiyim.
Canım bence internet al bir sürü zaten 2 tane var içinde kutuların baya gidiyor. Hiç geciktim diye telaş da yapma. Olabiliyormuş. Kadın 3 ay hasta olmadım o arada yumurtlayıp hamile kalmışım, dedi. Bence olabilir. Şuan benim testler bunu gösteriyor. Devam edicem bakalım silikleşme ne zaman olacak. Bir fikşr verir en azından bize

30lu paketli aldim canim .reglinin 6.günü baslicam bitmis oluyor ilk 5 gün günde 1 tane sonrasinda sabah aksam devam edicem.

30lu paketli aldim canim .reglinin 6.günü baslicam bitmis oluyor ilk 5 gün günde 1 tane sonrasinda sabah aksam devam edicem.
İyi yapmışsın. Ben başlarda bir heves başladım bişey yoktu. Aklıma geldikçe yaptım. silikten daha koyu çıktığı zamanlar oldu. Tamam yarın koyulaşır diye yapıyordum silik çıkıyordu böyle böyle geçti günler. Sonra bi süre yapmadım. Çok belim ve kasıklarım ağrımaya başladı ondan sonra koyu çıktı çizgi. Bir de şöyle bir durum var ben tarlusal kullandım dün bitti paket. Bence var olan yumurtayı da adet olmak için söküyor ve o sıra çatlıyor. Çünkü daha önce tarlusal kullandığım da 3. Hapı içtim ve söküldü. Uzun yazdım ama daha açıklayıcı olsun istedim. Bir de okuduğum yazılardan, forumda anlatılanlardan anladığım tarlusal kullandım sonra hamile kaldığımı öğrendim demişler hep, o ara fark etmiyorlar yumurta çatlıyor ve nasıl olsa hasta olucam diye gebelikle ilgili beklentileri olmuyor, kafa da rahat. Sonra bir bakıyorlar hamileler

Bence sen de kesin geç yumurtluyosun canım. Çok var 20.günlerde yumurtlayan. Aslında bi çoğumuz ortalama yumurtlama dönemi geçince ilişkiyi bile belli bi düzende yapmıyoruz, devam etmek lazım diğer adete kadar 2 günde bir ilişkiye. Ben galiba ilk defa bu ay öğrenene kadar 2 günde bir ilişki yaptım ve hepsinde yattım diktim ayaklarımı. Önceden yumurtalamada dikerdim sadece ve yumurtlamadan sonra rastgele canımız ne zaman isterse ilişki olurdu. Gerçi benimki tamamen tesadüfen denk gelmiştir bu ay, eşimin değerleri dmek biraz normalleşti. Ama denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…